Emoji 🥳 - Juhlivat kasvot

🥳

Emojin kopioidaan ja valmis liittää!

Mitä 🥳 tarkoittaa

Keltainen kasvot, joissa on hymiösilmät ja kulmakarvat, joissa on juhlatakki ja kalastus, kasvojen yr konfetti ympärillä kaikessa mahdollisessa värissä. Käytetään pääasiassa ilon ilmaisemiseen mm. juhlia tai erilaisia juhlia, kuten syntymäpäivät, uudenvuodenaattona tai juhannuksena.


Tietoa emojoista juhlivat kasvot

Täällä voit lukea lisää emoji 🥳. Emojin juhlivat kasvot kuuluu sisäisiin emoji-ryhmiin Syntymäpäivät, Keskikesä.  Pääryhmä, johon emojin juhlivat kasvot kuuluu, on Hymiöt ja ihmiset, ryhmä, jota se jakaa yhdessä toisen 475 samanlaisen emojin kanssa. Monet emojit ovat saatavilla myös eri versioissa, kuten muut ihonvärit, vain juhlivat kasvot ei kuitenkaan ole vaihtoehtoja.


Emoji juhlivat kasvot muilla kielillä

Jos olet kiinnostunut, mitä emojin on muilla kielillä, esim muut pohjoismaiset kielet, kuten ruotsi, norja ja tanska, joten voit katsoa alla..

🇺🇸 Englanti: Partying Face
🇸🇪 Ruotsi: Partyansikte
🇳🇴 Norja: Festansikt
🇩🇰 Tanska: Ansigt i festhumør


Kopioi ja käytä emoji 🥳

Jos haluat kopioida emojin juhlivat kasvot esimerkiksi käyttämään sitä sähköpostissa tai chatissa, sinun tarvitsee vain napsauttaa "Klikkaa tästä kopioaksesi emoji"-painiketta, joka sijaitsee sivun yläosassa. Emojin päätyy sitten leikepöydälle, ja voit liittää sen helposti tavalliseen tapaan - esim.. painamalla ctrl+v (tai cmd+v Macissa), jos istut tavallisessa tietokoneessa. HUOM! Tämä ominaisuus ei toimi älypuhelimissa ja on siksi piilotettu, jossa voit sen sijaan painaa sormeasi emojinia vastaan muutaman sekunnin ajan, kunnes näyttöön tulee valintaikkuna, jossa kysytään, haluatko kopioida sen, niin voit helposti merkitä (jos se ei ole jo automaattisesti) ja kopioi sitten emoin.

Heinä- ja HTML-koodi emojinille

Alla on myös emojins-heksakoodi ja valmiiksi koodattu esimerkki, joka on valmis käytettäväksi suoraan HTML-tiedostossa.

Hex-koodia:   1F973

Käytä HTML-muodossa:   🥳


Muut emojit ryhmässä "hymiöt ja ihmiset"