✊🏿✊🏽✊🏾 | 🦠
 

Emoji 🙄 - Silmät ymmyrkäisinä

🙄

Emojin kopioidaan ja valmis liittää!

Mitä 🙄 tarkoittaa

Keltainen kasvot, suuret silmät ylöspäin, melkein kuin ne kääntyvät ylöspäin, pienellä ja suljetulla suulla, joka näyttää hieman puolihapolta. Käytetään usein ilmaisemaan tarkalleen "rulla silmin" ilmaisua, kuten huokausta ja ajattelua - mutta kyllä. ole samaa mieltä mistään.

Tietoa emojoista silmät ymmyrkäisinä

Täällä voit lukea lisää emoji 🙄. Pääryhmä, johon emojin silmät ymmyrkäisinä kuuluu, on Hymiöt ja ihmiset, ryhmä, jota se jakaa yhdessä toisen 433 samanlaisen emojin kanssa. Monet emojit ovat saatavilla myös eri versioissa, kuten muut ihonvärit, vain silmät ymmyrkäisinä ei kuitenkaan ole vaihtoehtoja.

Emoji silmät ymmyrkäisinä muilla kielillä

Jos olet kiinnostunut, mitä emojin on muilla kielillä, esim muut pohjoismaiset kielet, kuten ruotsi, norja ja tanska, joten voit katsoa alla..

🇺🇸 Englanti: Face with rolling eyes
🇸🇪 Ruotsi: Ansikte som himlar med ögonen
🇳🇴 Norja: Ansikt som himler med øynene
🇩🇰 Tanska: Ansigt med rullende øjne

Kopioi ja käytä emoji 🙄

Jos haluat kopioida emojin silmät ymmyrkäisinä esimerkiksi käyttämään sitä sähköpostissa tai chatissa, sinun tarvitsee vain napsauttaa "Klikkaa tästä kopioaksesi emoji"-painiketta, joka sijaitsee sivun yläosassa. Emojin päätyy sitten leikepöydälle, ja voit liittää sen helposti tavalliseen tapaan - esim.. painamalla ctrl+v (tai cmd+v Macissa), jos istut tavallisessa tietokoneessa. HUOM! Tämä ominaisuus ei toimi älypuhelimissa ja on siksi piilotettu, jossa voit sen sijaan painaa sormeasi emojinia vastaan muutaman sekunnin ajan, kunnes näyttöön tulee valintaikkuna, jossa kysytään, haluatko kopioida sen, niin voit helposti merkitä (jos se ei ole jo automaattisesti) ja kopioi sitten emoin.

Heinä- ja HTML-koodi emojinille

Alla on myös emojins-heksakoodi ja valmiiksi koodattu esimerkki, joka on valmis käytettäväksi suoraan HTML-tiedostossa.

Hex-koodia:   1F644

Käytä HTML-muodossa:   🙄

Muut emojit ryhmässä "hymiöt ja ihmiset"