Emoji 😲 - Hämmästyneet kasvot

😲

Emojin kopioidaan ja valmis liittää!

Mitä 😲 tarkoittaa

Keltainen kasvot, joissa on avoimet pitkänomaiset silmät ja kaarevat kulmakarvat, jotka ovat hieman kulmautuneet ulospäin, ja täysin avoin suu, jonka kimaltelevat etuhampaat näyttävät olevan yllättyneitä tai järkyttyneitä. Käytetään usein ilmaisemaan monia erilaisia ​​tunteita, jotka voidaan yhdistää sekä positiivisiin että negatiivisiin asioihin, kuten yllätys, ihailu, epäluottamus, huolet ja niin edelleen.


Tietoa emojoista hämmästyneet kasvot

Täällä voit lukea lisää emoji 😲. Emojin hämmästyneet kasvot kuuluu sisäiseen emoji-ryhmään Koronavirus.  Pääryhmä, johon emojin hämmästyneet kasvot kuuluu, on Hymiöt ja ihmiset, ryhmä, jota se jakaa yhdessä toisen 475 samanlaisen emojin kanssa. Monet emojit ovat saatavilla myös eri versioissa, kuten muut ihonvärit, vain hämmästyneet kasvot ei kuitenkaan ole vaihtoehtoja.


Emoji hämmästyneet kasvot muilla kielillä

Jos olet kiinnostunut, mitä emojin on muilla kielillä, esim muut pohjoismaiset kielet, kuten ruotsi, norja ja tanska, joten voit katsoa alla..

🇺🇸 Englanti: Astonished face
🇸🇪 Ruotsi: Förvånat ansikte
🇳🇴 Norja: Forbauset ansikt
🇩🇰 Tanska: Forbavset ansigt som huller


Kopioi ja käytä emoji 😲

Jos haluat kopioida emojin hämmästyneet kasvot esimerkiksi käyttämään sitä sähköpostissa tai chatissa, sinun tarvitsee vain napsauttaa "Klikkaa tästä kopioaksesi emoji"-painiketta, joka sijaitsee sivun yläosassa. Emojin päätyy sitten leikepöydälle, ja voit liittää sen helposti tavalliseen tapaan - esim.. painamalla ctrl+v (tai cmd+v Macissa), jos istut tavallisessa tietokoneessa. HUOM! Tämä ominaisuus ei toimi älypuhelimissa ja on siksi piilotettu, jossa voit sen sijaan painaa sormeasi emojinia vastaan muutaman sekunnin ajan, kunnes näyttöön tulee valintaikkuna, jossa kysytään, haluatko kopioida sen, niin voit helposti merkitä (jos se ei ole jo automaattisesti) ja kopioi sitten emoin.

Heinä- ja HTML-koodi emojinille

Alla on myös emojins-heksakoodi ja valmiiksi koodattu esimerkki, joka on valmis käytettäväksi suoraan HTML-tiedostossa.

Hex-koodia:   1F632

Käytä HTML-muodossa:   😲


Muut emojit ryhmässä "hymiöt ja ihmiset"