Emoji 🫥 - Kasvot katkoviivalla

🫥

Emojin kopioidaan ja valmis liittää!

Mitä 🫥 tarkoittaa

Tämä emoji edustaa mykistettyä keltaista neutraalia kasvoa, jossa on pisteviiva tai katkoviiva. Yksi emojin mahdollinen merkitys on, että sen pitäisi edustaa jotakuta, joka on näkymätön tai piilotettu. Toinen merkitys voi olla, että se edustaa alistumista, eristäytymistä ja masennusta.

Emoji sisällytettiin emojiluetteloon vuonna 2022 osana Emoji 14.0:aa.


Tietoa emojoista kasvot katkoviivalla

Täällä voit lukea lisää emoji 🫥. Pääryhmä, johon emojin kasvot katkoviivalla kuuluu, on Hymiöt ja ihmiset, ryhmä, jota se jakaa yhdessä toisen 475 samanlaisen emojin kanssa. Monet emojit ovat saatavilla myös eri versioissa, kuten muut ihonvärit, vain kasvot katkoviivalla ei kuitenkaan ole vaihtoehtoja.


Emoji kasvot katkoviivalla muilla kielillä

Jos olet kiinnostunut, mitä emojin on muilla kielillä, esim muut pohjoismaiset kielet, kuten ruotsi, norja ja tanska, joten voit katsoa alla..

🇺🇸 Englanti: Dotted line face
🇸🇪 Ruotsi: Ansikte med streckad kant
🇳🇴 Norja: Ansikt med stiplet kant
🇩🇰 Tanska: Ansigt med stiplet kant


Kopioi ja käytä emoji 🫥

Jos haluat kopioida emojin kasvot katkoviivalla esimerkiksi käyttämään sitä sähköpostissa tai chatissa, sinun tarvitsee vain napsauttaa "Klikkaa tästä kopioaksesi emoji"-painiketta, joka sijaitsee sivun yläosassa. Emojin päätyy sitten leikepöydälle, ja voit liittää sen helposti tavalliseen tapaan - esim.. painamalla ctrl+v (tai cmd+v Macissa), jos istut tavallisessa tietokoneessa. HUOM! Tämä ominaisuus ei toimi älypuhelimissa ja on siksi piilotettu, jossa voit sen sijaan painaa sormeasi emojinia vastaan muutaman sekunnin ajan, kunnes näyttöön tulee valintaikkuna, jossa kysytään, haluatko kopioida sen, niin voit helposti merkitä (jos se ei ole jo automaattisesti) ja kopioi sitten emoin.

Heinä- ja HTML-koodi emojinille

Alla on myös emojins-heksakoodi ja valmiiksi koodattu esimerkki, joka on valmis käytettäväksi suoraan HTML-tiedostossa.

Hex-koodia:   1FAE5

Käytä HTML-muodossa:   🫥


Muut emojit ryhmässä "hymiöt ja ihmiset"