Emoji 💩 - Kakkakasa

💩

Emojin kopioidaan ja valmis liittää!

Mitä 💩 tarkoittaa

Tunnettu hymiö, joka on suunniteltu kuin kasa kuoria, jossa on suuri hymy ja kohotetut silmät. Kakkakasa on suunniteltu pyörteeksi, joka nousee ylöspäin ja jota monet ovatkin käyttäneet symboloimaan pehmeää jäätelöä suklaamakuilla. Emojinia käytetään usein edustamaan erilaisia kylpyhuoneeseen liittyviä tai eläimiin liittyviä asioita, mutta niitä voidaan myös käyttää välittämään, että joku on onnellinen ja hieman ilkikurinen. Japanilaisessa kulttuurissa myös kynttiläkaivoja käytetään toivomaan onnea.


Tilastot emojille 💩

Suomen suurimpana emoji-sivustona meillä on myös mahdollisuus kerätä suuria tilastoja kaikkien emojien suosiosta ja juuri tämä emoji 💩 ("kakkakasa"), on paikalla 113 kaikista 1869 emojista tämän vuoden top-listalla. Suosituin kuukausi emojin käytön suhteen 💩 on helmikuu, viimeksi sillä oli noin 150 katselukertaa sivuillamme tämän kuun aikana. Toiseksi suosituin kuukausi on maaliskuu. Alla on kaavio, joka näyttää kuinka monta prosenttia vuoden kaikista katselukerroista osuu emojin vastaaviin vuoden kuukausiin 💩.


Tietoa emojoista kakkakasa

Täällä voit lukea lisää emoji 💩. Emojin kakkakasa kuuluu sisäiseen emoji-ryhmään Koronavirus.  Pääryhmä, johon emojin kakkakasa kuuluu, on Hymiöt ja ihmiset, ryhmä, jota se jakaa yhdessä toisen 1868 samanlaisen emojin kanssa. Monet emojit ovat saatavilla myös eri versioissa, kuten muut ihonvärit, vain kakkakasa ei kuitenkaan ole vaihtoehtoja.


Emoji kakkakasa muilla kielillä

Jos olet kiinnostunut, mitä emojin on muilla kielillä, esim muut pohjoismaiset kielet, kuten ruotsi, norja ja tanska, joten voit katsoa alla..

🇺🇸 Englanti: Pile of poo
🇸🇪 Ruotsi: Bajshög
🇳🇴 Norja: Bæsj
🇩🇰 Tanska: Bunke afføring


Kopioi ja käytä emoji 💩

Jos haluat kopioida emojin kakkakasa esimerkiksi käyttämään sitä sähköpostissa tai chatissa, sinun tarvitsee vain napsauttaa "Klikkaa tästä kopioaksesi emoji"-painiketta, joka sijaitsee sivun yläosassa. Emojin päätyy sitten leikepöydälle, ja voit liittää sen helposti tavalliseen tapaan - esim.. painamalla ctrl+v (tai cmd+v Macissa), jos istut tavallisessa tietokoneessa. HUOM! Tämä ominaisuus ei toimi älypuhelimissa ja on siksi piilotettu, jossa voit sen sijaan painaa sormeasi emojinia vastaan muutaman sekunnin ajan, kunnes näyttöön tulee valintaikkuna, jossa kysytään, haluatko kopioida sen, niin voit helposti merkitä (jos se ei ole jo automaattisesti) ja kopioi sitten emoin.

Heinä- ja HTML-koodi emojinille

Alla on myös emojins-heksakoodi ja valmiiksi koodattu esimerkki, joka on valmis käytettäväksi suoraan HTML-tiedostossa.

Hex-koodia:   1F4A9

Käytä HTML-muodossa:   💩


Muut emojit ryhmässä "hymiöt ja ihmiset"