Emoji 👨‍⚕️ - Miespuolinen terveydenhuollon ammattilainen

👨‍⚕️

Emojin kopioidaan ja valmis liittää!

Mitä 👨‍⚕️ tarkoittaa

Tämän emoji-merkin merkitys voidaan selvittää tarkistaen sen nimi lähtökohdaksi, joka on miespuolinen terveydenhuollon ammattilainen. Voit jopa saada vihjeitä tarkistamalla sen englanninkielisen alkuperäisen nimen, joka on man health worker.


Muut emojärjestelmän muunnelmat "miespuolinen terveydenhuollon ammattilainen"

Miespuolinen terveydenhuollon ammattilainen on emojityyppi, jolla on ihonvärivaihtoehtoja, alta löydät kaikki emojivaihtoehdot. Kopioi leikepöydälle napsauttamalla mitä tahansa ihonväri -hymiötä ja liitä se mihin tahansa.

👨🏻‍⚕️
Miespuolinen terveydenhuollon ammattilainen, kirkkaan ihonväri
👨🏼‍⚕️
Miespuolinen terveydenhuollon ammattilainen, beige ihonväri
👨🏽‍⚕️
Miespuolinen terveydenhuollon ammattilainen, vaaleanruskea ihonväri
👨🏾‍⚕️
Miespuolinen terveydenhuollon ammattilainen, tummanruskea ihon sävy
👨🏿‍⚕️
Miespuolinen terveydenhuollon ammattilainen, tumma ihon väri

Tietoa emojoista miespuolinen terveydenhuollon ammattilainen

Täällä voit lukea lisää emoji 👨‍⚕️. Emojin miespuolinen terveydenhuollon ammattilainen kuuluu sisäisiin emoji-ryhmiin Kansainvälinen miesten päivä, Koronavirus.  Pääryhmä, johon emojin miespuolinen terveydenhuollon ammattilainen kuuluu, on Hymiöt ja ihmiset, ryhmä, jota se jakaa yhdessä toisen 453 samanlaisen emojin kanssa. Monet emojit ovat saatavilla myös eri versioissa, kuten muut ihonvärit, vain miespuolinen terveydenhuollon ammattilainen on todellisuudessa useita vaihtoehtoja, vieritä sivua hieman alas nähdäksesi ne..


Emoji miespuolinen terveydenhuollon ammattilainen muilla kielillä

Jos olet kiinnostunut, mitä emojin on muilla kielillä, esim muut pohjoismaiset kielet, kuten ruotsi, norja ja tanska, joten voit katsoa alla..

🇺🇸 Englanti: Man health worker
🇸🇪 Ruotsi: Manlig sjukvårdsarbetare
🇳🇴 Norja: Mannlig helsearbeider
🇩🇰 Tanska: Mandlig sundhedsarbejder


Kopioi ja käytä emoji 👨‍⚕️

Jos haluat kopioida emojin miespuolinen terveydenhuollon ammattilainen esimerkiksi käyttämään sitä sähköpostissa tai chatissa, sinun tarvitsee vain napsauttaa "Klikkaa tästä kopioaksesi emoji"-painiketta, joka sijaitsee sivun yläosassa. Emojin päätyy sitten leikepöydälle, ja voit liittää sen helposti tavalliseen tapaan - esim.. painamalla ctrl+v (tai cmd+v Macissa), jos istut tavallisessa tietokoneessa. HUOM! Tämä ominaisuus ei toimi älypuhelimissa ja on siksi piilotettu, jossa voit sen sijaan painaa sormeasi emojinia vastaan muutaman sekunnin ajan, kunnes näyttöön tulee valintaikkuna, jossa kysytään, haluatko kopioida sen, niin voit helposti merkitä (jos se ei ole jo automaattisesti) ja kopioi sitten emoin.

Heinä- ja HTML-koodi emojinille

Alla on myös emojins-heksakoodi ja valmiiksi koodattu esimerkki, joka on valmis käytettäväksi suoraan HTML-tiedostossa.

Hex-koodia:   1F468 200D 2695 FE0F

Käytä HTML-muodossa:   👨‍⚕️


Muut emojit ryhmässä "hymiöt ja ihmiset"