Emoji 💪 - Jännitetty hauis

💪

Emojin kopioidaan ja valmis liittää!

Mitä 💪 tarkoittaa

Tämä emoji edustaa varren puristettua nyrkkiä, joka venyy ja näyttää hauislihastansa. Käytetään usein edustamaan sitä, että käytät voimaa, mutta sitä voidaan käyttää myös edustamaan yleistä voimaa - ei vain fyysisesti, vaan myös esimerkiksi henkistä voimaa. selviytyy nykyisestä vaikeasta tilanteesta.


Muut emojärjestelmän muunnelmat "jännitetty hauis"

Jännitetty hauis on emojityyppi, jolla on ihonvärivaihtoehtoja, alta löydät kaikki emojivaihtoehdot. Kopioi leikepöydälle napsauttamalla mitä tahansa ihonväri -hymiötä ja liitä se mihin tahansa.

💪🏻

Mitä 💪🏻 tarkoittaa

Emojin 💪🏻 on ihonvärimuunnelma alkuperäisestä emojista. Tätä versiota kutsutaan nimellä "jännitetty hauis, kirkkaan ihonväri" ja se edustaa emojia jännitetty hauis kirkkaan ihonväri.

💪🏼

Mitä 💪🏼 tarkoittaa

Emojin 💪🏼 on ihonvärimuunnelma alkuperäisestä emojista. Tätä versiota kutsutaan nimellä "jännitetty hauis, beige ihonväri" ja se edustaa emojia jännitetty hauis beige ihonväri.

💪🏽

Mitä 💪🏽 tarkoittaa

Emojin 💪🏽 on ihonvärimuunnelma alkuperäisestä emojista. Tätä versiota kutsutaan nimellä "jännitetty hauis, vaaleanruskea ihonväri" ja se edustaa emojia jännitetty hauis vaaleanruskea ihonväri.

💪🏾

Mitä 💪🏾 tarkoittaa

Emojin 💪🏾 on ihonvärimuunnelma alkuperäisestä emojista. Tätä versiota kutsutaan nimellä "jännitetty hauis, tummanruskea ihon sävy" ja se edustaa emojia jännitetty hauis tummanruskea ihon sävy.

💪🏿

Mitä 💪🏿 tarkoittaa

Emojin 💪🏿 on ihonvärimuunnelma alkuperäisestä emojista. Tätä versiota kutsutaan nimellä "jännitetty hauis, tumma ihon väri" ja se edustaa emojia jännitetty hauis tumma ihon väri.


Tietoa emojoista jännitetty hauis

Täällä voit lukea lisää emoji 💪. Pääryhmä, johon emojin jännitetty hauis kuuluu, on Hymiöt ja ihmiset, ryhmä, jota se jakaa yhdessä toisen 475 samanlaisen emojin kanssa. Monet emojit ovat saatavilla myös eri versioissa, kuten muut ihonvärit, vain jännitetty hauis on todellisuudessa useita vaihtoehtoja, vieritä sivua hieman alas nähdäksesi ne..


Emoji jännitetty hauis muilla kielillä

Jos olet kiinnostunut, mitä emojin on muilla kielillä, esim muut pohjoismaiset kielet, kuten ruotsi, norja ja tanska, joten voit katsoa alla..

🇺🇸 Englanti: Flexed biceps
🇸🇪 Ruotsi: Spänd bicep
🇳🇴 Norja: Spent biceps
🇩🇰 Tanska: Spændt biceps


Kopioi ja käytä emoji 💪

Jos haluat kopioida emojin jännitetty hauis esimerkiksi käyttämään sitä sähköpostissa tai chatissa, sinun tarvitsee vain napsauttaa "Klikkaa tästä kopioaksesi emoji"-painiketta, joka sijaitsee sivun yläosassa. Emojin päätyy sitten leikepöydälle, ja voit liittää sen helposti tavalliseen tapaan - esim.. painamalla ctrl+v (tai cmd+v Macissa), jos istut tavallisessa tietokoneessa. HUOM! Tämä ominaisuus ei toimi älypuhelimissa ja on siksi piilotettu, jossa voit sen sijaan painaa sormeasi emojinia vastaan muutaman sekunnin ajan, kunnes näyttöön tulee valintaikkuna, jossa kysytään, haluatko kopioida sen, niin voit helposti merkitä (jos se ei ole jo automaattisesti) ja kopioi sitten emoin.

Heinä- ja HTML-koodi emojinille

Alla on myös emojins-heksakoodi ja valmiiksi koodattu esimerkki, joka on valmis käytettäväksi suoraan HTML-tiedostossa.

Hex-koodia:   1F4AA

Käytä HTML-muodossa:   💪


Muut emojit ryhmässä "hymiöt ja ihmiset"