Emoji 🗣 - Puhuva siluettipää

🗣

Emojin kopioidaan ja valmis liittää!

Mitä 🗣 tarkoittaa

Tämän emoji-merkin merkitys voidaan selvittää tarkistaen sen nimi lähtökohdaksi, joka on puhuva siluettipää. Voit jopa saada vihjeitä tarkistamalla sen englanninkielisen alkuperäisen nimen, joka on speaking head in silhouette.


Tilastot emojille 🗣

Suomen suurimpana emoji-sivustona meillä on myös mahdollisuus kerätä suuria tilastoja kaikkien emojien suosiosta ja juuri tämä emoji 🗣 ("puhuva siluettipää"), on paikalla 232 kaikista 1869 emojista tämän vuoden top-listalla. Suosituin kuukausi emojin käytön suhteen 🗣 on helmikuu, viimeksi sillä oli noin 70 katselukertaa sivuillamme tämän kuun aikana. Toiseksi suosituin kuukausi on maaliskuu. Alla on kaavio, joka näyttää kuinka monta prosenttia vuoden kaikista katselukerroista osuu emojin vastaaviin vuoden kuukausiin 🗣.


Tietoa emojoista puhuva siluettipää

Täällä voit lukea lisää emoji 🗣. Emojin puhuva siluettipää kuuluu sisäiseen emoji-ryhmään Koronavirus.  Pääryhmä, johon emojin puhuva siluettipää kuuluu, on Hymiöt ja ihmiset, ryhmä, jota se jakaa yhdessä toisen 1868 samanlaisen emojin kanssa. Monet emojit ovat saatavilla myös eri versioissa, kuten muut ihonvärit, vain puhuva siluettipää ei kuitenkaan ole vaihtoehtoja.


Emoji puhuva siluettipää muilla kielillä

Jos olet kiinnostunut, mitä emojin on muilla kielillä, esim muut pohjoismaiset kielet, kuten ruotsi, norja ja tanska, joten voit katsoa alla..

🇺🇸 Englanti: Speaking head in silhouette
🇸🇪 Ruotsi: Talande huvud i silhuett
🇳🇴 Norja: Silhuett av snakkende hode
🇩🇰 Tanska: Silhouet af talende hoved


Kopioi ja käytä emoji 🗣

Jos haluat kopioida emojin puhuva siluettipää esimerkiksi käyttämään sitä sähköpostissa tai chatissa, sinun tarvitsee vain napsauttaa "Klikkaa tästä kopioaksesi emoji"-painiketta, joka sijaitsee sivun yläosassa. Emojin päätyy sitten leikepöydälle, ja voit liittää sen helposti tavalliseen tapaan - esim.. painamalla ctrl+v (tai cmd+v Macissa), jos istut tavallisessa tietokoneessa. HUOM! Tämä ominaisuus ei toimi älypuhelimissa ja on siksi piilotettu, jossa voit sen sijaan painaa sormeasi emojinia vastaan muutaman sekunnin ajan, kunnes näyttöön tulee valintaikkuna, jossa kysytään, haluatko kopioida sen, niin voit helposti merkitä (jos se ei ole jo automaattisesti) ja kopioi sitten emoin.

Heinä- ja HTML-koodi emojinille

Alla on myös emojins-heksakoodi ja valmiiksi koodattu esimerkki, joka on valmis käytettäväksi suoraan HTML-tiedostossa.

Hex-koodia:   1F5E3

Käytä HTML-muodossa:   🗣


Muut emojit ryhmässä "hymiöt ja ihmiset"