Emoji 👩‍🦳 - Harmaatukkainen nainen

👩‍🦳

Emojin kopioidaan ja valmis liittää!

Mitä 👩‍🦳 tarkoittaa

Tämän emoji-merkin merkitys voidaan selvittää tarkistaen sen nimi lähtökohdaksi, joka on harmaatukkainen nainen. Voit jopa saada vihjeitä tarkistamalla sen englanninkielisen alkuperäisen nimen, joka on woman: white hair.


Tilastot emojille 👩‍🦳

Suomen suurimpana emoji-sivustona meillä on myös mahdollisuus kerätä suuria tilastoja kaikkien emojien suosiosta ja juuri tämä emoji 👩‍🦳 ("harmaatukkainen nainen"), on paikalla 555 kaikista 1869 emojista tämän vuoden top-listalla. Suosituin kuukausi emojin käytön suhteen 👩‍🦳 on helmikuu, viimeksi sillä oli noin 30 katselukertaa sivuillamme tämän kuun aikana. Toiseksi suosituin kuukausi on maaliskuu. Alla on kaavio, joka näyttää kuinka monta prosenttia vuoden kaikista katselukerroista osuu emojin vastaaviin vuoden kuukausiin 👩‍🦳.


Muut emojärjestelmän muunnelmat "harmaatukkainen nainen"

Harmaatukkainen nainen on emojityyppi, jolla on ihonvärivaihtoehtoja, alta löydät kaikki emojivaihtoehdot. Kopioi leikepöydälle napsauttamalla mitä tahansa ihonväri -hymiötä ja liitä se mihin tahansa.

👩🏻‍🦳

Mitä 👩🏻‍🦳 tarkoittaa

Emojin 👩🏻‍🦳 on ihonvärimuunnelma alkuperäisestä emojista. Tätä versiota kutsutaan nimellä "harmaatukkainen nainen, kirkkaan ihonväri" ja se edustaa emojia harmaatukkainen nainen kirkkaan ihonväri.

👩🏼‍🦳

Mitä 👩🏼‍🦳 tarkoittaa

Emojin 👩🏼‍🦳 on ihonvärimuunnelma alkuperäisestä emojista. Tätä versiota kutsutaan nimellä "harmaatukkainen nainen, beige ihonväri" ja se edustaa emojia harmaatukkainen nainen beige ihonväri.

👩🏽‍🦳

Mitä 👩🏽‍🦳 tarkoittaa

Emojin 👩🏽‍🦳 on ihonvärimuunnelma alkuperäisestä emojista. Tätä versiota kutsutaan nimellä "harmaatukkainen nainen, vaaleanruskea ihonväri" ja se edustaa emojia harmaatukkainen nainen vaaleanruskea ihonväri.

👩🏾‍🦳

Mitä 👩🏾‍🦳 tarkoittaa

Emojin 👩🏾‍🦳 on ihonvärimuunnelma alkuperäisestä emojista. Tätä versiota kutsutaan nimellä "harmaatukkainen nainen, tummanruskea ihon sävy" ja se edustaa emojia harmaatukkainen nainen tummanruskea ihon sävy.

👩🏿‍🦳

Mitä 👩🏿‍🦳 tarkoittaa

Emojin 👩🏿‍🦳 on ihonvärimuunnelma alkuperäisestä emojista. Tätä versiota kutsutaan nimellä "harmaatukkainen nainen, tumma ihon väri" ja se edustaa emojia harmaatukkainen nainen tumma ihon väri.


Tietoa emojoista harmaatukkainen nainen

Täällä voit lukea lisää emoji 👩‍🦳. Pääryhmä, johon emojin harmaatukkainen nainen kuuluu, on Hymiöt ja ihmiset, ryhmä, jota se jakaa yhdessä toisen 1868 samanlaisen emojin kanssa. Monet emojit ovat saatavilla myös eri versioissa, kuten muut ihonvärit, vain harmaatukkainen nainen on todellisuudessa useita vaihtoehtoja, vieritä sivua hieman alas nähdäksesi ne..


Emoji harmaatukkainen nainen muilla kielillä

Jos olet kiinnostunut, mitä emojin on muilla kielillä, esim muut pohjoismaiset kielet, kuten ruotsi, norja ja tanska, joten voit katsoa alla..

🇺🇸 Englanti: Woman: white hair
🇸🇪 Ruotsi: Kvinna med vitt hår
🇳🇴 Norja: Kvinne med grått hår
🇩🇰 Tanska: Kvinde med gråt hår


Kopioi ja käytä emoji 👩‍🦳

Jos haluat kopioida emojin harmaatukkainen nainen esimerkiksi käyttämään sitä sähköpostissa tai chatissa, sinun tarvitsee vain napsauttaa "Klikkaa tästä kopioaksesi emoji"-painiketta, joka sijaitsee sivun yläosassa. Emojin päätyy sitten leikepöydälle, ja voit liittää sen helposti tavalliseen tapaan - esim.. painamalla ctrl+v (tai cmd+v Macissa), jos istut tavallisessa tietokoneessa. HUOM! Tämä ominaisuus ei toimi älypuhelimissa ja on siksi piilotettu, jossa voit sen sijaan painaa sormeasi emojinia vastaan muutaman sekunnin ajan, kunnes näyttöön tulee valintaikkuna, jossa kysytään, haluatko kopioida sen, niin voit helposti merkitä (jos se ei ole jo automaattisesti) ja kopioi sitten emoin.

Heinä- ja HTML-koodi emojinille

Alla on myös emojins-heksakoodi ja valmiiksi koodattu esimerkki, joka on valmis käytettäväksi suoraan HTML-tiedostossa.

Hex-koodia:   1F469 200D 1F9B3

Käytä HTML-muodossa:   👩‍🦳


Muut emojit ryhmässä "hymiöt ja ihmiset"