Emoji 🙏 - Yhteen puristetut kädet

🙏

Emojin kopioidaan ja valmis liittää!

Mitä 🙏 tarkoittaa

Tämä emoji edustaa kahta kättä, jotka on puristettu yhteen rukoillen. Emojineja käytetään siksi usein rukoukseen, mutta päätarkoitus tulee japanilaisesta kulttuurista, jossa tätä elettä käytetään ensisijaisesti ilmaisun "kiitos" tai "kiitos" ilmaisuun. Joskus näet jopa ihmisiä, jotka käyttävät tätä hymiötä edustaakseen korkeaa viittä.


Tilastot emojille 🙏

Suomen suurimpana emoji-sivustona meillä on myös mahdollisuus kerätä suuria tilastoja kaikkien emojien suosiosta ja juuri tämä emoji 🙏 ("yhteen puristetut kädet"), on emoji, joka on ykkössijalla (1897:stä) top-listalla tälle vuodelle! Suosituin kuukausi emojin käytön suhteen 🙏 on marraskuu, viimeksi sillä oli noin 1940 katselukertaa sivuillamme tämän kuun aikana. Toiseksi suosituin kuukausi on tammikuu. Alla on kaavio, joka näyttää kuinka monta prosenttia vuoden kaikista katselukerroista osuu emojin vastaaviin vuoden kuukausiin 🙏.


Muut emojärjestelmän muunnelmat "yhteen puristetut kädet"

Yhteen puristetut kädet on emojityyppi, jolla on ihonvärivaihtoehtoja, alta löydät kaikki emojivaihtoehdot. Kopioi leikepöydälle napsauttamalla mitä tahansa ihonväri -hymiötä ja liitä se mihin tahansa.

🙏🏻

Mitä 🙏🏻 tarkoittaa

Emojin 🙏🏻 on ihonvärimuunnelma alkuperäisestä emojista. Tätä versiota kutsutaan nimellä "yhteen puristetut kädet, kirkkaan ihonväri" ja se edustaa emojia yhteen puristetut kädet kirkkaan ihonväri.

🙏🏼

Mitä 🙏🏼 tarkoittaa

Emojin 🙏🏼 on ihonvärimuunnelma alkuperäisestä emojista. Tätä versiota kutsutaan nimellä "yhteen puristetut kädet, beige ihonväri" ja se edustaa emojia yhteen puristetut kädet beige ihonväri.

🙏🏽

Mitä 🙏🏽 tarkoittaa

Emojin 🙏🏽 on ihonvärimuunnelma alkuperäisestä emojista. Tätä versiota kutsutaan nimellä "yhteen puristetut kädet, vaaleanruskea ihonväri" ja se edustaa emojia yhteen puristetut kädet vaaleanruskea ihonväri.

🙏🏾

Mitä 🙏🏾 tarkoittaa

Emojin 🙏🏾 on ihonvärimuunnelma alkuperäisestä emojista. Tätä versiota kutsutaan nimellä "yhteen puristetut kädet, tummanruskea ihon sävy" ja se edustaa emojia yhteen puristetut kädet tummanruskea ihon sävy.

🙏🏿

Mitä 🙏🏿 tarkoittaa

Emojin 🙏🏿 on ihonvärimuunnelma alkuperäisestä emojista. Tätä versiota kutsutaan nimellä "yhteen puristetut kädet, tumma ihon väri" ja se edustaa emojia yhteen puristetut kädet tumma ihon väri.


Tietoa emojoista yhteen puristetut kädet

Täällä voit lukea lisää emoji 🙏. Emojin yhteen puristetut kädet kuuluu sisäiseen emoji-ryhmään Pääsiäinen.  Pääryhmä, johon emojin yhteen puristetut kädet kuuluu, on Hymiöt ja ihmiset, ryhmä, jota se jakaa yhdessä toisen 1896 samanlaisen emojin kanssa. Monet emojit ovat saatavilla myös eri versioissa, kuten muut ihonvärit, vain yhteen puristetut kädet on todellisuudessa useita vaihtoehtoja, vieritä sivua hieman alas nähdäksesi ne..


Emoji yhteen puristetut kädet muilla kielillä

Jos olet kiinnostunut, mitä emojin on muilla kielillä, esim muut pohjoismaiset kielet, kuten ruotsi, norja ja tanska, joten voit katsoa alla..

🇺🇸 Englanti: Person with folded hands
🇸🇪 Ruotsi: Sammanpressade händer
🇳🇴 Norja: Sammenpressede hender
🇩🇰 Tanska: Sammentrykkede hænder


Kopioi ja käytä emoji 🙏

Jos haluat kopioida emojin yhteen puristetut kädet esimerkiksi käyttämään sitä sähköpostissa tai chatissa, sinun tarvitsee vain napsauttaa "Klikkaa tästä kopioaksesi emoji"-painiketta, joka sijaitsee sivun yläosassa. Emojin päätyy sitten leikepöydälle, ja voit liittää sen helposti tavalliseen tapaan - esim.. painamalla ctrl+v (tai cmd+v Macissa), jos istut tavallisessa tietokoneessa. HUOM! Tämä ominaisuus ei toimi älypuhelimissa ja on siksi piilotettu, jossa voit sen sijaan painaa sormeasi emojinia vastaan muutaman sekunnin ajan, kunnes näyttöön tulee valintaikkuna, jossa kysytään, haluatko kopioida sen, niin voit helposti merkitä (jos se ei ole jo automaattisesti) ja kopioi sitten emoin.

Heinä- ja HTML-koodi emojinille

Alla on myös emojins-heksakoodi ja valmiiksi koodattu esimerkki, joka on valmis käytettäväksi suoraan HTML-tiedostossa.

Hex-koodia:   1F64F

Käytä HTML-muodossa:   🙏


Muut emojit ryhmässä "hymiöt ja ihmiset"