Emoji 🤒 - Kasvot ja kuumemittari

🤒

Emojin kopioidaan ja valmis liittää!

Mitä 🤒 tarkoittaa

Keltainen kasvo, jolla on yksinkertaiset silmät ja hieman taivutetut surulliset kulmakarvat, ruusuiset posket ja suljettu suu, jossa se ulottuu lämpömittariin. Käytetään ensisijaisesti ilmoittamaan, että henkilöllä on kuume ja hän on sairas, mutta sitä käytetään myös edustamaan sairautta yleensä.


Tilastot emojille 🤒

Suomen suurimpana emoji-sivustona meillä on myös mahdollisuus kerätä suuria tilastoja kaikkien emojien suosiosta ja juuri tämä emoji 🤒 ("kasvot ja kuumemittari"), on paikalla 256 kaikista 1869 emojista tämän vuoden top-listalla. Suosituin kuukausi emojin käytön suhteen 🤒 on marraskuu, viimeksi sillä oli noin 80 katselukertaa sivuillamme tämän kuun aikana. Toiseksi suosituin kuukausi on joulukuu. Alla on kaavio, joka näyttää kuinka monta prosenttia vuoden kaikista katselukerroista osuu emojin vastaaviin vuoden kuukausiin 🤒.


Tietoa emojoista kasvot ja kuumemittari

Täällä voit lukea lisää emoji 🤒. Emojin kasvot ja kuumemittari kuuluu sisäiseen emoji-ryhmään Koronavirus.  Pääryhmä, johon emojin kasvot ja kuumemittari kuuluu, on Hymiöt ja ihmiset, ryhmä, jota se jakaa yhdessä toisen 1868 samanlaisen emojin kanssa. Monet emojit ovat saatavilla myös eri versioissa, kuten muut ihonvärit, vain kasvot ja kuumemittari ei kuitenkaan ole vaihtoehtoja.


Emoji kasvot ja kuumemittari muilla kielillä

Jos olet kiinnostunut, mitä emojin on muilla kielillä, esim muut pohjoismaiset kielet, kuten ruotsi, norja ja tanska, joten voit katsoa alla..

🇺🇸 Englanti: Face with thermometer
🇸🇪 Ruotsi: Ansikte med termometer
🇳🇴 Norja: Ansikt med termometer
🇩🇰 Tanska: Ansigt med termometer


Kopioi ja käytä emoji 🤒

Jos haluat kopioida emojin kasvot ja kuumemittari esimerkiksi käyttämään sitä sähköpostissa tai chatissa, sinun tarvitsee vain napsauttaa "Klikkaa tästä kopioaksesi emoji"-painiketta, joka sijaitsee sivun yläosassa. Emojin päätyy sitten leikepöydälle, ja voit liittää sen helposti tavalliseen tapaan - esim.. painamalla ctrl+v (tai cmd+v Macissa), jos istut tavallisessa tietokoneessa. HUOM! Tämä ominaisuus ei toimi älypuhelimissa ja on siksi piilotettu, jossa voit sen sijaan painaa sormeasi emojinia vastaan muutaman sekunnin ajan, kunnes näyttöön tulee valintaikkuna, jossa kysytään, haluatko kopioida sen, niin voit helposti merkitä (jos se ei ole jo automaattisesti) ja kopioi sitten emoin.

Heinä- ja HTML-koodi emojinille

Alla on myös emojins-heksakoodi ja valmiiksi koodattu esimerkki, joka on valmis käytettäväksi suoraan HTML-tiedostossa.

Hex-koodia:   1F912

Käytä HTML-muodossa:   🤒


Muut emojit ryhmässä "hymiöt ja ihmiset"