Emoji 👨‍👦‍👦 - Perhe, jossa on isä ja kaksi poikaa

👨‍👦‍👦

Emojin kopioidaan ja valmis liittää!

Mitä 👨‍👦‍👦 tarkoittaa

Tämän emoji-merkin merkitys voidaan selvittää tarkistaen sen nimi lähtökohdaksi, joka on perhe, jossa on isä ja kaksi poikaa. Voit jopa saada vihjeitä tarkistamalla sen englanninkielisen alkuperäisen nimen, joka on family: man, boy, boy.


Tilastot emojille 👨‍👦‍👦

Suomen suurimpana emoji-sivustona meillä on myös mahdollisuus kerätä suuria tilastoja kaikkien emojien suosiosta ja juuri tämä emoji 👨‍👦‍👦 ("perhe, jossa on isä ja kaksi poikaa"), on paikalla 1352 kaikista 1897 emojista tämän vuoden top-listalla. Suosituin kuukausi emojin käytön suhteen 👨‍👦‍👦 on helmikuu, viimeksi sillä oli noin 30 katselukertaa sivuillamme tämän kuun aikana. Toiseksi suosituin kuukausi on kesäkuu. Alla on kaavio, joka näyttää kuinka monta prosenttia vuoden kaikista katselukerroista osuu emojin vastaaviin vuoden kuukausiin 👨‍👦‍👦.


Tietoa emojoista perhe, jossa on isä ja kaksi poikaa

Täällä voit lukea lisää emoji 👨‍👦‍👦. Emojin perhe, jossa on isä ja kaksi poikaa kuuluu sisäiseen emoji-ryhmään Isänpäivä.  Pääryhmä, johon emojin perhe, jossa on isä ja kaksi poikaa kuuluu, on Hymiöt ja ihmiset, ryhmä, jota se jakaa yhdessä toisen 1896 samanlaisen emojin kanssa. Monet emojit ovat saatavilla myös eri versioissa, kuten muut ihonvärit, vain perhe, jossa on isä ja kaksi poikaa ei kuitenkaan ole vaihtoehtoja.


Emoji perhe, jossa on isä ja kaksi poikaa muilla kielillä

Jos olet kiinnostunut, mitä emojin on muilla kielillä, esim muut pohjoismaiset kielet, kuten ruotsi, norja ja tanska, joten voit katsoa alla..

🇺🇸 Englanti: Family: man, boy, boy
🇸🇪 Ruotsi: Familj (man, pojke, pojke)
🇳🇴 Norja: Familie med far og to sønner
🇩🇰 Tanska: Familie med far og to sønner


Kopioi ja käytä emoji 👨‍👦‍👦

Jos haluat kopioida emojin perhe, jossa on isä ja kaksi poikaa esimerkiksi käyttämään sitä sähköpostissa tai chatissa, sinun tarvitsee vain napsauttaa "Klikkaa tästä kopioaksesi emoji"-painiketta, joka sijaitsee sivun yläosassa. Emojin päätyy sitten leikepöydälle, ja voit liittää sen helposti tavalliseen tapaan - esim.. painamalla ctrl+v (tai cmd+v Macissa), jos istut tavallisessa tietokoneessa. HUOM! Tämä ominaisuus ei toimi älypuhelimissa ja on siksi piilotettu, jossa voit sen sijaan painaa sormeasi emojinia vastaan muutaman sekunnin ajan, kunnes näyttöön tulee valintaikkuna, jossa kysytään, haluatko kopioida sen, niin voit helposti merkitä (jos se ei ole jo automaattisesti) ja kopioi sitten emoin.

Heinä- ja HTML-koodi emojinille

Alla on myös emojins-heksakoodi ja valmiiksi koodattu esimerkki, joka on valmis käytettäväksi suoraan HTML-tiedostossa.

Hex-koodia:   1F468 200D 1F466 200D 1F466

Käytä HTML-muodossa:   👨‍👦‍👦


Muut emojit ryhmässä "hymiöt ja ihmiset"