Emoji 👾 - Avaruushirviö

👾

Emojin kopioidaan ja valmis liittää!

Mitä 👾 tarkoittaa

Tämä hymiö edustaa avaruus hirviötä, koska niitä kuvataan usein vanhemmissa tietokonepeleissä, kuten esimerkiksi Space Invaders, ajattele 8-bittistä grafiikkaa ja vanhoja ammuta pelejä arcade-koneissa tai vanhoissa videopeleissä, kuten Nintendo, Sega ja Intellivision. Yksinkertaisesti todellinen retrovariantti avaruusmonsterista, kuten Elder Millennials, on tottunut näkemään heidät. Käytetään usein tilanteissa, joissa puhutaan avaruudesta ja elämästä maan ulkopuolella, mutta myös yhtä usein, kun kyse on video- tai tietokonepeleistä ja muista peleihin ja popkulttuuriin liittyvistä kysymyksistä.


Tietoa emojoista avaruushirviö

Täällä voit lukea lisää emoji 👾. Emojin avaruushirviö kuuluu sisäiseen emoji-ryhmään Halloween.  Pääryhmä, johon emojin avaruushirviö kuuluu, on Hymiöt ja ihmiset, ryhmä, jota se jakaa yhdessä toisen 475 samanlaisen emojin kanssa. Monet emojit ovat saatavilla myös eri versioissa, kuten muut ihonvärit, vain avaruushirviö ei kuitenkaan ole vaihtoehtoja.


Emoji avaruushirviö muilla kielillä

Jos olet kiinnostunut, mitä emojin on muilla kielillä, esim muut pohjoismaiset kielet, kuten ruotsi, norja ja tanska, joten voit katsoa alla..

🇺🇸 Englanti: Alien monster
🇸🇪 Ruotsi: Rymdmonster
🇳🇴 Norja: Romvesen monster
🇩🇰 Tanska: Fremmed uhyre


Kopioi ja käytä emoji 👾

Jos haluat kopioida emojin avaruushirviö esimerkiksi käyttämään sitä sähköpostissa tai chatissa, sinun tarvitsee vain napsauttaa "Klikkaa tästä kopioaksesi emoji"-painiketta, joka sijaitsee sivun yläosassa. Emojin päätyy sitten leikepöydälle, ja voit liittää sen helposti tavalliseen tapaan - esim.. painamalla ctrl+v (tai cmd+v Macissa), jos istut tavallisessa tietokoneessa. HUOM! Tämä ominaisuus ei toimi älypuhelimissa ja on siksi piilotettu, jossa voit sen sijaan painaa sormeasi emojinia vastaan muutaman sekunnin ajan, kunnes näyttöön tulee valintaikkuna, jossa kysytään, haluatko kopioida sen, niin voit helposti merkitä (jos se ei ole jo automaattisesti) ja kopioi sitten emoin.

Heinä- ja HTML-koodi emojinille

Alla on myös emojins-heksakoodi ja valmiiksi koodattu esimerkki, joka on valmis käytettäväksi suoraan HTML-tiedostossa.

Hex-koodia:   1F47E

Käytä HTML-muodossa:   👾


Muut emojit ryhmässä "hymiöt ja ihmiset"