✊🏿✊🏽✊🏾 | 🦠
 

Emoji 🤷‍♂️ - Mies kohauttaa olkapäitään

🤷‍♂️

Emojin kopioidaan ja valmis liittää!

Mitä 🤷‍♂️ tarkoittaa

Tämän emoji-merkin merkitys voidaan selvittää tarkistaen sen nimi lähtökohdaksi, joka on mies kohauttaa olkapäitään. Voit jopa saada vihjeitä tarkistamalla sen englanninkielisen alkuperäisen nimen, joka on man shrugging.

Tietoa emojoista mies kohauttaa olkapäitään

Täällä voit lukea lisää emoji 🤷‍♂️. Pääryhmä, johon emojin mies kohauttaa olkapäitään kuuluu, on Hymiöt ja ihmiset, ryhmä, jota se jakaa yhdessä toisen 448 samanlaisen emojin kanssa. Monet emojit ovat saatavilla myös eri versioissa, kuten muut ihonvärit, vain mies kohauttaa olkapäitään on todellisuudessa useita vaihtoehtoja, vieritä sivua hieman alas nähdäksesi ne..

Emoji mies kohauttaa olkapäitään muilla kielillä

Jos olet kiinnostunut, mitä emojin on muilla kielillä, esim muut pohjoismaiset kielet, kuten ruotsi, norja ja tanska, joten voit katsoa alla..

🇺🇸 Englanti: Man shrugging
🇸🇪 Ruotsi: Man som rycker på axlarna
🇳🇴 Norja: Mann som trekker på skuldrene
🇩🇰 Tanska: Mand, der trækker på skulderen

Muut emojärjestelmän muunnelmat "mies kohauttaa olkapäitään"


Kopioi ja käytä emoji 🤷‍♂️

Jos haluat kopioida emojin mies kohauttaa olkapäitään esimerkiksi käyttämään sitä sähköpostissa tai chatissa, sinun tarvitsee vain napsauttaa "Klikkaa tästä kopioaksesi emoji"-painiketta, joka sijaitsee sivun yläosassa. Emojin päätyy sitten leikepöydälle, ja voit liittää sen helposti tavalliseen tapaan - esim.. painamalla ctrl+v (tai cmd+v Macissa), jos istut tavallisessa tietokoneessa. HUOM! Tämä ominaisuus ei toimi älypuhelimissa ja on siksi piilotettu, jossa voit sen sijaan painaa sormeasi emojinia vastaan muutaman sekunnin ajan, kunnes näyttöön tulee valintaikkuna, jossa kysytään, haluatko kopioida sen, niin voit helposti merkitä (jos se ei ole jo automaattisesti) ja kopioi sitten emoin.

Heinä- ja HTML-koodi emojinille

Alla on myös emojins-heksakoodi ja valmiiksi koodattu esimerkki, joka on valmis käytettäväksi suoraan HTML-tiedostossa.

Hex-koodia:   1F937 200D 2642 FE0F

Käytä HTML-muodossa:   🤷‍♂️

Muut emojit ryhmässä "hymiöt ja ihmiset"