Emoji 😮 - Yllättyneet kasvot, suu avoimena

😮

Emojin kopioidaan ja valmis liittää!

Mitä 😮 tarkoittaa

Keltainen kasvot, joissa on pienet avoimet silmät ja avoin pyöreä suu, jonka ilme on melkein ammottava, aivan kuin se olisi yllättynyt tai järkyttynyt ja sanoo "Vau!" Käytetään usein ilmaisemaan kyseinen yllätys tunne, mutta joskus myös välittämään jotain, kuten "mitä oikeasti?".


Tietoa emojoista yllättyneet kasvot, suu avoimena

Täällä voit lukea lisää emoji 😮. Emojin yllättyneet kasvot, suu avoimena kuuluu sisäiseen emoji-ryhmään Koronavirus.  Pääryhmä, johon emojin yllättyneet kasvot, suu avoimena kuuluu, on Hymiöt ja ihmiset, ryhmä, jota se jakaa yhdessä toisen 475 samanlaisen emojin kanssa. Monet emojit ovat saatavilla myös eri versioissa, kuten muut ihonvärit, vain yllättyneet kasvot, suu avoimena ei kuitenkaan ole vaihtoehtoja.


Emoji yllättyneet kasvot, suu avoimena muilla kielillä

Jos olet kiinnostunut, mitä emojin on muilla kielillä, esim muut pohjoismaiset kielet, kuten ruotsi, norja ja tanska, joten voit katsoa alla..

🇺🇸 Englanti: Face with open mouth
🇸🇪 Ruotsi: Överraskat ansikte med öppen mun
🇳🇴 Norja: Overrasket ansikt med åpen munn
🇩🇰 Tanska: Forbavset ansigt


Kopioi ja käytä emoji 😮

Jos haluat kopioida emojin yllättyneet kasvot, suu avoimena esimerkiksi käyttämään sitä sähköpostissa tai chatissa, sinun tarvitsee vain napsauttaa "Klikkaa tästä kopioaksesi emoji"-painiketta, joka sijaitsee sivun yläosassa. Emojin päätyy sitten leikepöydälle, ja voit liittää sen helposti tavalliseen tapaan - esim.. painamalla ctrl+v (tai cmd+v Macissa), jos istut tavallisessa tietokoneessa. HUOM! Tämä ominaisuus ei toimi älypuhelimissa ja on siksi piilotettu, jossa voit sen sijaan painaa sormeasi emojinia vastaan muutaman sekunnin ajan, kunnes näyttöön tulee valintaikkuna, jossa kysytään, haluatko kopioida sen, niin voit helposti merkitä (jos se ei ole jo automaattisesti) ja kopioi sitten emoin.

Heinä- ja HTML-koodi emojinille

Alla on myös emojins-heksakoodi ja valmiiksi koodattu esimerkki, joka on valmis käytettäväksi suoraan HTML-tiedostossa.

Hex-koodia:   1F62E

Käytä HTML-muodossa:   😮


Muut emojit ryhmässä "hymiöt ja ihmiset"