Emoji 🙆‍♂️ - Mies, joka tekee ok-merkin

🙆‍♂️

Emojin kopioidaan ja valmis liittää!

Mitä 🙆‍♂️ tarkoittaa

Tämän emoji-merkin merkitys voidaan selvittää tarkistaen sen nimi lähtökohdaksi, joka on mies, joka tekee ok-merkin. Voit jopa saada vihjeitä tarkistamalla sen englanninkielisen alkuperäisen nimen, joka on man gesturing ok.


Tilastot emojille 🙆‍♂️

Suomen suurimpana emoji-sivustona meillä on myös mahdollisuus kerätä suuria tilastoja kaikkien emojien suosiosta ja juuri tämä emoji 🙆‍♂️ ("mies, joka tekee ok-merkin"), on paikalla 813 kaikista 1897 emojista tämän vuoden top-listalla. Suosituin kuukausi emojin käytön suhteen 🙆‍♂️ on helmikuu, viimeksi sillä oli noin 40 katselukertaa sivuillamme tämän kuun aikana. Toiseksi suosituin kuukausi on huhtikuu. Alla on kaavio, joka näyttää kuinka monta prosenttia vuoden kaikista katselukerroista osuu emojin vastaaviin vuoden kuukausiin 🙆‍♂️.


Muut emojärjestelmän muunnelmat "mies, joka tekee ok-merkin"

Mies, joka tekee ok-merkin on emojityyppi, jolla on ihonvärivaihtoehtoja, alta löydät kaikki emojivaihtoehdot. Kopioi leikepöydälle napsauttamalla mitä tahansa ihonväri -hymiötä ja liitä se mihin tahansa.

🙆🏻‍♂️

Mitä 🙆🏻‍♂️ tarkoittaa

Emojin 🙆🏻‍♂️ on ihonvärimuunnelma alkuperäisestä emojista. Tätä versiota kutsutaan nimellä "mies, joka tekee ok-merkin, kirkkaan ihonväri" ja se edustaa emojia mies, joka tekee ok-merkin kirkkaan ihonväri.

🙆🏼‍♂️

Mitä 🙆🏼‍♂️ tarkoittaa

Emojin 🙆🏼‍♂️ on ihonvärimuunnelma alkuperäisestä emojista. Tätä versiota kutsutaan nimellä "mies, joka tekee ok-merkin, beige ihonväri" ja se edustaa emojia mies, joka tekee ok-merkin beige ihonväri.

🙆🏽‍♂️

Mitä 🙆🏽‍♂️ tarkoittaa

Emojin 🙆🏽‍♂️ on ihonvärimuunnelma alkuperäisestä emojista. Tätä versiota kutsutaan nimellä "mies, joka tekee ok-merkin, vaaleanruskea ihonväri" ja se edustaa emojia mies, joka tekee ok-merkin vaaleanruskea ihonväri.

🙆🏾‍♂️

Mitä 🙆🏾‍♂️ tarkoittaa

Emojin 🙆🏾‍♂️ on ihonvärimuunnelma alkuperäisestä emojista. Tätä versiota kutsutaan nimellä "mies, joka tekee ok-merkin, tummanruskea ihon sävy" ja se edustaa emojia mies, joka tekee ok-merkin tummanruskea ihon sävy.

🙆🏿‍♂️

Mitä 🙆🏿‍♂️ tarkoittaa

Emojin 🙆🏿‍♂️ on ihonvärimuunnelma alkuperäisestä emojista. Tätä versiota kutsutaan nimellä "mies, joka tekee ok-merkin, tumma ihon väri" ja se edustaa emojia mies, joka tekee ok-merkin tumma ihon väri.


Tietoa emojoista mies, joka tekee ok-merkin

Täällä voit lukea lisää emoji 🙆‍♂️. Pääryhmä, johon emojin mies, joka tekee ok-merkin kuuluu, on Hymiöt ja ihmiset, ryhmä, jota se jakaa yhdessä toisen 1896 samanlaisen emojin kanssa. Monet emojit ovat saatavilla myös eri versioissa, kuten muut ihonvärit, vain mies, joka tekee ok-merkin on todellisuudessa useita vaihtoehtoja, vieritä sivua hieman alas nähdäksesi ne..


Emoji mies, joka tekee ok-merkin muilla kielillä

Jos olet kiinnostunut, mitä emojin on muilla kielillä, esim muut pohjoismaiset kielet, kuten ruotsi, norja ja tanska, joten voit katsoa alla..

🇺🇸 Englanti: Man gesturing OK
🇸🇪 Ruotsi: Man som gestikulerar OK
🇳🇴 Norja: Mann som signaliserer OK
🇩🇰 Tanska: Mand, der signalerer OK


Kopioi ja käytä emoji 🙆‍♂️

Jos haluat kopioida emojin mies, joka tekee ok-merkin esimerkiksi käyttämään sitä sähköpostissa tai chatissa, sinun tarvitsee vain napsauttaa "Klikkaa tästä kopioaksesi emoji"-painiketta, joka sijaitsee sivun yläosassa. Emojin päätyy sitten leikepöydälle, ja voit liittää sen helposti tavalliseen tapaan - esim.. painamalla ctrl+v (tai cmd+v Macissa), jos istut tavallisessa tietokoneessa. HUOM! Tämä ominaisuus ei toimi älypuhelimissa ja on siksi piilotettu, jossa voit sen sijaan painaa sormeasi emojinia vastaan muutaman sekunnin ajan, kunnes näyttöön tulee valintaikkuna, jossa kysytään, haluatko kopioida sen, niin voit helposti merkitä (jos se ei ole jo automaattisesti) ja kopioi sitten emoin.

Heinä- ja HTML-koodi emojinille

Alla on myös emojins-heksakoodi ja valmiiksi koodattu esimerkki, joka on valmis käytettäväksi suoraan HTML-tiedostossa.

Hex-koodia:   1F646 200D 2642 FE0F

Käytä HTML-muodossa:   🙆‍♂️


Muut emojit ryhmässä "hymiöt ja ihmiset"