Emoji 🤷‍♂️ - Mies kohauttaa olkapäitään

🤷‍♂️

Emojin kopioidaan ja valmis liittää!

Mitä 🤷‍♂️ tarkoittaa

Tämän emoji-merkin merkitys voidaan selvittää tarkistaen sen nimi lähtökohdaksi, joka on mies kohauttaa olkapäitään. Voit jopa saada vihjeitä tarkistamalla sen englanninkielisen alkuperäisen nimen, joka on man shrugging.


Tilastot emojille 🤷‍♂️

Suomen suurimpana emoji-sivustona meillä on myös mahdollisuus kerätä suuria tilastoja kaikkien emojien suosiosta ja juuri tämä emoji 🤷‍♂️ ("mies kohauttaa olkapäitään"), on paikalla 344 kaikista 1897 emojista tämän vuoden top-listalla. Suosituin kuukausi emojin käytön suhteen 🤷‍♂️ on helmikuu, viimeksi sillä oli noin 60 katselukertaa sivuillamme tämän kuun aikana. Toiseksi suosituin kuukausi on toukokuu. Alla on kaavio, joka näyttää kuinka monta prosenttia vuoden kaikista katselukerroista osuu emojin vastaaviin vuoden kuukausiin 🤷‍♂️.


Muut emojärjestelmän muunnelmat "mies kohauttaa olkapäitään"

Mies kohauttaa olkapäitään on emojityyppi, jolla on ihonvärivaihtoehtoja, alta löydät kaikki emojivaihtoehdot. Kopioi leikepöydälle napsauttamalla mitä tahansa ihonväri -hymiötä ja liitä se mihin tahansa.

🤷🏻‍♂️

Mitä 🤷🏻‍♂️ tarkoittaa

Emojin 🤷🏻‍♂️ on ihonvärimuunnelma alkuperäisestä emojista. Tätä versiota kutsutaan nimellä "mies kohauttaa olkapäitään, kirkkaan ihonväri" ja se edustaa emojia mies kohauttaa olkapäitään kirkkaan ihonväri.

🤷🏼‍♂️

Mitä 🤷🏼‍♂️ tarkoittaa

Emojin 🤷🏼‍♂️ on ihonvärimuunnelma alkuperäisestä emojista. Tätä versiota kutsutaan nimellä "mies kohauttaa olkapäitään, beige ihonväri" ja se edustaa emojia mies kohauttaa olkapäitään beige ihonväri.

🤷🏽‍♂️

Mitä 🤷🏽‍♂️ tarkoittaa

Emojin 🤷🏽‍♂️ on ihonvärimuunnelma alkuperäisestä emojista. Tätä versiota kutsutaan nimellä "mies kohauttaa olkapäitään, vaaleanruskea ihonväri" ja se edustaa emojia mies kohauttaa olkapäitään vaaleanruskea ihonväri.

🤷🏾‍♂️

Mitä 🤷🏾‍♂️ tarkoittaa

Emojin 🤷🏾‍♂️ on ihonvärimuunnelma alkuperäisestä emojista. Tätä versiota kutsutaan nimellä "mies kohauttaa olkapäitään, tummanruskea ihon sävy" ja se edustaa emojia mies kohauttaa olkapäitään tummanruskea ihon sävy.

🤷🏿‍♂️

Mitä 🤷🏿‍♂️ tarkoittaa

Emojin 🤷🏿‍♂️ on ihonvärimuunnelma alkuperäisestä emojista. Tätä versiota kutsutaan nimellä "mies kohauttaa olkapäitään, tumma ihon väri" ja se edustaa emojia mies kohauttaa olkapäitään tumma ihon väri.


Tietoa emojoista mies kohauttaa olkapäitään

Täällä voit lukea lisää emoji 🤷‍♂️. Pääryhmä, johon emojin mies kohauttaa olkapäitään kuuluu, on Hymiöt ja ihmiset, ryhmä, jota se jakaa yhdessä toisen 1896 samanlaisen emojin kanssa. Monet emojit ovat saatavilla myös eri versioissa, kuten muut ihonvärit, vain mies kohauttaa olkapäitään on todellisuudessa useita vaihtoehtoja, vieritä sivua hieman alas nähdäksesi ne..


Emoji mies kohauttaa olkapäitään muilla kielillä

Jos olet kiinnostunut, mitä emojin on muilla kielillä, esim muut pohjoismaiset kielet, kuten ruotsi, norja ja tanska, joten voit katsoa alla..

🇺🇸 Englanti: Man shrugging
🇸🇪 Ruotsi: Man som rycker på axlarna
🇳🇴 Norja: Mann som trekker på skuldrene
🇩🇰 Tanska: Mand, der trækker på skulderen


Kopioi ja käytä emoji 🤷‍♂️

Jos haluat kopioida emojin mies kohauttaa olkapäitään esimerkiksi käyttämään sitä sähköpostissa tai chatissa, sinun tarvitsee vain napsauttaa "Klikkaa tästä kopioaksesi emoji"-painiketta, joka sijaitsee sivun yläosassa. Emojin päätyy sitten leikepöydälle, ja voit liittää sen helposti tavalliseen tapaan - esim.. painamalla ctrl+v (tai cmd+v Macissa), jos istut tavallisessa tietokoneessa. HUOM! Tämä ominaisuus ei toimi älypuhelimissa ja on siksi piilotettu, jossa voit sen sijaan painaa sormeasi emojinia vastaan muutaman sekunnin ajan, kunnes näyttöön tulee valintaikkuna, jossa kysytään, haluatko kopioida sen, niin voit helposti merkitä (jos se ei ole jo automaattisesti) ja kopioi sitten emoin.

Heinä- ja HTML-koodi emojinille

Alla on myös emojins-heksakoodi ja valmiiksi koodattu esimerkki, joka on valmis käytettäväksi suoraan HTML-tiedostossa.

Hex-koodia:   1F937 200D 2642 FE0F

Käytä HTML-muodossa:   🤷‍♂️


Muut emojit ryhmässä "hymiöt ja ihmiset"