Emoji 😓 - Kasvoilla kylmä hiki

😓

Emojin kopioidaan ja valmis liittää!

Mitä 😓 tarkoittaa

Keltainen kasvo, jolla on hiukan surullisella tavalla alaspäin suuntautuneet silmät, ja suljettu suu, joka on myös alaspäin kulmautunut, vaikka olisi huolissaan tai jopa surullinen. Kattilan päällä on suuri hiki tippu. Käytetään usein lievittämään surua, kipua, turhautumista tai pettymyksiä.


Tilastot emojille 😓

Suomen suurimpana emoji-sivustona meillä on myös mahdollisuus kerätä suuria tilastoja kaikkien emojien suosiosta ja juuri tämä emoji 😓 ("kasvoilla kylmä hiki"), on paikalla 157 kaikista 1869 emojista tämän vuoden top-listalla. Suosituin kuukausi emojin käytön suhteen 😓 on joulukuu, viimeksi sillä oli noin 120 katselukertaa sivuillamme tämän kuun aikana. Toiseksi suosituin kuukausi on helmikuu. Alla on kaavio, joka näyttää kuinka monta prosenttia vuoden kaikista katselukerroista osuu emojin vastaaviin vuoden kuukausiin 😓.


Tietoa emojoista kasvoilla kylmä hiki

Täällä voit lukea lisää emoji 😓. Emojin kasvoilla kylmä hiki kuuluu sisäiseen emoji-ryhmään Koronavirus.  Pääryhmä, johon emojin kasvoilla kylmä hiki kuuluu, on Hymiöt ja ihmiset, ryhmä, jota se jakaa yhdessä toisen 1868 samanlaisen emojin kanssa. Monet emojit ovat saatavilla myös eri versioissa, kuten muut ihonvärit, vain kasvoilla kylmä hiki ei kuitenkaan ole vaihtoehtoja.


Emoji kasvoilla kylmä hiki muilla kielillä

Jos olet kiinnostunut, mitä emojin on muilla kielillä, esim muut pohjoismaiset kielet, kuten ruotsi, norja ja tanska, joten voit katsoa alla..

🇺🇸 Englanti: Face with cold sweat
🇸🇪 Ruotsi: Ansikte som kallsvettas
🇳🇴 Norja: Ansikt med kaldsvette
🇩🇰 Tanska: Ansigt med koldsved


Kopioi ja käytä emoji 😓

Jos haluat kopioida emojin kasvoilla kylmä hiki esimerkiksi käyttämään sitä sähköpostissa tai chatissa, sinun tarvitsee vain napsauttaa "Klikkaa tästä kopioaksesi emoji"-painiketta, joka sijaitsee sivun yläosassa. Emojin päätyy sitten leikepöydälle, ja voit liittää sen helposti tavalliseen tapaan - esim.. painamalla ctrl+v (tai cmd+v Macissa), jos istut tavallisessa tietokoneessa. HUOM! Tämä ominaisuus ei toimi älypuhelimissa ja on siksi piilotettu, jossa voit sen sijaan painaa sormeasi emojinia vastaan muutaman sekunnin ajan, kunnes näyttöön tulee valintaikkuna, jossa kysytään, haluatko kopioida sen, niin voit helposti merkitä (jos se ei ole jo automaattisesti) ja kopioi sitten emoin.

Heinä- ja HTML-koodi emojinille

Alla on myös emojins-heksakoodi ja valmiiksi koodattu esimerkki, joka on valmis käytettäväksi suoraan HTML-tiedostossa.

Hex-koodia:   1F613

Käytä HTML-muodossa:   😓


Muut emojit ryhmässä "hymiöt ja ihmiset"