Emoji 🫸 - Käsi työntö oikealle

🫸

Emojin kopioidaan ja valmis liittää!

Mitä 🫸 tarkoittaa

Tämä emoji kuvaa kättä, jonka kämmen osoittaa oikealle, ikään kuin se työntäisi jotain siihen suuntaan. Sitä voidaan käyttää myös symboloimaan "pysäytys" ja joskus myös yhdessä kämmenen vasemmalle päin edustamaan "high five".

Emoji sisällytettiin emojiluetteloon vuonna 2022 osana Emoji 15.0:aa.


Muut emojärjestelmän muunnelmat "käsi työntö oikealle"

Käsi työntö oikealle on emojityyppi, jolla on ihonvärivaihtoehtoja, alta löydät kaikki emojivaihtoehdot. Kopioi leikepöydälle napsauttamalla mitä tahansa ihonväri -hymiötä ja liitä se mihin tahansa.

🫸🏻

Mitä 🫸🏻 tarkoittaa

Emojin 🫸🏻 on ihonvärimuunnelma alkuperäisestä emojista. Tätä versiota kutsutaan nimellä "käsi työntö oikealle, kirkkaan ihonväri" ja se edustaa emojia käsi työntö oikealle kirkkaan ihonväri.

🫸🏼

Mitä 🫸🏼 tarkoittaa

Emojin 🫸🏼 on ihonvärimuunnelma alkuperäisestä emojista. Tätä versiota kutsutaan nimellä "käsi työntö oikealle, beige ihonväri" ja se edustaa emojia käsi työntö oikealle beige ihonväri.

🫸🏽

Mitä 🫸🏽 tarkoittaa

Emojin 🫸🏽 on ihonvärimuunnelma alkuperäisestä emojista. Tätä versiota kutsutaan nimellä "käsi työntö oikealle, vaaleanruskea ihonväri" ja se edustaa emojia käsi työntö oikealle vaaleanruskea ihonväri.

🫸🏾

Mitä 🫸🏾 tarkoittaa

Emojin 🫸🏾 on ihonvärimuunnelma alkuperäisestä emojista. Tätä versiota kutsutaan nimellä "käsi työntö oikealle, tummanruskea ihon sävy" ja se edustaa emojia käsi työntö oikealle tummanruskea ihon sävy.

🫸🏿

Mitä 🫸🏿 tarkoittaa

Emojin 🫸🏿 on ihonvärimuunnelma alkuperäisestä emojista. Tätä versiota kutsutaan nimellä "käsi työntö oikealle, tumma ihon väri" ja se edustaa emojia käsi työntö oikealle tumma ihon väri.


Tietoa emojoista käsi työntö oikealle

Täällä voit lukea lisää emoji 🫸. Pääryhmä, johon emojin käsi työntö oikealle kuuluu, on Hymiöt ja ihmiset, ryhmä, jota se jakaa yhdessä toisen 475 samanlaisen emojin kanssa. Monet emojit ovat saatavilla myös eri versioissa, kuten muut ihonvärit, vain käsi työntö oikealle on todellisuudessa useita vaihtoehtoja, vieritä sivua hieman alas nähdäksesi ne..


Emoji käsi työntö oikealle muilla kielillä

Jos olet kiinnostunut, mitä emojin on muilla kielillä, esim muut pohjoismaiset kielet, kuten ruotsi, norja ja tanska, joten voit katsoa alla..

🇺🇸 Englanti: Rightwards pushing hand
🇸🇪 Ruotsi: Hand som knuffar åt höger
🇳🇴 Norja: Hånd som skyver til høyre
🇩🇰 Tanska: Hånd skubber til højre


Kopioi ja käytä emoji 🫸

Jos haluat kopioida emojin käsi työntö oikealle esimerkiksi käyttämään sitä sähköpostissa tai chatissa, sinun tarvitsee vain napsauttaa "Klikkaa tästä kopioaksesi emoji"-painiketta, joka sijaitsee sivun yläosassa. Emojin päätyy sitten leikepöydälle, ja voit liittää sen helposti tavalliseen tapaan - esim.. painamalla ctrl+v (tai cmd+v Macissa), jos istut tavallisessa tietokoneessa. HUOM! Tämä ominaisuus ei toimi älypuhelimissa ja on siksi piilotettu, jossa voit sen sijaan painaa sormeasi emojinia vastaan muutaman sekunnin ajan, kunnes näyttöön tulee valintaikkuna, jossa kysytään, haluatko kopioida sen, niin voit helposti merkitä (jos se ei ole jo automaattisesti) ja kopioi sitten emoin.

Heinä- ja HTML-koodi emojinille

Alla on myös emojins-heksakoodi ja valmiiksi koodattu esimerkki, joka on valmis käytettäväksi suoraan HTML-tiedostossa.

Hex-koodia:   1FAF8

Käytä HTML-muodossa:   🫸


Muut emojit ryhmässä "hymiöt ja ihmiset"