Emoji 😠 - Vihaiset kasvot

😠

Emojin kopioidaan ja valmis liittää!

Mitä 😠 tarkoittaa

Keltainen kasvot, joilla on melko pieni kaareva suu ja kulmakarvat, jotka rypistyivät viistosti alaspäin siten, että kasvot näyttävät vihaisilta. Tarkoituksena on ilmaista erilaisia vihan tunteita, esimerkiksi. että olet hapan tai ärtynyt tai jopa kirottu. Voidaan myös käyttää symboloimaan sitä, että yksi tarkoittaa merkitystä.


Tilastot emojille 😠

Suomen suurimpana emoji-sivustona meillä on myös mahdollisuus kerätä suuria tilastoja kaikkien emojien suosiosta ja juuri tämä emoji 😠 ("vihaiset kasvot"), on paikalla 175 kaikista 1869 emojista tämän vuoden top-listalla. Suosituin kuukausi emojin käytön suhteen 😠 on marraskuu, viimeksi sillä oli noin 110 katselukertaa sivuillamme tämän kuun aikana. Toiseksi suosituin kuukausi on tammikuu. Alla on kaavio, joka näyttää kuinka monta prosenttia vuoden kaikista katselukerroista osuu emojin vastaaviin vuoden kuukausiin 😠.


Tietoa emojoista vihaiset kasvot

Täällä voit lukea lisää emoji 😠. Pääryhmä, johon emojin vihaiset kasvot kuuluu, on Hymiöt ja ihmiset, ryhmä, jota se jakaa yhdessä toisen 1868 samanlaisen emojin kanssa. Monet emojit ovat saatavilla myös eri versioissa, kuten muut ihonvärit, vain vihaiset kasvot ei kuitenkaan ole vaihtoehtoja.


Emoji vihaiset kasvot muilla kielillä

Jos olet kiinnostunut, mitä emojin on muilla kielillä, esim muut pohjoismaiset kielet, kuten ruotsi, norja ja tanska, joten voit katsoa alla..

🇺🇸 Englanti: Angry face
🇸🇪 Ruotsi: Argt ansikte
🇳🇴 Norja: Sint ansikt
🇩🇰 Tanska: Vredt ansigt


Kopioi ja käytä emoji 😠

Jos haluat kopioida emojin vihaiset kasvot esimerkiksi käyttämään sitä sähköpostissa tai chatissa, sinun tarvitsee vain napsauttaa "Klikkaa tästä kopioaksesi emoji"-painiketta, joka sijaitsee sivun yläosassa. Emojin päätyy sitten leikepöydälle, ja voit liittää sen helposti tavalliseen tapaan - esim.. painamalla ctrl+v (tai cmd+v Macissa), jos istut tavallisessa tietokoneessa. HUOM! Tämä ominaisuus ei toimi älypuhelimissa ja on siksi piilotettu, jossa voit sen sijaan painaa sormeasi emojinia vastaan muutaman sekunnin ajan, kunnes näyttöön tulee valintaikkuna, jossa kysytään, haluatko kopioida sen, niin voit helposti merkitä (jos se ei ole jo automaattisesti) ja kopioi sitten emoin.

Heinä- ja HTML-koodi emojinille

Alla on myös emojins-heksakoodi ja valmiiksi koodattu esimerkki, joka on valmis käytettäväksi suoraan HTML-tiedostossa.

Hex-koodia:   1F620

Käytä HTML-muodossa:   😠


Muut emojit ryhmässä "hymiöt ja ihmiset"