✊🏿✊🏽✊🏾 | 🦠
 

Emoji 🤚 - Kämmenselkä

🤚

Emojin kopioidaan ja valmis liittää!

Mitä 🤚 tarkoittaa

Tämä hymiö edustaa ojennettua ja avointa kättä, sormet suorana ylöspäin ja selkä katsojalle.

Tietoa emojoista kämmenselkä

Täällä voit lukea lisää emoji 🤚. Emojin kämmenselkä kuuluu sisäiseen emoji-ryhmään Koronavirus.  Pääryhmä, johon emojin kämmenselkä kuuluu, on Hymiöt ja ihmiset, ryhmä, jota se jakaa yhdessä toisen 448 samanlaisen emojin kanssa. Monet emojit ovat saatavilla myös eri versioissa, kuten muut ihonvärit, vain kämmenselkä on todellisuudessa useita vaihtoehtoja, vieritä sivua hieman alas nähdäksesi ne..

Emoji kämmenselkä muilla kielillä

Jos olet kiinnostunut, mitä emojin on muilla kielillä, esim muut pohjoismaiset kielet, kuten ruotsi, norja ja tanska, joten voit katsoa alla..

🇺🇸 Englanti: Raised back of hand
🇸🇪 Ruotsi: Upphöjd handrygg
🇳🇴 Norja: Håndbak
🇩🇰 Tanska: Bagside af hånd

Muut emojärjestelmän muunnelmat "kämmenselkä"


Kopioi ja käytä emoji 🤚

Jos haluat kopioida emojin kämmenselkä esimerkiksi käyttämään sitä sähköpostissa tai chatissa, sinun tarvitsee vain napsauttaa "Klikkaa tästä kopioaksesi emoji"-painiketta, joka sijaitsee sivun yläosassa. Emojin päätyy sitten leikepöydälle, ja voit liittää sen helposti tavalliseen tapaan - esim.. painamalla ctrl+v (tai cmd+v Macissa), jos istut tavallisessa tietokoneessa. HUOM! Tämä ominaisuus ei toimi älypuhelimissa ja on siksi piilotettu, jossa voit sen sijaan painaa sormeasi emojinia vastaan muutaman sekunnin ajan, kunnes näyttöön tulee valintaikkuna, jossa kysytään, haluatko kopioida sen, niin voit helposti merkitä (jos se ei ole jo automaattisesti) ja kopioi sitten emoin.

Heinä- ja HTML-koodi emojinille

Alla on myös emojins-heksakoodi ja valmiiksi koodattu esimerkki, joka on valmis käytettäväksi suoraan HTML-tiedostossa.

Hex-koodia:   1F91A

Käytä HTML-muodossa:   🤚

Muut emojit ryhmässä "hymiöt ja ihmiset"