Emoji 👲 - Mies, jolla on kiinalainen lakki

👲

Emojin kopioidaan ja valmis liittää!

Mitä 👲 tarkoittaa

Tämän emoji-merkin merkitys voidaan selvittää tarkistaen sen nimi lähtökohdaksi, joka on mies, jolla on kiinalainen lakki. Voit jopa saada vihjeitä tarkistamalla sen englanninkielisen alkuperäisen nimen, joka on man with gua pi mao.


Muut emojärjestelmän muunnelmat "mies, jolla on kiinalainen lakki"

Mies, jolla on kiinalainen lakki on emojityyppi, jolla on ihonvärivaihtoehtoja, alta löydät kaikki emojivaihtoehdot. Kopioi leikepöydälle napsauttamalla mitä tahansa ihonväri -hymiötä ja liitä se mihin tahansa.

👲🏻
Mies, jolla on kiinalainen lakki, kirkkaan ihonväri
👲🏼
Mies, jolla on kiinalainen lakki, beige ihonväri
👲🏽
Mies, jolla on kiinalainen lakki, vaaleanruskea ihonväri
👲🏾
Mies, jolla on kiinalainen lakki, tummanruskea ihon sävy
👲🏿
Mies, jolla on kiinalainen lakki, tumma ihon väri

Tietoa emojoista mies, jolla on kiinalainen lakki

Täällä voit lukea lisää emoji 👲. Pääryhmä, johon emojin mies, jolla on kiinalainen lakki kuuluu, on Hymiöt ja ihmiset, ryhmä, jota se jakaa yhdessä toisen 453 samanlaisen emojin kanssa. Monet emojit ovat saatavilla myös eri versioissa, kuten muut ihonvärit, vain mies, jolla on kiinalainen lakki on todellisuudessa useita vaihtoehtoja, vieritä sivua hieman alas nähdäksesi ne..


Emoji mies, jolla on kiinalainen lakki muilla kielillä

Jos olet kiinnostunut, mitä emojin on muilla kielillä, esim muut pohjoismaiset kielet, kuten ruotsi, norja ja tanska, joten voit katsoa alla..

🇺🇸 Englanti: Man with gua pi mao
🇸🇪 Ruotsi: Man med Gua Pi Mao
🇳🇴 Norja: Mann med kinesisk hatt
🇩🇰 Tanska: Mand med kinesisk kasket


Kopioi ja käytä emoji 👲

Jos haluat kopioida emojin mies, jolla on kiinalainen lakki esimerkiksi käyttämään sitä sähköpostissa tai chatissa, sinun tarvitsee vain napsauttaa "Klikkaa tästä kopioaksesi emoji"-painiketta, joka sijaitsee sivun yläosassa. Emojin päätyy sitten leikepöydälle, ja voit liittää sen helposti tavalliseen tapaan - esim.. painamalla ctrl+v (tai cmd+v Macissa), jos istut tavallisessa tietokoneessa. HUOM! Tämä ominaisuus ei toimi älypuhelimissa ja on siksi piilotettu, jossa voit sen sijaan painaa sormeasi emojinia vastaan muutaman sekunnin ajan, kunnes näyttöön tulee valintaikkuna, jossa kysytään, haluatko kopioida sen, niin voit helposti merkitä (jos se ei ole jo automaattisesti) ja kopioi sitten emoin.

Heinä- ja HTML-koodi emojinille

Alla on myös emojins-heksakoodi ja valmiiksi koodattu esimerkki, joka on valmis käytettäväksi suoraan HTML-tiedostossa.

Hex-koodia:   1F472

Käytä HTML-muodossa:   👲


Muut emojit ryhmässä "hymiöt ja ihmiset"