Emoji 👩‍🍼 - Nainen ruokkii vauvaa

👩‍🍼

Emojin kopioidaan ja valmis liittää!

Mitä 👩‍🍼 tarkoittaa

Tämän emoji-merkin merkitys voidaan selvittää tarkistaen sen nimi lähtökohdaksi, joka on nainen ruokkii vauvaa. Voit jopa saada vihjeitä tarkistamalla sen englanninkielisen alkuperäisen nimen, joka on woman feeding baby.


Muut emojärjestelmän muunnelmat "nainen ruokkii vauvaa"

Nainen ruokkii vauvaa on emojityyppi, jolla on ihonvärivaihtoehtoja, alta löydät kaikki emojivaihtoehdot. Kopioi leikepöydälle napsauttamalla mitä tahansa ihonväri -hymiötä ja liitä se mihin tahansa.

👩🏻‍🍼
Nainen ruokkii vauvaa, kirkkaan ihonväri
👩🏼‍🍼
Nainen ruokkii vauvaa, beige ihonväri
👩🏽‍🍼
Nainen ruokkii vauvaa, vaaleanruskea ihonväri
👩🏾‍🍼
Nainen ruokkii vauvaa, tummanruskea ihon sävy
👩🏿‍🍼
Nainen ruokkii vauvaa, tumma ihon väri

Tietoa emojoista nainen ruokkii vauvaa

Täällä voit lukea lisää emoji 👩‍🍼. Pääryhmä, johon emojin nainen ruokkii vauvaa kuuluu, on Hymiöt ja ihmiset, ryhmä, jota se jakaa yhdessä toisen 453 samanlaisen emojin kanssa. Monet emojit ovat saatavilla myös eri versioissa, kuten muut ihonvärit, vain nainen ruokkii vauvaa on todellisuudessa useita vaihtoehtoja, vieritä sivua hieman alas nähdäksesi ne..


Emoji nainen ruokkii vauvaa muilla kielillä

Jos olet kiinnostunut, mitä emojin on muilla kielillä, esim muut pohjoismaiset kielet, kuten ruotsi, norja ja tanska, joten voit katsoa alla..

🇺🇸 Englanti: Woman Feeding Baby
🇸🇪 Ruotsi: Kvinna som matar bebis med flaska
🇳🇴 Norja: Woman Feeding Baby
🇩🇰 Tanska: Kvinde, der fodrer baby


Kopioi ja käytä emoji 👩‍🍼

Jos haluat kopioida emojin nainen ruokkii vauvaa esimerkiksi käyttämään sitä sähköpostissa tai chatissa, sinun tarvitsee vain napsauttaa "Klikkaa tästä kopioaksesi emoji"-painiketta, joka sijaitsee sivun yläosassa. Emojin päätyy sitten leikepöydälle, ja voit liittää sen helposti tavalliseen tapaan - esim.. painamalla ctrl+v (tai cmd+v Macissa), jos istut tavallisessa tietokoneessa. HUOM! Tämä ominaisuus ei toimi älypuhelimissa ja on siksi piilotettu, jossa voit sen sijaan painaa sormeasi emojinia vastaan muutaman sekunnin ajan, kunnes näyttöön tulee valintaikkuna, jossa kysytään, haluatko kopioida sen, niin voit helposti merkitä (jos se ei ole jo automaattisesti) ja kopioi sitten emoin.

Heinä- ja HTML-koodi emojinille

Alla on myös emojins-heksakoodi ja valmiiksi koodattu esimerkki, joka on valmis käytettäväksi suoraan HTML-tiedostossa.

Hex-koodia:   1F469 200D 1F37C

Käytä HTML-muodossa:   👩‍🍼


Muut emojit ryhmässä "hymiöt ja ihmiset"