Emoji 👺 - Japanilainen trolli

👺

Emojin kopioidaan ja valmis liittää!

Mitä 👺 tarkoittaa

Haaleanpunainen naamio, jolla on pitkä nenä, vihaiset silmät ja tuuheat kulmakarvat ja viikset, otsa on ryppyinen. Edustaa japanilaisessa mytologiassa nimitystä "tengu". Tengun on paha demonimainen olento, joka viettelee ja johtaa ihmiset harhaoppiin.


Tilastot emojille 👺

Suomen suurimpana emoji-sivustona meillä on myös mahdollisuus kerätä suuria tilastoja kaikkien emojien suosiosta ja juuri tämä emoji 👺 ("japanilainen trolli"), on paikalla 406 kaikista 1869 emojista tämän vuoden top-listalla. Suosituin kuukausi emojin käytön suhteen 👺 on marraskuu, viimeksi sillä oli noin 60 katselukertaa sivuillamme tämän kuun aikana. Toiseksi suosituin kuukausi on tammikuu. Alla on kaavio, joka näyttää kuinka monta prosenttia vuoden kaikista katselukerroista osuu emojin vastaaviin vuoden kuukausiin 👺.


Tietoa emojoista japanilainen trolli

Täällä voit lukea lisää emoji 👺. Emojin japanilainen trolli kuuluu sisäiseen emoji-ryhmään Halloween.  Pääryhmä, johon emojin japanilainen trolli kuuluu, on Hymiöt ja ihmiset, ryhmä, jota se jakaa yhdessä toisen 1868 samanlaisen emojin kanssa. Monet emojit ovat saatavilla myös eri versioissa, kuten muut ihonvärit, vain japanilainen trolli ei kuitenkaan ole vaihtoehtoja.


Emoji japanilainen trolli muilla kielillä

Jos olet kiinnostunut, mitä emojin on muilla kielillä, esim muut pohjoismaiset kielet, kuten ruotsi, norja ja tanska, joten voit katsoa alla..

🇺🇸 Englanti: Japanese goblin
🇸🇪 Ruotsi: Japanskt troll
🇳🇴 Norja: Japansk troll
🇩🇰 Tanska: Japansk trold


Kopioi ja käytä emoji 👺

Jos haluat kopioida emojin japanilainen trolli esimerkiksi käyttämään sitä sähköpostissa tai chatissa, sinun tarvitsee vain napsauttaa "Klikkaa tästä kopioaksesi emoji"-painiketta, joka sijaitsee sivun yläosassa. Emojin päätyy sitten leikepöydälle, ja voit liittää sen helposti tavalliseen tapaan - esim.. painamalla ctrl+v (tai cmd+v Macissa), jos istut tavallisessa tietokoneessa. HUOM! Tämä ominaisuus ei toimi älypuhelimissa ja on siksi piilotettu, jossa voit sen sijaan painaa sormeasi emojinia vastaan muutaman sekunnin ajan, kunnes näyttöön tulee valintaikkuna, jossa kysytään, haluatko kopioida sen, niin voit helposti merkitä (jos se ei ole jo automaattisesti) ja kopioi sitten emoin.

Heinä- ja HTML-koodi emojinille

Alla on myös emojins-heksakoodi ja valmiiksi koodattu esimerkki, joka on valmis käytettäväksi suoraan HTML-tiedostossa.

Hex-koodia:   1F47A

Käytä HTML-muodossa:   👺


Muut emojit ryhmässä "hymiöt ja ihmiset"