Emoji 🧝‍♀️ - Naishaltia

🧝‍♀️

Emojin kopioidaan ja valmis liittää!

Mitä 🧝‍♀️ tarkoittaa

Tämän emoji-merkin merkitys voidaan selvittää tarkistaen sen nimi lähtökohdaksi, joka on naishaltia. Voit jopa saada vihjeitä tarkistamalla sen englanninkielisen alkuperäisen nimen, joka on woman elf.


Tilastot emojille 🧝‍♀️

Suomen suurimpana emoji-sivustona meillä on myös mahdollisuus kerätä suuria tilastoja kaikkien emojien suosiosta ja juuri tämä emoji 🧝‍♀️ ("naishaltia"), on paikalla 558 kaikista 1869 emojista tämän vuoden top-listalla. Suosituin kuukausi emojin käytön suhteen 🧝‍♀️ on helmikuu, viimeksi sillä oli noin 40 katselukertaa sivuillamme tämän kuun aikana. Toiseksi suosituin kuukausi on maaliskuu. Alla on kaavio, joka näyttää kuinka monta prosenttia vuoden kaikista katselukerroista osuu emojin vastaaviin vuoden kuukausiin 🧝‍♀️.


Muut emojärjestelmän muunnelmat "naishaltia"

Naishaltia on emojityyppi, jolla on ihonvärivaihtoehtoja, alta löydät kaikki emojivaihtoehdot. Kopioi leikepöydälle napsauttamalla mitä tahansa ihonväri -hymiötä ja liitä se mihin tahansa.

🧝🏻‍♀️

Mitä 🧝🏻‍♀️ tarkoittaa

Emojin 🧝🏻‍♀️ on ihonvärimuunnelma alkuperäisestä emojista. Tätä versiota kutsutaan nimellä "naishaltia, kirkkaan ihonväri" ja se edustaa emojia naishaltia kirkkaan ihonväri.

🧝🏼‍♀️

Mitä 🧝🏼‍♀️ tarkoittaa

Emojin 🧝🏼‍♀️ on ihonvärimuunnelma alkuperäisestä emojista. Tätä versiota kutsutaan nimellä "naishaltia, beige ihonväri" ja se edustaa emojia naishaltia beige ihonväri.

🧝🏽‍♀️

Mitä 🧝🏽‍♀️ tarkoittaa

Emojin 🧝🏽‍♀️ on ihonvärimuunnelma alkuperäisestä emojista. Tätä versiota kutsutaan nimellä "naishaltia, vaaleanruskea ihonväri" ja se edustaa emojia naishaltia vaaleanruskea ihonväri.

🧝🏾‍♀️

Mitä 🧝🏾‍♀️ tarkoittaa

Emojin 🧝🏾‍♀️ on ihonvärimuunnelma alkuperäisestä emojista. Tätä versiota kutsutaan nimellä "naishaltia, tummanruskea ihon sävy" ja se edustaa emojia naishaltia tummanruskea ihon sävy.

🧝🏿‍♀️

Mitä 🧝🏿‍♀️ tarkoittaa

Emojin 🧝🏿‍♀️ on ihonvärimuunnelma alkuperäisestä emojista. Tätä versiota kutsutaan nimellä "naishaltia, tumma ihon väri" ja se edustaa emojia naishaltia tumma ihon väri.


Tietoa emojoista naishaltia

Täällä voit lukea lisää emoji 🧝‍♀️. Pääryhmä, johon emojin naishaltia kuuluu, on Hymiöt ja ihmiset, ryhmä, jota se jakaa yhdessä toisen 1868 samanlaisen emojin kanssa. Monet emojit ovat saatavilla myös eri versioissa, kuten muut ihonvärit, vain naishaltia on todellisuudessa useita vaihtoehtoja, vieritä sivua hieman alas nähdäksesi ne..


Emoji naishaltia muilla kielillä

Jos olet kiinnostunut, mitä emojin on muilla kielillä, esim muut pohjoismaiset kielet, kuten ruotsi, norja ja tanska, joten voit katsoa alla..

🇺🇸 Englanti: Woman elf
🇸🇪 Ruotsi: Kvinnlig alv
🇳🇴 Norja: Kvinnelig alv
🇩🇰 Tanska: Kvindelig elver


Kopioi ja käytä emoji 🧝‍♀️

Jos haluat kopioida emojin naishaltia esimerkiksi käyttämään sitä sähköpostissa tai chatissa, sinun tarvitsee vain napsauttaa "Klikkaa tästä kopioaksesi emoji"-painiketta, joka sijaitsee sivun yläosassa. Emojin päätyy sitten leikepöydälle, ja voit liittää sen helposti tavalliseen tapaan - esim.. painamalla ctrl+v (tai cmd+v Macissa), jos istut tavallisessa tietokoneessa. HUOM! Tämä ominaisuus ei toimi älypuhelimissa ja on siksi piilotettu, jossa voit sen sijaan painaa sormeasi emojinia vastaan muutaman sekunnin ajan, kunnes näyttöön tulee valintaikkuna, jossa kysytään, haluatko kopioida sen, niin voit helposti merkitä (jos se ei ole jo automaattisesti) ja kopioi sitten emoin.

Heinä- ja HTML-koodi emojinille

Alla on myös emojins-heksakoodi ja valmiiksi koodattu esimerkki, joka on valmis käytettäväksi suoraan HTML-tiedostossa.

Hex-koodia:   1F9DD 200D 2640 FE0F

Käytä HTML-muodossa:   🧝‍♀️


Muut emojit ryhmässä "hymiöt ja ihmiset"