Emoji 👩‍🍼 - Nainen ruokkii vauvaa

👩‍🍼

Emojin kopioidaan ja valmis liittää!

Mitä 👩‍🍼 tarkoittaa

Tämän emoji-merkin merkitys voidaan selvittää tarkistaen sen nimi lähtökohdaksi, joka on nainen ruokkii vauvaa. Voit jopa saada vihjeitä tarkistamalla sen englanninkielisen alkuperäisen nimen, joka on woman feeding baby.


Tilastot emojille 👩‍🍼

Suomen suurimpana emoji-sivustona meillä on myös mahdollisuus kerätä suuria tilastoja kaikkien emojien suosiosta ja juuri tämä emoji 👩‍🍼 ("nainen ruokkii vauvaa"), on paikalla 551 kaikista 1869 emojista tämän vuoden top-listalla. Suosituin kuukausi emojin käytön suhteen 👩‍🍼 on tammikuu, viimeksi sillä oli noin 40 katselukertaa sivuillamme tämän kuun aikana. Toiseksi suosituin kuukausi on helmikuu. Alla on kaavio, joka näyttää kuinka monta prosenttia vuoden kaikista katselukerroista osuu emojin vastaaviin vuoden kuukausiin 👩‍🍼.


Muut emojärjestelmän muunnelmat "nainen ruokkii vauvaa"

Nainen ruokkii vauvaa on emojityyppi, jolla on ihonvärivaihtoehtoja, alta löydät kaikki emojivaihtoehdot. Kopioi leikepöydälle napsauttamalla mitä tahansa ihonväri -hymiötä ja liitä se mihin tahansa.

👩🏻‍🍼

Mitä 👩🏻‍🍼 tarkoittaa

Emojin 👩🏻‍🍼 on ihonvärimuunnelma alkuperäisestä emojista. Tätä versiota kutsutaan nimellä "nainen ruokkii vauvaa, kirkkaan ihonväri" ja se edustaa emojia nainen ruokkii vauvaa kirkkaan ihonväri.

👩🏼‍🍼

Mitä 👩🏼‍🍼 tarkoittaa

Emojin 👩🏼‍🍼 on ihonvärimuunnelma alkuperäisestä emojista. Tätä versiota kutsutaan nimellä "nainen ruokkii vauvaa, beige ihonväri" ja se edustaa emojia nainen ruokkii vauvaa beige ihonväri.

👩🏽‍🍼

Mitä 👩🏽‍🍼 tarkoittaa

Emojin 👩🏽‍🍼 on ihonvärimuunnelma alkuperäisestä emojista. Tätä versiota kutsutaan nimellä "nainen ruokkii vauvaa, vaaleanruskea ihonväri" ja se edustaa emojia nainen ruokkii vauvaa vaaleanruskea ihonväri.

👩🏾‍🍼

Mitä 👩🏾‍🍼 tarkoittaa

Emojin 👩🏾‍🍼 on ihonvärimuunnelma alkuperäisestä emojista. Tätä versiota kutsutaan nimellä "nainen ruokkii vauvaa, tummanruskea ihon sävy" ja se edustaa emojia nainen ruokkii vauvaa tummanruskea ihon sävy.

👩🏿‍🍼

Mitä 👩🏿‍🍼 tarkoittaa

Emojin 👩🏿‍🍼 on ihonvärimuunnelma alkuperäisestä emojista. Tätä versiota kutsutaan nimellä "nainen ruokkii vauvaa, tumma ihon väri" ja se edustaa emojia nainen ruokkii vauvaa tumma ihon väri.


Tietoa emojoista nainen ruokkii vauvaa

Täällä voit lukea lisää emoji 👩‍🍼. Pääryhmä, johon emojin nainen ruokkii vauvaa kuuluu, on Hymiöt ja ihmiset, ryhmä, jota se jakaa yhdessä toisen 1868 samanlaisen emojin kanssa. Monet emojit ovat saatavilla myös eri versioissa, kuten muut ihonvärit, vain nainen ruokkii vauvaa on todellisuudessa useita vaihtoehtoja, vieritä sivua hieman alas nähdäksesi ne..


Emoji nainen ruokkii vauvaa muilla kielillä

Jos olet kiinnostunut, mitä emojin on muilla kielillä, esim muut pohjoismaiset kielet, kuten ruotsi, norja ja tanska, joten voit katsoa alla..

🇺🇸 Englanti: Woman Feeding Baby
🇸🇪 Ruotsi: Kvinna som matar bebis med flaska
🇳🇴 Norja: Woman Feeding Baby
🇩🇰 Tanska: Kvinde, der fodrer baby


Kopioi ja käytä emoji 👩‍🍼

Jos haluat kopioida emojin nainen ruokkii vauvaa esimerkiksi käyttämään sitä sähköpostissa tai chatissa, sinun tarvitsee vain napsauttaa "Klikkaa tästä kopioaksesi emoji"-painiketta, joka sijaitsee sivun yläosassa. Emojin päätyy sitten leikepöydälle, ja voit liittää sen helposti tavalliseen tapaan - esim.. painamalla ctrl+v (tai cmd+v Macissa), jos istut tavallisessa tietokoneessa. HUOM! Tämä ominaisuus ei toimi älypuhelimissa ja on siksi piilotettu, jossa voit sen sijaan painaa sormeasi emojinia vastaan muutaman sekunnin ajan, kunnes näyttöön tulee valintaikkuna, jossa kysytään, haluatko kopioida sen, niin voit helposti merkitä (jos se ei ole jo automaattisesti) ja kopioi sitten emoin.

Heinä- ja HTML-koodi emojinille

Alla on myös emojins-heksakoodi ja valmiiksi koodattu esimerkki, joka on valmis käytettäväksi suoraan HTML-tiedostossa.

Hex-koodia:   1F469 200D 1F37C

Käytä HTML-muodossa:   👩‍🍼


Muut emojit ryhmässä "hymiöt ja ihmiset"