Emoji 👏 - Taputtavat kädet

👏

Emojin kopioidaan ja valmis liittää!

Mitä 👏 tarkoittaa

Tämä emoji edustaa kahta kättä taputtelemassa käsiään tai taputettaessa. Käytetään usein ilmaisemaan arvostustaan jostakin hieman "vakavammalla" tavalla, esim. jos olet samaa mieltä jonkun kanssa, joka ilmaisee mielipiteensä (usein poliittisesti niin) ja haluaa osoittaa kiintymyksensä "aikuisella" tavalla.


Muut emojärjestelmän muunnelmat "taputtavat kädet"

Taputtavat kädet on emojityyppi, jolla on ihonvärivaihtoehtoja, alta löydät kaikki emojivaihtoehdot. Kopioi leikepöydälle napsauttamalla mitä tahansa ihonväri -hymiötä ja liitä se mihin tahansa.

👏🏻
Taputtavat kädet, kirkkaan ihonväri
👏🏼
Taputtavat kädet, beige ihonväri
👏🏽
Taputtavat kädet, vaaleanruskea ihonväri
👏🏾
Taputtavat kädet, tummanruskea ihon sävy
👏🏿
Taputtavat kädet, tumma ihon väri

Tietoa emojoista taputtavat kädet

Täällä voit lukea lisää emoji 👏. Emojin taputtavat kädet kuuluu sisäiseen emoji-ryhmään Koronavirus.  Pääryhmä, johon emojin taputtavat kädet kuuluu, on Hymiöt ja ihmiset, ryhmä, jota se jakaa yhdessä toisen 453 samanlaisen emojin kanssa. Monet emojit ovat saatavilla myös eri versioissa, kuten muut ihonvärit, vain taputtavat kädet on todellisuudessa useita vaihtoehtoja, vieritä sivua hieman alas nähdäksesi ne..


Emoji taputtavat kädet muilla kielillä

Jos olet kiinnostunut, mitä emojin on muilla kielillä, esim muut pohjoismaiset kielet, kuten ruotsi, norja ja tanska, joten voit katsoa alla..

🇺🇸 Englanti: Clapping hands sign
🇸🇪 Ruotsi: Klappande händer
🇳🇴 Norja: Klappende hender
🇩🇰 Tanska: Klappende hænder


Kopioi ja käytä emoji 👏

Jos haluat kopioida emojin taputtavat kädet esimerkiksi käyttämään sitä sähköpostissa tai chatissa, sinun tarvitsee vain napsauttaa "Klikkaa tästä kopioaksesi emoji"-painiketta, joka sijaitsee sivun yläosassa. Emojin päätyy sitten leikepöydälle, ja voit liittää sen helposti tavalliseen tapaan - esim.. painamalla ctrl+v (tai cmd+v Macissa), jos istut tavallisessa tietokoneessa. HUOM! Tämä ominaisuus ei toimi älypuhelimissa ja on siksi piilotettu, jossa voit sen sijaan painaa sormeasi emojinia vastaan muutaman sekunnin ajan, kunnes näyttöön tulee valintaikkuna, jossa kysytään, haluatko kopioida sen, niin voit helposti merkitä (jos se ei ole jo automaattisesti) ja kopioi sitten emoin.

Heinä- ja HTML-koodi emojinille

Alla on myös emojins-heksakoodi ja valmiiksi koodattu esimerkki, joka on valmis käytettäväksi suoraan HTML-tiedostossa.

Hex-koodia:   1F44F

Käytä HTML-muodossa:   👏


Muut emojit ryhmässä "hymiöt ja ihmiset"