Emoji 😛 - Kasvot ja ulostyönnetty kieli

😛

Emojin kopioidaan ja valmis liittää!

Mitä 😛 tarkoittaa

Keltainen kasvot, joissa on pieniä mutta avoimia silmiä, ja iso virne, joka tarttuu kielelle leikkisällä tavalla. Käytetään ensisijaisesti lievempien ironia- tai sarkasmien ilmaisemiseen, mutta usein jopa hulluuteen, joka on sekoitettu iloon.


Tilastot emojille 😛

Suomen suurimpana emoji-sivustona meillä on myös mahdollisuus kerätä suuria tilastoja kaikkien emojien suosiosta ja juuri tämä emoji 😛 ("kasvot ja ulostyönnetty kieli"), on paikalla 126 kaikista 1869 emojista tämän vuoden top-listalla. Suosituin kuukausi emojin käytön suhteen 😛 on lokakuu, viimeksi sillä oli noin 150 katselukertaa sivuillamme tämän kuun aikana. Toiseksi suosituin kuukausi on marraskuu. Alla on kaavio, joka näyttää kuinka monta prosenttia vuoden kaikista katselukerroista osuu emojin vastaaviin vuoden kuukausiin 😛.


Tietoa emojoista kasvot ja ulostyönnetty kieli

Täällä voit lukea lisää emoji 😛. Pääryhmä, johon emojin kasvot ja ulostyönnetty kieli kuuluu, on Hymiöt ja ihmiset, ryhmä, jota se jakaa yhdessä toisen 1868 samanlaisen emojin kanssa. Monet emojit ovat saatavilla myös eri versioissa, kuten muut ihonvärit, vain kasvot ja ulostyönnetty kieli ei kuitenkaan ole vaihtoehtoja.


Emoji kasvot ja ulostyönnetty kieli muilla kielillä

Jos olet kiinnostunut, mitä emojin on muilla kielillä, esim muut pohjoismaiset kielet, kuten ruotsi, norja ja tanska, joten voit katsoa alla..

🇺🇸 Englanti: Face with stuck out tongue
🇸🇪 Ruotsi: Ansikte med utsträckt tunga
🇳🇴 Norja: Ansikt som rekker tunge
🇩🇰 Tanska: Ansigt, der rækker tunge


Kopioi ja käytä emoji 😛

Jos haluat kopioida emojin kasvot ja ulostyönnetty kieli esimerkiksi käyttämään sitä sähköpostissa tai chatissa, sinun tarvitsee vain napsauttaa "Klikkaa tästä kopioaksesi emoji"-painiketta, joka sijaitsee sivun yläosassa. Emojin päätyy sitten leikepöydälle, ja voit liittää sen helposti tavalliseen tapaan - esim.. painamalla ctrl+v (tai cmd+v Macissa), jos istut tavallisessa tietokoneessa. HUOM! Tämä ominaisuus ei toimi älypuhelimissa ja on siksi piilotettu, jossa voit sen sijaan painaa sormeasi emojinia vastaan muutaman sekunnin ajan, kunnes näyttöön tulee valintaikkuna, jossa kysytään, haluatko kopioida sen, niin voit helposti merkitä (jos se ei ole jo automaattisesti) ja kopioi sitten emoin.

Heinä- ja HTML-koodi emojinille

Alla on myös emojins-heksakoodi ja valmiiksi koodattu esimerkki, joka on valmis käytettäväksi suoraan HTML-tiedostossa.

Hex-koodia:   1F61B

Käytä HTML-muodossa:   😛


Muut emojit ryhmässä "hymiöt ja ihmiset"