Emoji 🥹 - Hymyilevät kasvot pidättelevät kyyneleitä

🥹

Emojin kopioidaan ja valmis liittää!

Mitä 🥹 tarkoittaa

Tämä emoji edustaa keltaisia ​​kasvoja pyytävällä ilmeellä, ja sen kahden suuren silmän pohjasta valuu kyyneleitä. Sitä voidaan käyttää ilmaisemaan monia tunteita, kuten onnea, kiitollisuutta, ihailua, surua ja vihaa.

Emoji sisällytettiin emojiluetteloon vuonna 2022 osana Emoji 14.0:aa.


Tilastot emojille 🥹

Suomen suurimpana emoji-sivustona meillä on myös mahdollisuus kerätä suuria tilastoja kaikkien emojien suosiosta ja juuri tämä emoji 🥹 ("hymyilevät kasvot pidättelevät kyyneleitä"), on paikalla 30 kaikista 1897 emojista tämän vuoden top-listalla. Suosituin kuukausi emojin käytön suhteen 🥹 on tammikuu, viimeksi sillä oli noin 840 katselukertaa sivuillamme tämän kuun aikana. Toiseksi suosituin kuukausi on toukokuu. Alla on kaavio, joka näyttää kuinka monta prosenttia vuoden kaikista katselukerroista osuu emojin vastaaviin vuoden kuukausiin 🥹.


Tietoa emojoista hymyilevät kasvot pidättelevät kyyneleitä

Täällä voit lukea lisää emoji 🥹. Pääryhmä, johon emojin hymyilevät kasvot pidättelevät kyyneleitä kuuluu, on Hymiöt ja ihmiset, ryhmä, jota se jakaa yhdessä toisen 1896 samanlaisen emojin kanssa. Monet emojit ovat saatavilla myös eri versioissa, kuten muut ihonvärit, vain hymyilevät kasvot pidättelevät kyyneleitä ei kuitenkaan ole vaihtoehtoja.


Emoji hymyilevät kasvot pidättelevät kyyneleitä muilla kielillä

Jos olet kiinnostunut, mitä emojin on muilla kielillä, esim muut pohjoismaiset kielet, kuten ruotsi, norja ja tanska, joten voit katsoa alla..

🇺🇸 Englanti: Face holding back tears
🇸🇪 Ruotsi: Leende ansikte som håller tillbaka tårarna
🇳🇴 Norja: Smilende ansikt som holder tårene tilbake
🇩🇰 Tanska: Smilende ansigt holder tårerne tilbage


Kopioi ja käytä emoji 🥹

Jos haluat kopioida emojin hymyilevät kasvot pidättelevät kyyneleitä esimerkiksi käyttämään sitä sähköpostissa tai chatissa, sinun tarvitsee vain napsauttaa "Klikkaa tästä kopioaksesi emoji"-painiketta, joka sijaitsee sivun yläosassa. Emojin päätyy sitten leikepöydälle, ja voit liittää sen helposti tavalliseen tapaan - esim.. painamalla ctrl+v (tai cmd+v Macissa), jos istut tavallisessa tietokoneessa. HUOM! Tämä ominaisuus ei toimi älypuhelimissa ja on siksi piilotettu, jossa voit sen sijaan painaa sormeasi emojinia vastaan muutaman sekunnin ajan, kunnes näyttöön tulee valintaikkuna, jossa kysytään, haluatko kopioida sen, niin voit helposti merkitä (jos se ei ole jo automaattisesti) ja kopioi sitten emoin.

Heinä- ja HTML-koodi emojinille

Alla on myös emojins-heksakoodi ja valmiiksi koodattu esimerkki, joka on valmis käytettäväksi suoraan HTML-tiedostossa.

Hex-koodia:   1F979

Käytä HTML-muodossa:   🥹


Muut emojit ryhmässä "hymiöt ja ihmiset"