Emoji 🧟‍♂️ - Mieszombie

🧟‍♂️

Emojin kopioidaan ja valmis liittää!

Mitä 🧟‍♂️ tarkoittaa

Tämän emoji-merkin merkitys voidaan selvittää tarkistaen sen nimi lähtökohdaksi, joka on mieszombie. Voit jopa saada vihjeitä tarkistamalla sen englanninkielisen alkuperäisen nimen, joka on man zombie.


Tilastot emojille 🧟‍♂️

Suomen suurimpana emoji-sivustona meillä on myös mahdollisuus kerätä suuria tilastoja kaikkien emojien suosiosta ja juuri tämä emoji 🧟‍♂️ ("mieszombie"), on paikalla 837 kaikista 1869 emojista tämän vuoden top-listalla. Suosituin kuukausi emojin käytön suhteen 🧟‍♂️ on helmikuu, viimeksi sillä oli noin 30 katselukertaa sivuillamme tämän kuun aikana. Toiseksi suosituin kuukausi on maaliskuu. Alla on kaavio, joka näyttää kuinka monta prosenttia vuoden kaikista katselukerroista osuu emojin vastaaviin vuoden kuukausiin 🧟‍♂️.


Tietoa emojoista mieszombie

Täällä voit lukea lisää emoji 🧟‍♂️. Emojin mieszombie kuuluu sisäisiin emoji-ryhmiin Halloween, Koronavirus.  Pääryhmä, johon emojin mieszombie kuuluu, on Hymiöt ja ihmiset, ryhmä, jota se jakaa yhdessä toisen 1868 samanlaisen emojin kanssa. Monet emojit ovat saatavilla myös eri versioissa, kuten muut ihonvärit, vain mieszombie ei kuitenkaan ole vaihtoehtoja.


Emoji mieszombie muilla kielillä

Jos olet kiinnostunut, mitä emojin on muilla kielillä, esim muut pohjoismaiset kielet, kuten ruotsi, norja ja tanska, joten voit katsoa alla..

🇺🇸 Englanti: Man zombie
🇸🇪 Ruotsi: Manlig zombie
🇳🇴 Norja: Mannlig zombie
🇩🇰 Tanska: Mandlig zombie


Kopioi ja käytä emoji 🧟‍♂️

Jos haluat kopioida emojin mieszombie esimerkiksi käyttämään sitä sähköpostissa tai chatissa, sinun tarvitsee vain napsauttaa "Klikkaa tästä kopioaksesi emoji"-painiketta, joka sijaitsee sivun yläosassa. Emojin päätyy sitten leikepöydälle, ja voit liittää sen helposti tavalliseen tapaan - esim.. painamalla ctrl+v (tai cmd+v Macissa), jos istut tavallisessa tietokoneessa. HUOM! Tämä ominaisuus ei toimi älypuhelimissa ja on siksi piilotettu, jossa voit sen sijaan painaa sormeasi emojinia vastaan muutaman sekunnin ajan, kunnes näyttöön tulee valintaikkuna, jossa kysytään, haluatko kopioida sen, niin voit helposti merkitä (jos se ei ole jo automaattisesti) ja kopioi sitten emoin.

Heinä- ja HTML-koodi emojinille

Alla on myös emojins-heksakoodi ja valmiiksi koodattu esimerkki, joka on valmis käytettäväksi suoraan HTML-tiedostossa.

Hex-koodia:   1F9DF 200D 2642 FE0F

Käytä HTML-muodossa:   🧟‍♂️


Muut emojit ryhmässä "hymiöt ja ihmiset"