Emoji 👐 - Avoimet kädet

👐

Emojin kopioidaan ja valmis liittää!

Mitä 👐 tarkoittaa

Tämä emoji edustaa kahta avointa kättä, peukalot vierekkäin ja muut sormet osoittaen melkein vastakkaiseen suuntaan. Käytetään usein jazz-käsien edustamiseen, mutta joskus myös ilmaisemaan avoimuutta ja halaamaan.


Tilastot emojille 👐

Suomen suurimpana emoji-sivustona meillä on myös mahdollisuus kerätä suuria tilastoja kaikkien emojien suosiosta ja juuri tämä emoji 👐 ("avoimet kädet"), on paikalla 198 kaikista 1897 emojista tämän vuoden top-listalla. Suosituin kuukausi emojin käytön suhteen 👐 on marraskuu, viimeksi sillä oli noin 100 katselukertaa sivuillamme tämän kuun aikana. Toiseksi suosituin kuukausi on huhtikuu. Alla on kaavio, joka näyttää kuinka monta prosenttia vuoden kaikista katselukerroista osuu emojin vastaaviin vuoden kuukausiin 👐.


Muut emojärjestelmän muunnelmat "avoimet kädet"

Avoimet kädet on emojityyppi, jolla on ihonvärivaihtoehtoja, alta löydät kaikki emojivaihtoehdot. Kopioi leikepöydälle napsauttamalla mitä tahansa ihonväri -hymiötä ja liitä se mihin tahansa.

👐🏻

Mitä 👐🏻 tarkoittaa

Emojin 👐🏻 on ihonvärimuunnelma alkuperäisestä emojista. Tätä versiota kutsutaan nimellä "avoimet kädet, kirkkaan ihonväri" ja se edustaa emojia avoimet kädet kirkkaan ihonväri.

👐🏼

Mitä 👐🏼 tarkoittaa

Emojin 👐🏼 on ihonvärimuunnelma alkuperäisestä emojista. Tätä versiota kutsutaan nimellä "avoimet kädet, beige ihonväri" ja se edustaa emojia avoimet kädet beige ihonväri.

👐🏽

Mitä 👐🏽 tarkoittaa

Emojin 👐🏽 on ihonvärimuunnelma alkuperäisestä emojista. Tätä versiota kutsutaan nimellä "avoimet kädet, vaaleanruskea ihonväri" ja se edustaa emojia avoimet kädet vaaleanruskea ihonväri.

👐🏾

Mitä 👐🏾 tarkoittaa

Emojin 👐🏾 on ihonvärimuunnelma alkuperäisestä emojista. Tätä versiota kutsutaan nimellä "avoimet kädet, tummanruskea ihon sävy" ja se edustaa emojia avoimet kädet tummanruskea ihon sävy.

👐🏿

Mitä 👐🏿 tarkoittaa

Emojin 👐🏿 on ihonvärimuunnelma alkuperäisestä emojista. Tätä versiota kutsutaan nimellä "avoimet kädet, tumma ihon väri" ja se edustaa emojia avoimet kädet tumma ihon väri.


Tietoa emojoista avoimet kädet

Täällä voit lukea lisää emoji 👐. Emojin avoimet kädet kuuluu sisäiseen emoji-ryhmään Koronavirus.  Pääryhmä, johon emojin avoimet kädet kuuluu, on Hymiöt ja ihmiset, ryhmä, jota se jakaa yhdessä toisen 1896 samanlaisen emojin kanssa. Monet emojit ovat saatavilla myös eri versioissa, kuten muut ihonvärit, vain avoimet kädet on todellisuudessa useita vaihtoehtoja, vieritä sivua hieman alas nähdäksesi ne..


Emoji avoimet kädet muilla kielillä

Jos olet kiinnostunut, mitä emojin on muilla kielillä, esim muut pohjoismaiset kielet, kuten ruotsi, norja ja tanska, joten voit katsoa alla..

🇺🇸 Englanti: Open hands sign
🇸🇪 Ruotsi: Öppna händer
🇳🇴 Norja: Åpne hender
🇩🇰 Tanska: Åbne hænder


Kopioi ja käytä emoji 👐

Jos haluat kopioida emojin avoimet kädet esimerkiksi käyttämään sitä sähköpostissa tai chatissa, sinun tarvitsee vain napsauttaa "Klikkaa tästä kopioaksesi emoji"-painiketta, joka sijaitsee sivun yläosassa. Emojin päätyy sitten leikepöydälle, ja voit liittää sen helposti tavalliseen tapaan - esim.. painamalla ctrl+v (tai cmd+v Macissa), jos istut tavallisessa tietokoneessa. HUOM! Tämä ominaisuus ei toimi älypuhelimissa ja on siksi piilotettu, jossa voit sen sijaan painaa sormeasi emojinia vastaan muutaman sekunnin ajan, kunnes näyttöön tulee valintaikkuna, jossa kysytään, haluatko kopioida sen, niin voit helposti merkitä (jos se ei ole jo automaattisesti) ja kopioi sitten emoin.

Heinä- ja HTML-koodi emojinille

Alla on myös emojins-heksakoodi ja valmiiksi koodattu esimerkki, joka on valmis käytettäväksi suoraan HTML-tiedostossa.

Hex-koodia:   1F450

Käytä HTML-muodossa:   👐


Muut emojit ryhmässä "hymiöt ja ihmiset"