Emoji 👎 - Peukalo alas

👎

Emojin kopioidaan ja valmis liittää!

Mitä 👎 tarkoittaa

Tämä hymiö edustaa tunnettua peukaloa alas. Toisin sanoen tekemäsi käsieli, kun haluat ilmaista, että et pidä mistään tai et ole lainkaan samaa mieltä siitä, mitä on, tapahtuu tai tapahtuu.


Muut emojärjestelmän muunnelmat "peukalo alas"

Peukalo alas on emojityyppi, jolla on ihonvärivaihtoehtoja, alta löydät kaikki emojivaihtoehdot. Kopioi leikepöydälle napsauttamalla mitä tahansa ihonväri -hymiötä ja liitä se mihin tahansa.

👎🏻

Mitä 👎🏻 tarkoittaa

Emojin 👎🏻 on ihonvärimuunnelma alkuperäisestä emojista. Tätä versiota kutsutaan nimellä "peukalo alas, kirkkaan ihonväri" ja se edustaa emojia peukalo alas kirkkaan ihonväri.

👎🏼

Mitä 👎🏼 tarkoittaa

Emojin 👎🏼 on ihonvärimuunnelma alkuperäisestä emojista. Tätä versiota kutsutaan nimellä "peukalo alas, beige ihonväri" ja se edustaa emojia peukalo alas beige ihonväri.

👎🏽

Mitä 👎🏽 tarkoittaa

Emojin 👎🏽 on ihonvärimuunnelma alkuperäisestä emojista. Tätä versiota kutsutaan nimellä "peukalo alas, vaaleanruskea ihonväri" ja se edustaa emojia peukalo alas vaaleanruskea ihonväri.

👎🏾

Mitä 👎🏾 tarkoittaa

Emojin 👎🏾 on ihonvärimuunnelma alkuperäisestä emojista. Tätä versiota kutsutaan nimellä "peukalo alas, tummanruskea ihon sävy" ja se edustaa emojia peukalo alas tummanruskea ihon sävy.

👎🏿

Mitä 👎🏿 tarkoittaa

Emojin 👎🏿 on ihonvärimuunnelma alkuperäisestä emojista. Tätä versiota kutsutaan nimellä "peukalo alas, tumma ihon väri" ja se edustaa emojia peukalo alas tumma ihon väri.


Tietoa emojoista peukalo alas

Täällä voit lukea lisää emoji 👎. Pääryhmä, johon emojin peukalo alas kuuluu, on Hymiöt ja ihmiset, ryhmä, jota se jakaa yhdessä toisen 475 samanlaisen emojin kanssa. Monet emojit ovat saatavilla myös eri versioissa, kuten muut ihonvärit, vain peukalo alas on todellisuudessa useita vaihtoehtoja, vieritä sivua hieman alas nähdäksesi ne..


Emoji peukalo alas muilla kielillä

Jos olet kiinnostunut, mitä emojin on muilla kielillä, esim muut pohjoismaiset kielet, kuten ruotsi, norja ja tanska, joten voit katsoa alla..

🇺🇸 Englanti: Thumbs down sign
🇸🇪 Ruotsi: Tummen ned-tecken
🇳🇴 Norja: Tommel ned
🇩🇰 Tanska: Tommelfinger nedad


Kopioi ja käytä emoji 👎

Jos haluat kopioida emojin peukalo alas esimerkiksi käyttämään sitä sähköpostissa tai chatissa, sinun tarvitsee vain napsauttaa "Klikkaa tästä kopioaksesi emoji"-painiketta, joka sijaitsee sivun yläosassa. Emojin päätyy sitten leikepöydälle, ja voit liittää sen helposti tavalliseen tapaan - esim.. painamalla ctrl+v (tai cmd+v Macissa), jos istut tavallisessa tietokoneessa. HUOM! Tämä ominaisuus ei toimi älypuhelimissa ja on siksi piilotettu, jossa voit sen sijaan painaa sormeasi emojinia vastaan muutaman sekunnin ajan, kunnes näyttöön tulee valintaikkuna, jossa kysytään, haluatko kopioida sen, niin voit helposti merkitä (jos se ei ole jo automaattisesti) ja kopioi sitten emoin.

Heinä- ja HTML-koodi emojinille

Alla on myös emojins-heksakoodi ja valmiiksi koodattu esimerkki, joka on valmis käytettäväksi suoraan HTML-tiedostossa.

Hex-koodia:   1F44E

Käytä HTML-muodossa:   👎


Muut emojit ryhmässä "hymiöt ja ihmiset"