Emoji 😉 - Silmää iskevät kasvot

😉

Emojin kopioidaan ja valmis liittää!

Mitä 😉 tarkoittaa

Todella klassinen emoji. Keltainen kasvot, joilla on ilkikurinen hymy ja silmä, joka vilkkuu, kuvataan yleensä vasemman silmän kautta. Useimmiten sitä käytetään ilmaisemaan huumoria tai leikkisyyttä, mutta sitä käytetään usein myös ironian ilmaisemiseen. Emoticon-variantti tästä klassista on ;)


Tilastot emojille 😉

Suomen suurimpana emoji-sivustona meillä on myös mahdollisuus kerätä suuria tilastoja kaikkien emojien suosiosta ja juuri tämä emoji 😉 ("silmää iskevät kasvot"), on paikalla 59 kaikista 1869 emojista tämän vuoden top-listalla. Suosituin kuukausi emojin käytön suhteen 😉 on marraskuu, viimeksi sillä oli noin 270 katselukertaa sivuillamme tämän kuun aikana. Toiseksi suosituin kuukausi on joulukuu. Alla on kaavio, joka näyttää kuinka monta prosenttia vuoden kaikista katselukerroista osuu emojin vastaaviin vuoden kuukausiin 😉.


Tietoa emojoista silmää iskevät kasvot

Täällä voit lukea lisää emoji 😉. Pääryhmä, johon emojin silmää iskevät kasvot kuuluu, on Hymiöt ja ihmiset, ryhmä, jota se jakaa yhdessä toisen 1868 samanlaisen emojin kanssa. Monet emojit ovat saatavilla myös eri versioissa, kuten muut ihonvärit, vain silmää iskevät kasvot ei kuitenkaan ole vaihtoehtoja.


Emoji silmää iskevät kasvot muilla kielillä

Jos olet kiinnostunut, mitä emojin on muilla kielillä, esim muut pohjoismaiset kielet, kuten ruotsi, norja ja tanska, joten voit katsoa alla..

🇺🇸 Englanti: Winking face
🇸🇪 Ruotsi: Blinkning med ett öga
🇳🇴 Norja: Blunkende ansikt
🇩🇰 Tanska: Blinkende ansigt


Kopioi ja käytä emoji 😉

Jos haluat kopioida emojin silmää iskevät kasvot esimerkiksi käyttämään sitä sähköpostissa tai chatissa, sinun tarvitsee vain napsauttaa "Klikkaa tästä kopioaksesi emoji"-painiketta, joka sijaitsee sivun yläosassa. Emojin päätyy sitten leikepöydälle, ja voit liittää sen helposti tavalliseen tapaan - esim.. painamalla ctrl+v (tai cmd+v Macissa), jos istut tavallisessa tietokoneessa. HUOM! Tämä ominaisuus ei toimi älypuhelimissa ja on siksi piilotettu, jossa voit sen sijaan painaa sormeasi emojinia vastaan muutaman sekunnin ajan, kunnes näyttöön tulee valintaikkuna, jossa kysytään, haluatko kopioida sen, niin voit helposti merkitä (jos se ei ole jo automaattisesti) ja kopioi sitten emoin.

Heinä- ja HTML-koodi emojinille

Alla on myös emojins-heksakoodi ja valmiiksi koodattu esimerkki, joka on valmis käytettäväksi suoraan HTML-tiedostossa.

Hex-koodia:   1F609

Käytä HTML-muodossa:   😉


Muut emojit ryhmässä "hymiöt ja ihmiset"