Emoji 👩‍🦲 - Kalju nainen

👩‍🦲

Emojin kopioidaan ja valmis liittää!

Mitä 👩‍🦲 tarkoittaa

Tämän emoji-merkin merkitys voidaan selvittää tarkistaen sen nimi lähtökohdaksi, joka on kalju nainen. Voit jopa saada vihjeitä tarkistamalla sen englanninkielisen alkuperäisen nimen, joka on woman: bald.


Muut emojärjestelmän muunnelmat "kalju nainen"

Kalju nainen on emojityyppi, jolla on ihonvärivaihtoehtoja, alta löydät kaikki emojivaihtoehdot. Kopioi leikepöydälle napsauttamalla mitä tahansa ihonväri -hymiötä ja liitä se mihin tahansa.

👩🏻‍🦲

Mitä 👩🏻‍🦲 tarkoittaa

Emojin 👩🏻‍🦲 on ihonvärimuunnelma alkuperäisestä emojista. Tätä versiota kutsutaan nimellä "kalju nainen, kirkkaan ihonväri" ja se edustaa emojia kalju nainen kirkkaan ihonväri.

👩🏼‍🦲

Mitä 👩🏼‍🦲 tarkoittaa

Emojin 👩🏼‍🦲 on ihonvärimuunnelma alkuperäisestä emojista. Tätä versiota kutsutaan nimellä "kalju nainen, beige ihonväri" ja se edustaa emojia kalju nainen beige ihonväri.

👩🏽‍🦲

Mitä 👩🏽‍🦲 tarkoittaa

Emojin 👩🏽‍🦲 on ihonvärimuunnelma alkuperäisestä emojista. Tätä versiota kutsutaan nimellä "kalju nainen, vaaleanruskea ihonväri" ja se edustaa emojia kalju nainen vaaleanruskea ihonväri.

👩🏾‍🦲

Mitä 👩🏾‍🦲 tarkoittaa

Emojin 👩🏾‍🦲 on ihonvärimuunnelma alkuperäisestä emojista. Tätä versiota kutsutaan nimellä "kalju nainen, tummanruskea ihon sävy" ja se edustaa emojia kalju nainen tummanruskea ihon sävy.

👩🏿‍🦲

Mitä 👩🏿‍🦲 tarkoittaa

Emojin 👩🏿‍🦲 on ihonvärimuunnelma alkuperäisestä emojista. Tätä versiota kutsutaan nimellä "kalju nainen, tumma ihon väri" ja se edustaa emojia kalju nainen tumma ihon väri.


Tietoa emojoista kalju nainen

Täällä voit lukea lisää emoji 👩‍🦲. Pääryhmä, johon emojin kalju nainen kuuluu, on Hymiöt ja ihmiset, ryhmä, jota se jakaa yhdessä toisen 475 samanlaisen emojin kanssa. Monet emojit ovat saatavilla myös eri versioissa, kuten muut ihonvärit, vain kalju nainen on todellisuudessa useita vaihtoehtoja, vieritä sivua hieman alas nähdäksesi ne..


Emoji kalju nainen muilla kielillä

Jos olet kiinnostunut, mitä emojin on muilla kielillä, esim muut pohjoismaiset kielet, kuten ruotsi, norja ja tanska, joten voit katsoa alla..

🇺🇸 Englanti: Woman: bald
🇸🇪 Ruotsi: Kvinna utan hår
🇳🇴 Norja: Kvinne uten hår
🇩🇰 Tanska: Kvinde uden hår


Kopioi ja käytä emoji 👩‍🦲

Jos haluat kopioida emojin kalju nainen esimerkiksi käyttämään sitä sähköpostissa tai chatissa, sinun tarvitsee vain napsauttaa "Klikkaa tästä kopioaksesi emoji"-painiketta, joka sijaitsee sivun yläosassa. Emojin päätyy sitten leikepöydälle, ja voit liittää sen helposti tavalliseen tapaan - esim.. painamalla ctrl+v (tai cmd+v Macissa), jos istut tavallisessa tietokoneessa. HUOM! Tämä ominaisuus ei toimi älypuhelimissa ja on siksi piilotettu, jossa voit sen sijaan painaa sormeasi emojinia vastaan muutaman sekunnin ajan, kunnes näyttöön tulee valintaikkuna, jossa kysytään, haluatko kopioida sen, niin voit helposti merkitä (jos se ei ole jo automaattisesti) ja kopioi sitten emoin.

Heinä- ja HTML-koodi emojinille

Alla on myös emojins-heksakoodi ja valmiiksi koodattu esimerkki, joka on valmis käytettäväksi suoraan HTML-tiedostossa.

Hex-koodia:   1F469 200D 1F9B2

Käytä HTML-muodossa:   👩‍🦲


Muut emojit ryhmässä "hymiöt ja ihmiset"