Emoji 👏 - Taputtavat kädet

👏

Emojin kopioidaan ja valmis liittää!

Mitä 👏 tarkoittaa

Tämä emoji edustaa kahta kättä taputtelemassa käsiään tai taputettaessa. Käytetään usein ilmaisemaan arvostustaan jostakin hieman "vakavammalla" tavalla, esim. jos olet samaa mieltä jonkun kanssa, joka ilmaisee mielipiteensä (usein poliittisesti niin) ja haluaa osoittaa kiintymyksensä "aikuisella" tavalla.


Tilastot emojille 👏

Suomen suurimpana emoji-sivustona meillä on myös mahdollisuus kerätä suuria tilastoja kaikkien emojien suosiosta ja juuri tämä emoji 👏 ("taputtavat kädet"), on paikalla 45 kaikista 1869 emojista tämän vuoden top-listalla. Suosituin kuukausi emojin käytön suhteen 👏 on joulukuu, viimeksi sillä oli noin 310 katselukertaa sivuillamme tämän kuun aikana. Toiseksi suosituin kuukausi on helmikuu. Alla on kaavio, joka näyttää kuinka monta prosenttia vuoden kaikista katselukerroista osuu emojin vastaaviin vuoden kuukausiin 👏.


Muut emojärjestelmän muunnelmat "taputtavat kädet"

Taputtavat kädet on emojityyppi, jolla on ihonvärivaihtoehtoja, alta löydät kaikki emojivaihtoehdot. Kopioi leikepöydälle napsauttamalla mitä tahansa ihonväri -hymiötä ja liitä se mihin tahansa.

👏🏻

Mitä 👏🏻 tarkoittaa

Emojin 👏🏻 on ihonvärimuunnelma alkuperäisestä emojista. Tätä versiota kutsutaan nimellä "taputtavat kädet, kirkkaan ihonväri" ja se edustaa emojia taputtavat kädet kirkkaan ihonväri.

👏🏼

Mitä 👏🏼 tarkoittaa

Emojin 👏🏼 on ihonvärimuunnelma alkuperäisestä emojista. Tätä versiota kutsutaan nimellä "taputtavat kädet, beige ihonväri" ja se edustaa emojia taputtavat kädet beige ihonväri.

👏🏽

Mitä 👏🏽 tarkoittaa

Emojin 👏🏽 on ihonvärimuunnelma alkuperäisestä emojista. Tätä versiota kutsutaan nimellä "taputtavat kädet, vaaleanruskea ihonväri" ja se edustaa emojia taputtavat kädet vaaleanruskea ihonväri.

👏🏾

Mitä 👏🏾 tarkoittaa

Emojin 👏🏾 on ihonvärimuunnelma alkuperäisestä emojista. Tätä versiota kutsutaan nimellä "taputtavat kädet, tummanruskea ihon sävy" ja se edustaa emojia taputtavat kädet tummanruskea ihon sävy.

👏🏿

Mitä 👏🏿 tarkoittaa

Emojin 👏🏿 on ihonvärimuunnelma alkuperäisestä emojista. Tätä versiota kutsutaan nimellä "taputtavat kädet, tumma ihon väri" ja se edustaa emojia taputtavat kädet tumma ihon väri.


Tietoa emojoista taputtavat kädet

Täällä voit lukea lisää emoji 👏. Emojin taputtavat kädet kuuluu sisäiseen emoji-ryhmään Koronavirus.  Pääryhmä, johon emojin taputtavat kädet kuuluu, on Hymiöt ja ihmiset, ryhmä, jota se jakaa yhdessä toisen 1868 samanlaisen emojin kanssa. Monet emojit ovat saatavilla myös eri versioissa, kuten muut ihonvärit, vain taputtavat kädet on todellisuudessa useita vaihtoehtoja, vieritä sivua hieman alas nähdäksesi ne..


Emoji taputtavat kädet muilla kielillä

Jos olet kiinnostunut, mitä emojin on muilla kielillä, esim muut pohjoismaiset kielet, kuten ruotsi, norja ja tanska, joten voit katsoa alla..

🇺🇸 Englanti: Clapping hands sign
🇸🇪 Ruotsi: Klappande händer
🇳🇴 Norja: Klappende hender
🇩🇰 Tanska: Klappende hænder


Kopioi ja käytä emoji 👏

Jos haluat kopioida emojin taputtavat kädet esimerkiksi käyttämään sitä sähköpostissa tai chatissa, sinun tarvitsee vain napsauttaa "Klikkaa tästä kopioaksesi emoji"-painiketta, joka sijaitsee sivun yläosassa. Emojin päätyy sitten leikepöydälle, ja voit liittää sen helposti tavalliseen tapaan - esim.. painamalla ctrl+v (tai cmd+v Macissa), jos istut tavallisessa tietokoneessa. HUOM! Tämä ominaisuus ei toimi älypuhelimissa ja on siksi piilotettu, jossa voit sen sijaan painaa sormeasi emojinia vastaan muutaman sekunnin ajan, kunnes näyttöön tulee valintaikkuna, jossa kysytään, haluatko kopioida sen, niin voit helposti merkitä (jos se ei ole jo automaattisesti) ja kopioi sitten emoin.

Heinä- ja HTML-koodi emojinille

Alla on myös emojins-heksakoodi ja valmiiksi koodattu esimerkki, joka on valmis käytettäväksi suoraan HTML-tiedostossa.

Hex-koodia:   1F44F

Käytä HTML-muodossa:   👏


Muut emojit ryhmässä "hymiöt ja ihmiset"