Emoji 😻 - Hymyilevä kissan naama ja sydämenmuotoiset silmät

😻

Emojin kopioidaan ja valmis liittää!

Mitä 😻 tarkoittaa

Tämän emoji-merkin merkitys voidaan selvittää tarkistaen sen nimi lähtökohdaksi, joka on hymyilevä kissan naama ja sydämenmuotoiset silmät. Voit jopa saada vihjeitä tarkistamalla sen englanninkielisen alkuperäisen nimen, joka on smiling cat face with heart-shaped eyes.


Tietoa emojoista hymyilevä kissan naama ja sydämenmuotoiset silmät

Täällä voit lukea lisää emoji 😻. Emojin hymyilevä kissan naama ja sydämenmuotoiset silmät kuuluu sisäiseen emoji-ryhmään Ystävänpäivä.  Pääryhmä, johon emojin hymyilevä kissan naama ja sydämenmuotoiset silmät kuuluu, on Hymiöt ja ihmiset, ryhmä, jota se jakaa yhdessä toisen 475 samanlaisen emojin kanssa. Monet emojit ovat saatavilla myös eri versioissa, kuten muut ihonvärit, vain hymyilevä kissan naama ja sydämenmuotoiset silmät ei kuitenkaan ole vaihtoehtoja.


Emoji hymyilevä kissan naama ja sydämenmuotoiset silmät muilla kielillä

Jos olet kiinnostunut, mitä emojin on muilla kielillä, esim muut pohjoismaiset kielet, kuten ruotsi, norja ja tanska, joten voit katsoa alla..

🇺🇸 Englanti: Smiling cat face with heart-shaped eyes
🇸🇪 Ruotsi: Leende kattansikte med hjärtformade ögon
🇳🇴 Norja: Smilende katteansikt med hjerteformede øyne
🇩🇰 Tanska: Smilende katteansigt med hjerteformede øjne


Kopioi ja käytä emoji 😻

Jos haluat kopioida emojin hymyilevä kissan naama ja sydämenmuotoiset silmät esimerkiksi käyttämään sitä sähköpostissa tai chatissa, sinun tarvitsee vain napsauttaa "Klikkaa tästä kopioaksesi emoji"-painiketta, joka sijaitsee sivun yläosassa. Emojin päätyy sitten leikepöydälle, ja voit liittää sen helposti tavalliseen tapaan - esim.. painamalla ctrl+v (tai cmd+v Macissa), jos istut tavallisessa tietokoneessa. HUOM! Tämä ominaisuus ei toimi älypuhelimissa ja on siksi piilotettu, jossa voit sen sijaan painaa sormeasi emojinia vastaan muutaman sekunnin ajan, kunnes näyttöön tulee valintaikkuna, jossa kysytään, haluatko kopioida sen, niin voit helposti merkitä (jos se ei ole jo automaattisesti) ja kopioi sitten emoin.

Heinä- ja HTML-koodi emojinille

Alla on myös emojins-heksakoodi ja valmiiksi koodattu esimerkki, joka on valmis käytettäväksi suoraan HTML-tiedostossa.

Hex-koodia:   1F63B

Käytä HTML-muodossa:   😻


Muut emojit ryhmässä "hymiöt ja ihmiset"