Emoji 🥲 - Hymyilevät kasvot kyynelillä

🥲

Emojin kopioidaan ja valmis liittää!

Mitä 🥲 tarkoittaa

Keltaiset kasvot, joilla on varattu hymy ja kyynele virtaa yhdestä silmästä. Tämän emojin idea ei ole se, että sen pitäisi välittää onnea tai iloa, vaan pikemminkin se, että yrität pitää henkesi ylös, kun käydään läpi jotain vaikeaa. Jopa vähän kuin hymyillen hieman eronnut (joskus ironisesti) tilanteessa, johon et ole oikeastaan ​​tyytyväinen.


Tilastot emojille 🥲

Suomen suurimpana emoji-sivustona meillä on myös mahdollisuus kerätä suuria tilastoja kaikkien emojien suosiosta ja juuri tämä emoji 🥲 ("hymyilevät kasvot kyynelillä"), on paikalla 37 kaikista 1897 emojista tämän vuoden top-listalla. Suosituin kuukausi emojin käytön suhteen 🥲 on lokakuu, viimeksi sillä oli noin 410 katselukertaa sivuillamme tämän kuun aikana. Toiseksi suosituin kuukausi on joulukuu. Alla on kaavio, joka näyttää kuinka monta prosenttia vuoden kaikista katselukerroista osuu emojin vastaaviin vuoden kuukausiin 🥲.


Tietoa emojoista hymyilevät kasvot kyynelillä

Täällä voit lukea lisää emoji 🥲. Pääryhmä, johon emojin hymyilevät kasvot kyynelillä kuuluu, on Hymiöt ja ihmiset, ryhmä, jota se jakaa yhdessä toisen 1896 samanlaisen emojin kanssa. Monet emojit ovat saatavilla myös eri versioissa, kuten muut ihonvärit, vain hymyilevät kasvot kyynelillä ei kuitenkaan ole vaihtoehtoja.


Emoji hymyilevät kasvot kyynelillä muilla kielillä

Jos olet kiinnostunut, mitä emojin on muilla kielillä, esim muut pohjoismaiset kielet, kuten ruotsi, norja ja tanska, joten voit katsoa alla..

🇺🇸 Englanti: Smiling Face with Tear
🇸🇪 Ruotsi: Leende ansikte som gråter
🇳🇴 Norja: Smilende ansikt med tåre
🇩🇰 Tanska: Smilende ansigt med tåre


Kopioi ja käytä emoji 🥲

Jos haluat kopioida emojin hymyilevät kasvot kyynelillä esimerkiksi käyttämään sitä sähköpostissa tai chatissa, sinun tarvitsee vain napsauttaa "Klikkaa tästä kopioaksesi emoji"-painiketta, joka sijaitsee sivun yläosassa. Emojin päätyy sitten leikepöydälle, ja voit liittää sen helposti tavalliseen tapaan - esim.. painamalla ctrl+v (tai cmd+v Macissa), jos istut tavallisessa tietokoneessa. HUOM! Tämä ominaisuus ei toimi älypuhelimissa ja on siksi piilotettu, jossa voit sen sijaan painaa sormeasi emojinia vastaan muutaman sekunnin ajan, kunnes näyttöön tulee valintaikkuna, jossa kysytään, haluatko kopioida sen, niin voit helposti merkitä (jos se ei ole jo automaattisesti) ja kopioi sitten emoin.

Heinä- ja HTML-koodi emojinille

Alla on myös emojins-heksakoodi ja valmiiksi koodattu esimerkki, joka on valmis käytettäväksi suoraan HTML-tiedostossa.

Hex-koodia:   1F972

Käytä HTML-muodossa:   🥲


Muut emojit ryhmässä "hymiöt ja ihmiset"