Emoji 😤 - Kiukusta puuskahtavat kasvot

😤

Emojin kopioidaan ja valmis liittää!

Mitä 😤 tarkoittaa

Keltainen kasvot, joissa on suljetut silmät, ryppyiset kulmakarvat ja leveä synkkä kaivos, jossa kaksi höyryä puhaltaa emoji nenästä. On hyvin helppo uskoa, että tämän emoji-mallin pitäisi symboloida joku vihainen ja puhaltaa ilmaa nenästään tai joka haistaa melko paljon kuin jos he ovat oikeassa jostain tai ajattelevat, että joku muu tekee pahaa. Mutta tämän emoji: n pitäisi itse asiassa symboloida voittoisa kasvojen ilme, usko tai älkää.


Tietoa emojoista kiukusta puuskahtavat kasvot

Täällä voit lukea lisää emoji 😤. Pääryhmä, johon emojin kiukusta puuskahtavat kasvot kuuluu, on Hymiöt ja ihmiset, ryhmä, jota se jakaa yhdessä toisen 453 samanlaisen emojin kanssa. Monet emojit ovat saatavilla myös eri versioissa, kuten muut ihonvärit, vain kiukusta puuskahtavat kasvot ei kuitenkaan ole vaihtoehtoja.


Emoji kiukusta puuskahtavat kasvot muilla kielillä

Jos olet kiinnostunut, mitä emojin on muilla kielillä, esim muut pohjoismaiset kielet, kuten ruotsi, norja ja tanska, joten voit katsoa alla..

🇺🇸 Englanti: Huffing With Anger Face
🇸🇪 Ruotsi: Blåsande med argt ansikte
🇳🇴 Norja: Irritert ansikt som blåser luft ut
🇩🇰 Tanska: Vredt ansigt som fnyser


Kopioi ja käytä emoji 😤

Jos haluat kopioida emojin kiukusta puuskahtavat kasvot esimerkiksi käyttämään sitä sähköpostissa tai chatissa, sinun tarvitsee vain napsauttaa "Klikkaa tästä kopioaksesi emoji"-painiketta, joka sijaitsee sivun yläosassa. Emojin päätyy sitten leikepöydälle, ja voit liittää sen helposti tavalliseen tapaan - esim.. painamalla ctrl+v (tai cmd+v Macissa), jos istut tavallisessa tietokoneessa. HUOM! Tämä ominaisuus ei toimi älypuhelimissa ja on siksi piilotettu, jossa voit sen sijaan painaa sormeasi emojinia vastaan muutaman sekunnin ajan, kunnes näyttöön tulee valintaikkuna, jossa kysytään, haluatko kopioida sen, niin voit helposti merkitä (jos se ei ole jo automaattisesti) ja kopioi sitten emoin.

Heinä- ja HTML-koodi emojinille

Alla on myös emojins-heksakoodi ja valmiiksi koodattu esimerkki, joka on valmis käytettäväksi suoraan HTML-tiedostossa.

Hex-koodia:   1F624

Käytä HTML-muodossa:   😤


Muut emojit ryhmässä "hymiöt ja ihmiset"