Emoji 😭 - Ääneen itkevät kasvot

😭

Emojin kopioidaan ja valmis liittää!

Mitä 😭 tarkoittaa

Keltainen kasvot, joissa on kaarevat kulmakarvat, suljetut surulliset silmät ja avoin mutta puristettu suu, joka säteilee epätoivoa, jossa kyyneleet kulkevat poskista molemmista silmistä. Tarkoituksena on ilmaista lausumatonta lajiketta ja epätoivoa, mutta sitä käytetään usein ilmaisemaan ylivoimaisia onnen tunteita tai kiitollisuutta.


Tilastot emojille 😭

Suomen suurimpana emoji-sivustona meillä on myös mahdollisuus kerätä suuria tilastoja kaikkien emojien suosiosta ja juuri tämä emoji 😭 ("ääneen itkevät kasvot"), on paikalla 113 kaikista 1869 emojista tämän vuoden top-listalla. Suosituin kuukausi emojin käytön suhteen 😭 on marraskuu, viimeksi sillä oli noin 170 katselukertaa sivuillamme tämän kuun aikana. Toiseksi suosituin kuukausi on helmikuu. Alla on kaavio, joka näyttää kuinka monta prosenttia vuoden kaikista katselukerroista osuu emojin vastaaviin vuoden kuukausiin 😭.


Tietoa emojoista ääneen itkevät kasvot

Täällä voit lukea lisää emoji 😭. Pääryhmä, johon emojin ääneen itkevät kasvot kuuluu, on Hymiöt ja ihmiset, ryhmä, jota se jakaa yhdessä toisen 1868 samanlaisen emojin kanssa. Monet emojit ovat saatavilla myös eri versioissa, kuten muut ihonvärit, vain ääneen itkevät kasvot ei kuitenkaan ole vaihtoehtoja.


Emoji ääneen itkevät kasvot muilla kielillä

Jos olet kiinnostunut, mitä emojin on muilla kielillä, esim muut pohjoismaiset kielet, kuten ruotsi, norja ja tanska, joten voit katsoa alla..

🇺🇸 Englanti: Loudly crying face
🇸🇪 Ruotsi: Storgråtande ansikte
🇳🇴 Norja: Ansikt som gråter høylytt
🇩🇰 Tanska: Ansigt, der græder højt


Kopioi ja käytä emoji 😭

Jos haluat kopioida emojin ääneen itkevät kasvot esimerkiksi käyttämään sitä sähköpostissa tai chatissa, sinun tarvitsee vain napsauttaa "Klikkaa tästä kopioaksesi emoji"-painiketta, joka sijaitsee sivun yläosassa. Emojin päätyy sitten leikepöydälle, ja voit liittää sen helposti tavalliseen tapaan - esim.. painamalla ctrl+v (tai cmd+v Macissa), jos istut tavallisessa tietokoneessa. HUOM! Tämä ominaisuus ei toimi älypuhelimissa ja on siksi piilotettu, jossa voit sen sijaan painaa sormeasi emojinia vastaan muutaman sekunnin ajan, kunnes näyttöön tulee valintaikkuna, jossa kysytään, haluatko kopioida sen, niin voit helposti merkitä (jos se ei ole jo automaattisesti) ja kopioi sitten emoin.

Heinä- ja HTML-koodi emojinille

Alla on myös emojins-heksakoodi ja valmiiksi koodattu esimerkki, joka on valmis käytettäväksi suoraan HTML-tiedostossa.

Hex-koodia:   1F62D

Käytä HTML-muodossa:   😭


Muut emojit ryhmässä "hymiöt ja ihmiset"