Mitä kaikki käsi-hymiöt tarkoittavat

Oletko koskaan miettinyt, mitä kaikki ne käsien emojit tarkoittavat, ne kädet, jotka leviävät eri suuntiin, tai sormet, jotka osoittavat ylös ja alas ja kaikkiin mahdollisiin puoliin? Alla selitämme, mitä kukin niistä tarkoittaa!

Mitä 🫶 tarkoittaa

Käden sydän

Tämä emoji edustaa kahta kättä, jotka profiilissa muodostavat yhdessä sydämen. Viime vuosina tästä on tullut hyvin yleinen ele, jota käytetään ilmaisemaan rakkautta ja tukea, usein jollekin tai jollekin, joka käy läpi jotain vaikeaa. Voit napsauttaa isoa emojinia kopioidaksesi sen.

Lue lisää: Emoji 🫶 Käden sydän


Mitä 🤲 tarkoittaa

Kämmenet ylöspäin

Tämä emoji edustaa kahta kättä vierekkäin, kämmenten ollessa auki ja osoittaen hieman. Tätä hymiötä käyttävät usein islamin uskonnon seuraajat rukoillessaan, mutta sitä voidaan käyttää myös rahaa kerjäämiseen. Amerikkalaisessa viittomakielessä emojinia voidaan käyttää myös edustamaan avointa kirjaa. Voit napsauttaa isoa emojinia kopioidaksesi sen.

Lue lisää: Emoji 🤲 Kämmenet ylöspäin


Mitä 👐 tarkoittaa

Avoimet kädet

Tämä emoji edustaa kahta avointa kättä, peukalot vierekkäin ja muut sormet osoittaen melkein vastakkaiseen suuntaan. Käytetään usein jazz-käsien edustamiseen, mutta joskus myös ilmaisemaan avoimuutta ja halaamaan. Voit napsauttaa isoa emojinia kopioidaksesi sen.

Lue lisää: Emoji 👐 Avoimet kädet


Mitä 🙌 tarkoittaa

Tuulettavat kädet

Tämä emoji edustaa kahta kättä, jotka on nostettu ilmaan tavalla, joka osoittaisi, että toinen viettää tiettyä tapahtumaa tai että se viettää toista juhlaa erittäin miellyttävällä tavalla. Voit napsauttaa isoa emojinia kopioidaksesi sen.

Lue lisää: Emoji 🙌 Tuulettavat kädet


Mitä 👏 tarkoittaa

Taputtavat kädet

Tämä emoji edustaa kahta kättä taputtelemassa käsiään tai taputettaessa. Käytetään usein ilmaisemaan arvostustaan jostakin hieman "vakavammalla" tavalla, esim. jos olet samaa mieltä jonkun kanssa, joka ilmaisee mielipiteensä (usein poliittisesti niin) ja haluaa osoittaa kiintymyksensä "aikuisella" tavalla. Voit napsauttaa isoa emojinia kopioidaksesi sen.

Lue lisää: Emoji 👏 Taputtavat kädet


Mitä 🤝 tarkoittaa

Kättely

Tämä emoji edustaa kahta kättä, jotka kättelevät tai toisia tervehtivät. Käytetään usein ilmaisemaan tietty tervehdys esim. ystäviä tai liikekumppaneita. Voit napsauttaa isoa emojinia kopioidaksesi sen.

Lue lisää: Emoji 🤝 Kättely


Mitä 👍 tarkoittaa

Peukalo ylös

Tämä hymiö on yksi klassisista hymiöistä, joita periaatteessa kaikki tietävät tai jopa käyttävät. Se on todellakin saatavana jopa vakiopainikkeena Facebook Messengerissä. Hymiö edustaa peukaloa, joka antaa yleisen peukalon kyltin osoittamaan heidän hyväksyntänsä tai että kaikki on kunnossa. Voit napsauttaa isoa emojinia kopioidaksesi sen.

Lue lisää: Emoji 👍 Peukalo ylös


Mitä 👎 tarkoittaa

Peukalo alas

Tämä hymiö edustaa tunnettua peukaloa alas. Toisin sanoen tekemäsi käsieli, kun haluat ilmaista, että et pidä mistään tai et ole lainkaan samaa mieltä siitä, mitä on, tapahtuu tai tapahtuu. Voit napsauttaa isoa emojinia kopioidaksesi sen.

Lue lisää: Emoji 👎 Peukalo alas


Mitä 👊 tarkoittaa

Suljettu nyrkki

Tämä hymiö edustaa saapuvaa nyrkkiä, jossa käsi on melkein pystyessä voittamaan toisen henkilön. Emojinia käytetään kuitenkin enimmäkseen ilmaisemaan, että törmäät nyrkkiin toisen henkilön kanssa, sen sijaan että lyödä sitä. Voit napsauttaa isoa emojinia kopioidaksesi sen.

Lue lisää: Emoji 👊 Suljettu nyrkki


Mitä ✊ tarkoittaa

Kohotettu nyrkki

Tämä hymiö edustaa solmittu nyrkki, joka on venytetty ilmaan ja jota käytetään usein emojivantiksi nk. "Nyrkkipumppu". Tästä hymiöstä on tullut myös yleinen symboli vastarintaliikkeille tai kansalaistolemattomuudelle. Voidaan joskus käyttää myös "nollan" esittämiseen. Voit napsauttaa isoa emojinia kopioidaksesi sen.

Lue lisää: Emoji ✊ Kohotettu nyrkki


Mitä 🫷 tarkoittaa

Käsi työntää vasemmalle

Tämä emoji kuvaa kättä, jonka kämmen osoittaa vasemmalle, ikään kuin se työntäisi jotain siihen suuntaan. Sitä voidaan käyttää myös symbolisoimaan "pysäytys" ja joskus myös yhdessä kämmenellä oikealle edustamaan "high Five". Voit napsauttaa isoa emojinia kopioidaksesi sen.

Lue lisää: Emoji 🫷 Käsi työntää vasemmalle


Mitä 🫸 tarkoittaa

Käsi työntö oikealle

Tämä emoji kuvaa kättä, jonka kämmen osoittaa oikealle, ikään kuin se työntäisi jotain siihen suuntaan. Sitä voidaan käyttää myös symboloimaan "pysäytys" ja joskus myös yhdessä kämmenen vasemmalle päin edustamaan "high five". Voit napsauttaa isoa emojinia kopioidaksesi sen.

Lue lisää: Emoji 🫸 Käsi työntö oikealle


Mitä 🫱 tarkoittaa

Käsi kääntyi oikealle

Tämä emoji edustaa kättä, joka osoittaa oikealle koko kädellä. Emoji luotiin alun perin täydentäväksi emojiksi, jotta se voisi luoda hymiöitä, jotka kättelevät eri ihosävyillä. Voit napsauttaa isoa emojinia kopioidaksesi sen.

Lue lisää: Emoji 🫱 Käsi kääntyi oikealle


Mitä 🫲 tarkoittaa

Käsi kääntyi vasemmalle

Tämä emoji edustaa kättä, joka osoittaa vasemmalle koko kädellä. Emoji luotiin alun perin täydentäväksi emojiksi, jotta se voisi luoda hymiöitä, jotka kättelevät eri ihosävyillä. Voit napsauttaa isoa emojinia kopioidaksesi sen.

Lue lisää: Emoji 🫲 Käsi kääntyi vasemmalle


Mitä 🫳 tarkoittaa

Käsi kämmen alaspäin

Tämä emoji edustaa kättä profiilissa kämmen alaspäin. Emojia voidaan käyttää kuvaamaan jonkin menettämistä tai tavoittelua. Sitä voidaan käyttää myös joissakin kulttuurikohtaisissa yhteyksissä sekä lopettamisessa, neuvottelussa tai heiluttavana eleenä. Voit napsauttaa isoa emojinia kopioidaksesi sen.

Lue lisää: Emoji 🫳 Käsi kämmen alaspäin


Mitä 🫴 tarkoittaa

Käsi kämmen ylöspäin

Tämä emoji edustaa kättä profiilissa kämmen ylöspäin. Sitä käytetään usein edustamaan sitä, että nostat jotain tai tarjoat jollekin jotain. Mutta sitä voidaan käyttää myös esittämään ilmaisuja, joista ei tiedetä mitään. Joskus sitä käytetään jopa edustamaan jonkin kysyntää. Voit napsauttaa isoa emojinia kopioidaksesi sen.

Lue lisää: Emoji 🫴 Käsi kämmen ylöspäin


Mitä 🤛 tarkoittaa

Vasemmalle osoittava nyrkki

Tämä hymiö edustaa vasemmalle osoittavaa solmittua nyrkkiä, jota käytetään usein yhdessä hymiön kanssa, joka edustaa oikealle osoittavaa solmua olevaa nyrkkiä, jotta symboloidaan täydellistä nyrkkyä. Voit napsauttaa isoa emojinia kopioidaksesi sen.

Lue lisää: Emoji 🤛 Vasemmalle osoittava nyrkki


Mitä 🤜 tarkoittaa

Oikealle osoittava nyrkki

Tämä emoji edustaa oikealle osoittavaa solmua nyrkkiä käytetään usein yhdessä emoji kanssa, joka edustaa vasemmalle osoittavaa solmutettua nyrkkiä, jotta symboloida täydellistä nyrkkyä. Voit napsauttaa isoa emojinia kopioidaksesi sen.

Lue lisää: Emoji 🤜 Oikealle osoittava nyrkki


Mitä 🤞 tarkoittaa

Sormet ristissä

Tämä emoji edustaa ristissä olevia sormia, joissa etusormi ja keskisormi on ylitetty. Käytetään edessä eleenä yrittää saada aikaan onnea tai osoittaa heidän toiveensa, että jokin onnistuu. Mutta voidaan joskus jopa käyttää, kun lupaat jotain, mitä tiedät et pysty pitämään. Voit napsauttaa isoa emojinia kopioidaksesi sen.

Lue lisää: Emoji 🤞 Sormet ristissä


Mitä ✌ tarkoittaa

Voitonmerkki

Tämä emoji edustaa klassista rauhanmerkkiä, jossa etusormi ja keskisormi on ulotettu erillisiin suuntiin muodostaen tunnetun V-merkin - joka perinteisesti tarkoittaa "Victory". Voit napsauttaa isoa emojinia kopioidaksesi sen.

Lue lisää: Emoji ✌ Voitonmerkki


Mitä 🤟 tarkoittaa

Rakastan sinua -ele

Tämä hymiö sekoitetaan usein Corna-käteen tai rokkaa, kuten sitä yleensä kutsutaan: 🤘. Mutta tarkkaavaiset voivat todennäköisesti nähdä, että tällä emoji-kädellä on myös laajennettu peukalo - ja sitten merkityksestä tulee heti jotain täysin erilaista. Itse asiassa tämä hymiö on todella merkki -rakastan sinua amerikkalaisessa viittomakielessä. Voit napsauttaa isoa emojinia kopioidaksesi sen.

Lue lisää: Emoji 🤟 Rakastan sinua -ele


Mitä 🤘 tarkoittaa

Pirunsarvet

Tämä emoji edustaa yhtä kuuluisimmista käsimerkkeistä, Corna, tai englanniksi: Sign of the Horns. Vanhassa merkityksessä sitä käytettiin usein Välimeren maissa, joissa uskottiin, että Corna-ele suojaa pahaa silmää. Numeroita (1970-luvulta lähtien) ovat kuitenkin useimmiten kovat rokkarit tai ne, jotka kuuntelevat heavy metalia, etenkin konserttien aikana. Voit napsauttaa isoa emojinia kopioidaksesi sen.

Lue lisää: Emoji 🤘 Pirunsarvet


Mitä 👌 tarkoittaa

OK-käsimerkki

Tämä hymiö edustaa kättä, jossa etusormen kärki ja peukalo koskettavat toisiaan ja muodostavat avoimen ympyrän, jota käytetään ympäri maailmaa ilmaisemaan esimerkiksi "Olen kunnossa" tai "se on hieno". Voit napsauttaa isoa emojinia kopioidaksesi sen.

Lue lisää: Emoji 👌 OK-käsimerkki


Mitä 🤌 tarkoittaa

Puristetut sormet

Emoji, joka edustaa käden elettä, jossa kaikki sormet pidetään yhdessä peukalon kanssa käden ollessa pystysuorassa asennossa. Eleen on tarkoitus edustaa italialaista kättä ma che cuio. Italiassa käden elettä käytetään usein ilmaisemaan turhautumista tai eri mieltä jostakin, kuten "Mitä sanot?" tai "Mitä haluat?". Käsieleitä esiintyy kuitenkin myös muissa kulttuureissa, esim. Israelin kulttuurissa, jossa se tarkoittaa karkeasti ota rennosti tai ole kärsivällinen. Voit napsauttaa isoa emojinia kopioidaksesi sen.

Lue lisää: Emoji 🤌 Puristetut sormet


Mitä 🫰 tarkoittaa

Käsi, jossa etusormi ja peukalo ristissä

Tämä emoji edustaa kättä, jossa etusormi ja peukalo ovat ristissä, kun taas muut sormet ovat puristuksissa kuin nyrkki. Emojineja käytetään pääasiassa edustamaan rahaa, ylellisyyttä ja kalliita asioita. Mutta sitä voidaan käyttää myös kuvaamaan napsautusta sormilla. Toinen mielenkiintoinen näkökohta on, että tämä käsin tehty ilmaisu tuli suosituksi myös Etelä-Koreassa 2010-luvulla, missä K-pop-tähdet käyttävät sitä rakkauden ilmaisuun. Sormiyhdistelmää kutsutaan sormisydämeksi. Voit napsauttaa isoa emojinia kopioidaksesi sen.

Lue lisää: Emoji 🫰 Käsi, jossa etusormi ja peukalo ristissä


Mitä 🤏 tarkoittaa

Puristamalla kättä

Tämä emoji edustaa kättä, jossa peukalo ja etusormi puristavat tavalla, muttei hiero toisiaan. Tarkoitetaan ilmaisemaan "noin", toisin sanoen kyetä ilmaisemaan, että jotain liittyy jostakin tai hyvin vähän. Voit napsauttaa isoa emojinia kopioidaksesi sen.

Lue lisää: Emoji 🤏 Puristamalla kättä


Mitä 👈 tarkoittaa

Vasemmalle osoittava etusormi selkäpuolelta

Tämä emoji edustaa käden takaosaa, jossa etusormi on ojennettu ja osoittaa vasemmalle. Käytetään usein kiinnittämään huomiota siihen, mihin sormi osoittaa. Voit napsauttaa isoa emojinia kopioidaksesi sen.

Lue lisää: Emoji 👈 Vasemmalle osoittava etusormi selkäpuolelta


Mitä 👉 tarkoittaa

Oikealle osoittava etusormi selkäpuolelta

Tämä hymiö edustaa käden takaosaa, jossa etusormi on ojennettu ja osoittaa oikealle. Käytetään usein kiinnittämään huomiota siihen, mihin sormi osoittaa. Voit napsauttaa isoa emojinia kopioidaksesi sen.

Lue lisää: Emoji 👉 Oikealle osoittava etusormi selkäpuolelta


Mitä 👆 tarkoittaa

Ylös osoittava etusormi selkäpuolelta

Tämä hymiö edustaa käden takaosaa, jossa etusormi on ojennettu ja osoittaa ylöspäin. Käytetään usein kiinnittämään huomiota siihen, mihin sormi osoittaa. Voit napsauttaa isoa emojinia kopioidaksesi sen.

Lue lisää: Emoji 👆 Ylös osoittava etusormi selkäpuolelta


Mitä 👇 tarkoittaa

Alaspäin osoittava etusormi selkäpuolelta

Tämä hymiö edustaa käden takaosaa, jossa etusormi on ojennettu ja osoittaa alaspäin. Käytetään usein kiinnittämään huomiota siihen, mihin sormi osoittaa. Voit napsauttaa isoa emojinia kopioidaksesi sen.

Lue lisää: Emoji 👇 Alaspäin osoittava etusormi selkäpuolelta


Mitä ☝ tarkoittaa

Ylös osoittava etusormi

Tämä hymiö edustaa kättä, jossa etusormi osoittaa ylöspäin ja jossa kämmen on näkyvissä toisin kuin muut osoittavat hymiöt. Käytetään usein edustamaan "numero yksi" tai esittämään kysymys. Voit napsauttaa isoa emojinia kopioidaksesi sen.

Lue lisää: Emoji ☝ Ylös osoittava etusormi


Mitä ✋ tarkoittaa

Kohotettu käsi

Tämä emoji edustaa laajennettua ja avointa kämmenä sormet osoittaen ylöspäin, mikä osoittaa myös katsojan kämmenen. Joskus käytetään ilmaisemaan "stop", mutta myös edustamaan korkeaa viittä. Voit napsauttaa isoa emojinia kopioidaksesi sen.

Lue lisää: Emoji ✋ Kohotettu käsi


Mitä 🤚 tarkoittaa

Kämmenselkä

Tämä hymiö edustaa ojennettua ja avointa kättä, sormet suorana ylöspäin ja selkä katsojalle. Voit napsauttaa isoa emojinia kopioidaksesi sen.

Lue lisää: Emoji 🤚 Kämmenselkä


Mitä 🖐 tarkoittaa

Kohotettu käsi sormet harallaan

Tämä emoji edustaa ojennettua ja avointa kättä, jolla on leviävät sormet kämmenellä katsojaa kohti. Käytetään ensisijaisesti luvun viiden ilmaistamiseen, mutta joskus sitä voidaan käyttää myös edustamaan hi. Voit napsauttaa isoa emojinia kopioidaksesi sen.

Lue lisää: Emoji 🖐 Kohotettu käsi sormet harallaan


Mitä 🖖 tarkoittaa

Vulcan tervehdys

Tämä emoji edustaa kättä, joka avataan ja jossa on erilliset rengas- ja keskisormit, jotka muodostavat eräänlaisen V:n, jota käytetään ensisijaisesti Vulcan-tervehdyksen esittämiseen. Vulcan-tervehdys on klassinen tervehdys / käsi ele, joka liittyy läheisesti Star Trek -kuvakkeeseen Spock. Tervehdys on ele, jota rodun vulcan käyttää Star Trek -universumissa, ja sitä voidaan käyttää myös jäähyväis eleena. Ele yhdistetään usein lauseeseen "live long and prosper". Voit napsauttaa isoa emojinia kopioidaksesi sen.

Lue lisää: Emoji 🖖 Vulcan tervehdys


Mitä 👋 tarkoittaa

Vilkuttava käsi

Tämä emoji edustaa avointa kättä, jonka on tarkoitus heilauttaa, ja ajatuksena on, että sen pitäisi symboloida hei tai hei. Voi olla myös unssin passiivista aggressiivisuutta takanaan, aivan kuten et enää ole ystäviä sen kanssa, jonka kanssa hyvästelet. Voit napsauttaa isoa emojinia kopioidaksesi sen.

Lue lisää: Emoji 👋 Vilkuttava käsi


Mitä 🤙 tarkoittaa

Soita minulle käsimerkki

Vaikka emojinia kutsutaan "Soita minulle kädeksi", sillä on useimmissa yhteyksissä täysin erilainen merkitys kuin nimellä, koska sillä on vahva yhteys surffikulttuuriin yleensä ja erityisesti Havaijiin. Kyltti, jossa venytät peukaloasi ja pikkuruutta sormeasi, tuli 1960-luvulla Havaijin kulttuuriin perustuvaksi tervehdyslauseeksi, jolla levitettiin "Alohan henki". Merkin nimi on shaka, mutta sitä kutsutaan yleensä myös hang loose. Hahmoa kutsutaan usein myös Hang 10 surffausyhteydessä. Voit napsauttaa isoa emojinia kopioidaksesi sen.

Lue lisää: Emoji 🤙 Soita minulle käsimerkki


Mitä 💪 tarkoittaa

Jännitetty hauis

Tämä emoji edustaa varren puristettua nyrkkiä, joka venyy ja näyttää hauislihastansa. Käytetään usein edustamaan sitä, että käytät voimaa, mutta sitä voidaan käyttää myös edustamaan yleistä voimaa - ei vain fyysisesti, vaan myös esimerkiksi henkistä voimaa. selviytyy nykyisestä vaikeasta tilanteesta. Voit napsauttaa isoa emojinia kopioidaksesi sen.

Lue lisää: Emoji 💪 Jännitetty hauis


Mitä 🖕 tarkoittaa

Keskisormi

Tämä emoji edustaa puristettua kättä, jonka keskisormi osoittaa suoraan ylöspäin, ja käden takaosa kohti katsojaa. Se vain osoittaa sormella tai antaa täyttymyksen, kuten sanot. Käytetään ennen kaikkea muiden ihmisten loukkaamiseen. Voit napsauttaa isoa emojinia kopioidaksesi sen.

Lue lisää: Emoji 🖕 Keskisormi


Mitä ✍ tarkoittaa

Kirjoittava käsi

Tämä hymiö edustaa kynän oikeanpuoleista kirjoitusta, riippuen siitä, millä laitteella hymiötä käytät, kynä on joko sininen, musta tai punainen. Voit napsauttaa isoa emojinia kopioidaksesi sen.

Lue lisää: Emoji ✍ Kirjoittava käsi


Mitä 🙏 tarkoittaa

Yhteen puristetut kädet

Tämä emoji edustaa kahta kättä, jotka on puristettu yhteen rukoillen. Emojineja käytetään siksi usein rukoukseen, mutta päätarkoitus tulee japanilaisesta kulttuurista, jossa tätä elettä käytetään ensisijaisesti ilmaisun "kiitos" tai "kiitos" ilmaisuun. Joskus näet jopa ihmisiä, jotka käyttävät tätä hymiötä edustaakseen korkeaa viittä. Voit napsauttaa isoa emojinia kopioidaksesi sen.

Lue lisää: Emoji 🙏 Yhteen puristetut kädet