Emoji 👩‍🦼 - Nainen moottoripyörätuolissa

👩‍🦼

Emojin kopioidaan ja valmis liittää!

Mitä 👩‍🦼 tarkoittaa

Tämän emoji-merkin merkitys voidaan selvittää tarkistaen sen nimi lähtökohdaksi, joka on nainen moottoripyörätuolissa. Voit jopa saada vihjeitä tarkistamalla sen englanninkielisen alkuperäisen nimen, joka on woman in motorized wheelchair.


Muut emojärjestelmän muunnelmat "nainen moottoripyörätuolissa"

Nainen moottoripyörätuolissa on emojityyppi, jolla on ihonvärivaihtoehtoja, alta löydät kaikki emojivaihtoehdot. Kopioi leikepöydälle napsauttamalla mitä tahansa ihonväri -hymiötä ja liitä se mihin tahansa.

👩🏻‍🦼

Mitä 👩🏻‍🦼 tarkoittaa

Emojin 👩🏻‍🦼 on ihonvärimuunnelma alkuperäisestä emojista. Tätä versiota kutsutaan nimellä "nainen moottoripyörätuolissa, kirkkaan ihonväri" ja se edustaa emojia nainen moottoripyörätuolissa kirkkaan ihonväri.

👩🏼‍🦼

Mitä 👩🏼‍🦼 tarkoittaa

Emojin 👩🏼‍🦼 on ihonvärimuunnelma alkuperäisestä emojista. Tätä versiota kutsutaan nimellä "nainen moottoripyörätuolissa, beige ihonväri" ja se edustaa emojia nainen moottoripyörätuolissa beige ihonväri.

👩🏽‍🦼

Mitä 👩🏽‍🦼 tarkoittaa

Emojin 👩🏽‍🦼 on ihonvärimuunnelma alkuperäisestä emojista. Tätä versiota kutsutaan nimellä "nainen moottoripyörätuolissa, vaaleanruskea ihonväri" ja se edustaa emojia nainen moottoripyörätuolissa vaaleanruskea ihonväri.

👩🏾‍🦼

Mitä 👩🏾‍🦼 tarkoittaa

Emojin 👩🏾‍🦼 on ihonvärimuunnelma alkuperäisestä emojista. Tätä versiota kutsutaan nimellä "nainen moottoripyörätuolissa, tummanruskea ihon sävy" ja se edustaa emojia nainen moottoripyörätuolissa tummanruskea ihon sävy.

👩🏿‍🦼

Mitä 👩🏿‍🦼 tarkoittaa

Emojin 👩🏿‍🦼 on ihonvärimuunnelma alkuperäisestä emojista. Tätä versiota kutsutaan nimellä "nainen moottoripyörätuolissa, tumma ihon väri" ja se edustaa emojia nainen moottoripyörätuolissa tumma ihon väri.


Tietoa emojoista nainen moottoripyörätuolissa

Täällä voit lukea lisää emoji 👩‍🦼. Pääryhmä, johon emojin nainen moottoripyörätuolissa kuuluu, on Hymiöt ja ihmiset, ryhmä, jota se jakaa yhdessä toisen 475 samanlaisen emojin kanssa. Monet emojit ovat saatavilla myös eri versioissa, kuten muut ihonvärit, vain nainen moottoripyörätuolissa on todellisuudessa useita vaihtoehtoja, vieritä sivua hieman alas nähdäksesi ne..


Emoji nainen moottoripyörätuolissa muilla kielillä

Jos olet kiinnostunut, mitä emojin on muilla kielillä, esim muut pohjoismaiset kielet, kuten ruotsi, norja ja tanska, joten voit katsoa alla..

🇺🇸 Englanti: Woman in motorized wheelchair
🇸🇪 Ruotsi: Kvinna i motordriven rullstol
🇳🇴 Norja: Kvinne i motorisert rullestol
🇩🇰 Tanska: Kvinde i motoriseret kørestol


Kopioi ja käytä emoji 👩‍🦼

Jos haluat kopioida emojin nainen moottoripyörätuolissa esimerkiksi käyttämään sitä sähköpostissa tai chatissa, sinun tarvitsee vain napsauttaa "Klikkaa tästä kopioaksesi emoji"-painiketta, joka sijaitsee sivun yläosassa. Emojin päätyy sitten leikepöydälle, ja voit liittää sen helposti tavalliseen tapaan - esim.. painamalla ctrl+v (tai cmd+v Macissa), jos istut tavallisessa tietokoneessa. HUOM! Tämä ominaisuus ei toimi älypuhelimissa ja on siksi piilotettu, jossa voit sen sijaan painaa sormeasi emojinia vastaan muutaman sekunnin ajan, kunnes näyttöön tulee valintaikkuna, jossa kysytään, haluatko kopioida sen, niin voit helposti merkitä (jos se ei ole jo automaattisesti) ja kopioi sitten emoin.

Heinä- ja HTML-koodi emojinille

Alla on myös emojins-heksakoodi ja valmiiksi koodattu esimerkki, joka on valmis käytettäväksi suoraan HTML-tiedostossa.

Hex-koodia:   1F469 200D 1F9BC

Käytä HTML-muodossa:   👩‍🦼


Muut emojit ryhmässä "hymiöt ja ihmiset"