Emoji 🤶 - Joulumuori

🤶

Emojin kopioidaan ja valmis liittää!

Mitä 🤶 tarkoittaa

Tämän emoji-merkin merkitys voidaan selvittää tarkistaen sen nimi lähtökohdaksi, joka on joulumuori. Voit jopa saada vihjeitä tarkistamalla sen englanninkielisen alkuperäisen nimen, joka on mrs. claus.


Muut emojärjestelmän muunnelmat "joulumuori"

Joulumuori on emojityyppi, jolla on ihonvärivaihtoehtoja, alta löydät kaikki emojivaihtoehdot. Kopioi leikepöydälle napsauttamalla mitä tahansa ihonväri -hymiötä ja liitä se mihin tahansa.

🤶🏻

Mitä 🤶🏻 tarkoittaa

Emojin 🤶🏻 on ihonvärimuunnelma alkuperäisestä emojista. Tätä versiota kutsutaan nimellä "joulumuori, kirkkaan ihonväri" ja se edustaa emojia joulumuori kirkkaan ihonväri.

🤶🏼

Mitä 🤶🏼 tarkoittaa

Emojin 🤶🏼 on ihonvärimuunnelma alkuperäisestä emojista. Tätä versiota kutsutaan nimellä "joulumuori, beige ihonväri" ja se edustaa emojia joulumuori beige ihonväri.

🤶🏽

Mitä 🤶🏽 tarkoittaa

Emojin 🤶🏽 on ihonvärimuunnelma alkuperäisestä emojista. Tätä versiota kutsutaan nimellä "joulumuori, vaaleanruskea ihonväri" ja se edustaa emojia joulumuori vaaleanruskea ihonväri.

🤶🏾

Mitä 🤶🏾 tarkoittaa

Emojin 🤶🏾 on ihonvärimuunnelma alkuperäisestä emojista. Tätä versiota kutsutaan nimellä "joulumuori, tummanruskea ihon sävy" ja se edustaa emojia joulumuori tummanruskea ihon sävy.

🤶🏿

Mitä 🤶🏿 tarkoittaa

Emojin 🤶🏿 on ihonvärimuunnelma alkuperäisestä emojista. Tätä versiota kutsutaan nimellä "joulumuori, tumma ihon väri" ja se edustaa emojia joulumuori tumma ihon väri.


Tietoa emojoista joulumuori

Täällä voit lukea lisää emoji 🤶. Emojin joulumuori kuuluu sisäiseen emoji-ryhmään Heinäkuu.  Pääryhmä, johon emojin joulumuori kuuluu, on Hymiöt ja ihmiset, ryhmä, jota se jakaa yhdessä toisen 475 samanlaisen emojin kanssa. Monet emojit ovat saatavilla myös eri versioissa, kuten muut ihonvärit, vain joulumuori on todellisuudessa useita vaihtoehtoja, vieritä sivua hieman alas nähdäksesi ne..


Emoji joulumuori muilla kielillä

Jos olet kiinnostunut, mitä emojin on muilla kielillä, esim muut pohjoismaiset kielet, kuten ruotsi, norja ja tanska, joten voit katsoa alla..

🇺🇸 Englanti: Mrs. claus
🇸🇪 Ruotsi: Tomtemor
🇳🇴 Norja: Nissemor
🇩🇰 Tanska: Julemandens kone


Kopioi ja käytä emoji 🤶

Jos haluat kopioida emojin joulumuori esimerkiksi käyttämään sitä sähköpostissa tai chatissa, sinun tarvitsee vain napsauttaa "Klikkaa tästä kopioaksesi emoji"-painiketta, joka sijaitsee sivun yläosassa. Emojin päätyy sitten leikepöydälle, ja voit liittää sen helposti tavalliseen tapaan - esim.. painamalla ctrl+v (tai cmd+v Macissa), jos istut tavallisessa tietokoneessa. HUOM! Tämä ominaisuus ei toimi älypuhelimissa ja on siksi piilotettu, jossa voit sen sijaan painaa sormeasi emojinia vastaan muutaman sekunnin ajan, kunnes näyttöön tulee valintaikkuna, jossa kysytään, haluatko kopioida sen, niin voit helposti merkitä (jos se ei ole jo automaattisesti) ja kopioi sitten emoin.

Heinä- ja HTML-koodi emojinille

Alla on myös emojins-heksakoodi ja valmiiksi koodattu esimerkki, joka on valmis käytettäväksi suoraan HTML-tiedostossa.

Hex-koodia:   1F936

Käytä HTML-muodossa:   🤶


Muut emojit ryhmässä "hymiöt ja ihmiset"