Emoji 😃 - Virnistävät kasvot suu avoimena

😃

Emojin kopioidaan ja valmis liittää!

Mitä 😃 tarkoittaa

Tämä emoji on yksi yleisin emoji, tuttu keltainen kasvot, jossa on suuri hymy ja suuret onnelliset silmät. Melkein nauraa, ja ylhäällä oleva emoji-rivi näkyy maailmalla nähtävissä. Varsinkin välittää yleistä iloa ja se vastaa usein tekstipohjaista hymiötä :D.


Tietoa emojoista virnistävät kasvot suu avoimena

Täällä voit lukea lisää emoji 😃. Pääryhmä, johon emojin virnistävät kasvot suu avoimena kuuluu, on Hymiöt ja ihmiset, ryhmä, jota se jakaa yhdessä toisen 475 samanlaisen emojin kanssa. Monet emojit ovat saatavilla myös eri versioissa, kuten muut ihonvärit, vain virnistävät kasvot suu avoimena ei kuitenkaan ole vaihtoehtoja.


Emoji virnistävät kasvot suu avoimena muilla kielillä

Jos olet kiinnostunut, mitä emojin on muilla kielillä, esim muut pohjoismaiset kielet, kuten ruotsi, norja ja tanska, joten voit katsoa alla..

🇺🇸 Englanti: Smiling face with open mouth
🇸🇪 Ruotsi: Leende ansikte med öppen mun
🇳🇴 Norja: Glisende ansikt med åpen munn
🇩🇰 Tanska: Grinende med åben mund


Kopioi ja käytä emoji 😃

Jos haluat kopioida emojin virnistävät kasvot suu avoimena esimerkiksi käyttämään sitä sähköpostissa tai chatissa, sinun tarvitsee vain napsauttaa "Klikkaa tästä kopioaksesi emoji"-painiketta, joka sijaitsee sivun yläosassa. Emojin päätyy sitten leikepöydälle, ja voit liittää sen helposti tavalliseen tapaan - esim.. painamalla ctrl+v (tai cmd+v Macissa), jos istut tavallisessa tietokoneessa. HUOM! Tämä ominaisuus ei toimi älypuhelimissa ja on siksi piilotettu, jossa voit sen sijaan painaa sormeasi emojinia vastaan muutaman sekunnin ajan, kunnes näyttöön tulee valintaikkuna, jossa kysytään, haluatko kopioida sen, niin voit helposti merkitä (jos se ei ole jo automaattisesti) ja kopioi sitten emoin.

Heinä- ja HTML-koodi emojinille

Alla on myös emojins-heksakoodi ja valmiiksi koodattu esimerkki, joka on valmis käytettäväksi suoraan HTML-tiedostossa.

Hex-koodia:   1F603

Käytä HTML-muodossa:   😃


Muut emojit ryhmässä "hymiöt ja ihmiset"