Emoji ☝ - Ylös osoittava etusormiEmojin kopioidaan ja valmis liittää!

Mitä ☝ tarkoittaa

Tämä hymiö edustaa kättä, jossa etusormi osoittaa ylöspäin ja jossa kämmen on näkyvissä toisin kuin muut osoittavat hymiöt. Käytetään usein edustamaan "numero yksi" tai esittämään kysymys.


Muut emojärjestelmän muunnelmat "ylös osoittava etusormi"

Ylös osoittava etusormi on emojityyppi, jolla on ihonvärivaihtoehtoja, alta löydät kaikki emojivaihtoehdot. Kopioi leikepöydälle napsauttamalla mitä tahansa ihonväri -hymiötä ja liitä se mihin tahansa.

☝🏻

Mitä ☝🏻 tarkoittaa

Emojin ☝🏻 on ihonvärimuunnelma alkuperäisestä emojista. Tätä versiota kutsutaan nimellä "ylös osoittava etusormi, kirkkaan ihonväri" ja se edustaa emojia ylös osoittava etusormi kirkkaan ihonväri.

☝🏼

Mitä ☝🏼 tarkoittaa

Emojin ☝🏼 on ihonvärimuunnelma alkuperäisestä emojista. Tätä versiota kutsutaan nimellä "ylös osoittava etusormi, beige ihonväri" ja se edustaa emojia ylös osoittava etusormi beige ihonväri.

☝🏽

Mitä ☝🏽 tarkoittaa

Emojin ☝🏽 on ihonvärimuunnelma alkuperäisestä emojista. Tätä versiota kutsutaan nimellä "ylös osoittava etusormi, vaaleanruskea ihonväri" ja se edustaa emojia ylös osoittava etusormi vaaleanruskea ihonväri.

☝🏾

Mitä ☝🏾 tarkoittaa

Emojin ☝🏾 on ihonvärimuunnelma alkuperäisestä emojista. Tätä versiota kutsutaan nimellä "ylös osoittava etusormi, tummanruskea ihon sävy" ja se edustaa emojia ylös osoittava etusormi tummanruskea ihon sävy.

☝🏿

Mitä ☝🏿 tarkoittaa

Emojin ☝🏿 on ihonvärimuunnelma alkuperäisestä emojista. Tätä versiota kutsutaan nimellä "ylös osoittava etusormi, tumma ihon väri" ja se edustaa emojia ylös osoittava etusormi tumma ihon väri.


Tietoa emojoista ylös osoittava etusormi

Täällä voit lukea lisää emoji ☝. Pääryhmä, johon emojin ylös osoittava etusormi kuuluu, on Hymiöt ja ihmiset, ryhmä, jota se jakaa yhdessä toisen 475 samanlaisen emojin kanssa. Monet emojit ovat saatavilla myös eri versioissa, kuten muut ihonvärit, vain ylös osoittava etusormi on todellisuudessa useita vaihtoehtoja, vieritä sivua hieman alas nähdäksesi ne..


Emoji ylös osoittava etusormi muilla kielillä

Jos olet kiinnostunut, mitä emojin on muilla kielillä, esim muut pohjoismaiset kielet, kuten ruotsi, norja ja tanska, joten voit katsoa alla..

🇺🇸 Englanti: Up pointing index
🇸🇪 Ruotsi: Uppåtpekande hand
🇳🇴 Norja: Pekefinger som peker opp
🇩🇰 Tanska: Pegefinger peger opad


Kopioi ja käytä emoji ☝

Jos haluat kopioida emojin ylös osoittava etusormi esimerkiksi käyttämään sitä sähköpostissa tai chatissa, sinun tarvitsee vain napsauttaa "Klikkaa tästä kopioaksesi emoji"-painiketta, joka sijaitsee sivun yläosassa. Emojin päätyy sitten leikepöydälle, ja voit liittää sen helposti tavalliseen tapaan - esim.. painamalla ctrl+v (tai cmd+v Macissa), jos istut tavallisessa tietokoneessa. HUOM! Tämä ominaisuus ei toimi älypuhelimissa ja on siksi piilotettu, jossa voit sen sijaan painaa sormeasi emojinia vastaan muutaman sekunnin ajan, kunnes näyttöön tulee valintaikkuna, jossa kysytään, haluatko kopioida sen, niin voit helposti merkitä (jos se ei ole jo automaattisesti) ja kopioi sitten emoin.

Heinä- ja HTML-koodi emojinille

Alla on myös emojins-heksakoodi ja valmiiksi koodattu esimerkki, joka on valmis käytettäväksi suoraan HTML-tiedostossa.

Hex-koodia:   261D

Käytä HTML-muodossa:   ☝


Muut emojit ryhmässä "hymiöt ja ihmiset"