Emoji 😶 - Kasvot ilman suuta

😶

Emojin kopioidaan ja valmis liittää!

Mitä 😶 tarkoittaa

Keltainen kasvot, joissa on avoimet ja hieman neutraalit silmät, mutta joilla ei ole suu ja nenä. Usein tällä hymiöllä haluat kertoa, että et pysty löytämään sanoja tai et yksinkertaisesti osaa puhua, koska tilanne on liian sotkuinen. Voidaan käyttää myös välittämään yleensä negatiivisia tunteita, kuten turhautumista ja pettymyksiä.


Tietoa emojoista kasvot ilman suuta

Täällä voit lukea lisää emoji 😶. Pääryhmä, johon emojin kasvot ilman suuta kuuluu, on Hymiöt ja ihmiset, ryhmä, jota se jakaa yhdessä toisen 475 samanlaisen emojin kanssa. Monet emojit ovat saatavilla myös eri versioissa, kuten muut ihonvärit, vain kasvot ilman suuta ei kuitenkaan ole vaihtoehtoja.


Emoji kasvot ilman suuta muilla kielillä

Jos olet kiinnostunut, mitä emojin on muilla kielillä, esim muut pohjoismaiset kielet, kuten ruotsi, norja ja tanska, joten voit katsoa alla..

🇺🇸 Englanti: Face without mouth
🇸🇪 Ruotsi: Ansikte utan mun
🇳🇴 Norja: Ansikt uten munn
🇩🇰 Tanska: Ansigt uden mund


Kopioi ja käytä emoji 😶

Jos haluat kopioida emojin kasvot ilman suuta esimerkiksi käyttämään sitä sähköpostissa tai chatissa, sinun tarvitsee vain napsauttaa "Klikkaa tästä kopioaksesi emoji"-painiketta, joka sijaitsee sivun yläosassa. Emojin päätyy sitten leikepöydälle, ja voit liittää sen helposti tavalliseen tapaan - esim.. painamalla ctrl+v (tai cmd+v Macissa), jos istut tavallisessa tietokoneessa. HUOM! Tämä ominaisuus ei toimi älypuhelimissa ja on siksi piilotettu, jossa voit sen sijaan painaa sormeasi emojinia vastaan muutaman sekunnin ajan, kunnes näyttöön tulee valintaikkuna, jossa kysytään, haluatko kopioida sen, niin voit helposti merkitä (jos se ei ole jo automaattisesti) ja kopioi sitten emoin.

Heinä- ja HTML-koodi emojinille

Alla on myös emojins-heksakoodi ja valmiiksi koodattu esimerkki, joka on valmis käytettäväksi suoraan HTML-tiedostossa.

Hex-koodia:   1F636

Käytä HTML-muodossa:   😶


Muut emojit ryhmässä "hymiöt ja ihmiset"