Emoji 🤚 - Kämmenselkä

🤚

Emojin kopioidaan ja valmis liittää!

Mitä 🤚 tarkoittaa

Tämä hymiö edustaa ojennettua ja avointa kättä, sormet suorana ylöspäin ja selkä katsojalle.


Tilastot emojille 🤚

Suomen suurimpana emoji-sivustona meillä on myös mahdollisuus kerätä suuria tilastoja kaikkien emojien suosiosta ja juuri tämä emoji 🤚 ("kämmenselkä"), on paikalla 369 kaikista 1869 emojista tämän vuoden top-listalla. Suosituin kuukausi emojin käytön suhteen 🤚 on lokakuu, viimeksi sillä oli noin 60 katselukertaa sivuillamme tämän kuun aikana. Toiseksi suosituin kuukausi on tammikuu. Alla on kaavio, joka näyttää kuinka monta prosenttia vuoden kaikista katselukerroista osuu emojin vastaaviin vuoden kuukausiin 🤚.


Muut emojärjestelmän muunnelmat "kämmenselkä"

Kämmenselkä on emojityyppi, jolla on ihonvärivaihtoehtoja, alta löydät kaikki emojivaihtoehdot. Kopioi leikepöydälle napsauttamalla mitä tahansa ihonväri -hymiötä ja liitä se mihin tahansa.

🤚🏻

Mitä 🤚🏻 tarkoittaa

Emojin 🤚🏻 on ihonvärimuunnelma alkuperäisestä emojista. Tätä versiota kutsutaan nimellä "kämmenselkä, kirkkaan ihonväri" ja se edustaa emojia kämmenselkä kirkkaan ihonväri.

🤚🏼

Mitä 🤚🏼 tarkoittaa

Emojin 🤚🏼 on ihonvärimuunnelma alkuperäisestä emojista. Tätä versiota kutsutaan nimellä "kämmenselkä, beige ihonväri" ja se edustaa emojia kämmenselkä beige ihonväri.

🤚🏽

Mitä 🤚🏽 tarkoittaa

Emojin 🤚🏽 on ihonvärimuunnelma alkuperäisestä emojista. Tätä versiota kutsutaan nimellä "kämmenselkä, vaaleanruskea ihonväri" ja se edustaa emojia kämmenselkä vaaleanruskea ihonväri.

🤚🏾

Mitä 🤚🏾 tarkoittaa

Emojin 🤚🏾 on ihonvärimuunnelma alkuperäisestä emojista. Tätä versiota kutsutaan nimellä "kämmenselkä, tummanruskea ihon sävy" ja se edustaa emojia kämmenselkä tummanruskea ihon sävy.

🤚🏿

Mitä 🤚🏿 tarkoittaa

Emojin 🤚🏿 on ihonvärimuunnelma alkuperäisestä emojista. Tätä versiota kutsutaan nimellä "kämmenselkä, tumma ihon väri" ja se edustaa emojia kämmenselkä tumma ihon väri.


Tietoa emojoista kämmenselkä

Täällä voit lukea lisää emoji 🤚. Emojin kämmenselkä kuuluu sisäiseen emoji-ryhmään Koronavirus.  Pääryhmä, johon emojin kämmenselkä kuuluu, on Hymiöt ja ihmiset, ryhmä, jota se jakaa yhdessä toisen 1868 samanlaisen emojin kanssa. Monet emojit ovat saatavilla myös eri versioissa, kuten muut ihonvärit, vain kämmenselkä on todellisuudessa useita vaihtoehtoja, vieritä sivua hieman alas nähdäksesi ne..


Emoji kämmenselkä muilla kielillä

Jos olet kiinnostunut, mitä emojin on muilla kielillä, esim muut pohjoismaiset kielet, kuten ruotsi, norja ja tanska, joten voit katsoa alla..

🇺🇸 Englanti: Raised back of hand
🇸🇪 Ruotsi: Upphöjd handrygg
🇳🇴 Norja: Håndbak
🇩🇰 Tanska: Bagside af hånd


Kopioi ja käytä emoji 🤚

Jos haluat kopioida emojin kämmenselkä esimerkiksi käyttämään sitä sähköpostissa tai chatissa, sinun tarvitsee vain napsauttaa "Klikkaa tästä kopioaksesi emoji"-painiketta, joka sijaitsee sivun yläosassa. Emojin päätyy sitten leikepöydälle, ja voit liittää sen helposti tavalliseen tapaan - esim.. painamalla ctrl+v (tai cmd+v Macissa), jos istut tavallisessa tietokoneessa. HUOM! Tämä ominaisuus ei toimi älypuhelimissa ja on siksi piilotettu, jossa voit sen sijaan painaa sormeasi emojinia vastaan muutaman sekunnin ajan, kunnes näyttöön tulee valintaikkuna, jossa kysytään, haluatko kopioida sen, niin voit helposti merkitä (jos se ei ole jo automaattisesti) ja kopioi sitten emoin.

Heinä- ja HTML-koodi emojinille

Alla on myös emojins-heksakoodi ja valmiiksi koodattu esimerkki, joka on valmis käytettäväksi suoraan HTML-tiedostossa.

Hex-koodia:   1F91A

Käytä HTML-muodossa:   🤚


Muut emojit ryhmässä "hymiöt ja ihmiset"