Emoji 👐 - Avoimet kädet

👐

Emojin kopioidaan ja valmis liittää!

Mitä 👐 tarkoittaa

Tämä emoji edustaa kahta avointa kättä, peukalot vierekkäin ja muut sormet osoittaen melkein vastakkaiseen suuntaan. Käytetään usein jazz-käsien edustamiseen, mutta joskus myös ilmaisemaan avoimuutta ja halaamaan.

Tietoa emojoista avoimet kädet

Täällä voit lukea lisää emoji 👐. Emojin avoimet kädet kuuluu sisäiseen emoji-ryhmään Koronavirus.  Pääryhmä, johon emojin avoimet kädet kuuluu, on Hymiöt ja ihmiset, ryhmä, jota se jakaa yhdessä toisen 448 samanlaisen emojin kanssa. Monet emojit ovat saatavilla myös eri versioissa, kuten muut ihonvärit, vain avoimet kädet on todellisuudessa useita vaihtoehtoja, vieritä sivua hieman alas nähdäksesi ne..

Emoji avoimet kädet muilla kielillä

Jos olet kiinnostunut, mitä emojin on muilla kielillä, esim muut pohjoismaiset kielet, kuten ruotsi, norja ja tanska, joten voit katsoa alla..

🇺🇸 Englanti: Open hands sign
🇸🇪 Ruotsi: Öppna händer
🇳🇴 Norja: Åpne hender
🇩🇰 Tanska: Åbne hænder

Muut emojärjestelmän muunnelmat "avoimet kädet"


Kopioi ja käytä emoji 👐

Jos haluat kopioida emojin avoimet kädet esimerkiksi käyttämään sitä sähköpostissa tai chatissa, sinun tarvitsee vain napsauttaa "Klikkaa tästä kopioaksesi emoji"-painiketta, joka sijaitsee sivun yläosassa. Emojin päätyy sitten leikepöydälle, ja voit liittää sen helposti tavalliseen tapaan - esim.. painamalla ctrl+v (tai cmd+v Macissa), jos istut tavallisessa tietokoneessa. HUOM! Tämä ominaisuus ei toimi älypuhelimissa ja on siksi piilotettu, jossa voit sen sijaan painaa sormeasi emojinia vastaan muutaman sekunnin ajan, kunnes näyttöön tulee valintaikkuna, jossa kysytään, haluatko kopioida sen, niin voit helposti merkitä (jos se ei ole jo automaattisesti) ja kopioi sitten emoin.

Heinä- ja HTML-koodi emojinille

Alla on myös emojins-heksakoodi ja valmiiksi koodattu esimerkki, joka on valmis käytettäväksi suoraan HTML-tiedostossa.

Hex-koodia:   1F450

Käytä HTML-muodossa:   👐

Muut emojit ryhmässä "hymiöt ja ihmiset"