✊🏿✊🏽✊🏾 | 🦠
 

Emoji 😵 - Huimaantuneet kasvot

😵

Emojin kopioidaan ja valmis liittää!

Mitä 😵 tarkoittaa

Keltainen kasvo, jolla on suuret X: n silmät, nostetut hieman kulmikkaat kulmakarvat ja suuri pyöreä ja avoin suu. Käytetään usein ilmaisemaan melko todellista shokkia, yllätystä, yllätystä, vapinaa tai hämmennystä. Voidaan joskus käyttää myös edustamaan sairautta, humalassa oloa ja joissain tapauksissa jopa kuollutta.

Tietoa emojoista huimaantuneet kasvot

Täällä voit lukea lisää emoji 😵. Emojin huimaantuneet kasvot kuuluu sisäiseen emoji-ryhmään Koronavirus.  Pääryhmä, johon emojin huimaantuneet kasvot kuuluu, on Hymiöt ja ihmiset, ryhmä, jota se jakaa yhdessä toisen 433 samanlaisen emojin kanssa. Monet emojit ovat saatavilla myös eri versioissa, kuten muut ihonvärit, vain huimaantuneet kasvot ei kuitenkaan ole vaihtoehtoja.

Emoji huimaantuneet kasvot muilla kielillä

Jos olet kiinnostunut, mitä emojin on muilla kielillä, esim muut pohjoismaiset kielet, kuten ruotsi, norja ja tanska, joten voit katsoa alla..

🇺🇸 Englanti: Dizzy face
🇸🇪 Ruotsi: Omtumlat ansikte
🇳🇴 Norja: Svimmelt ansikt
🇩🇰 Tanska: Tummelumsk ansigt

Kopioi ja käytä emoji 😵

Jos haluat kopioida emojin huimaantuneet kasvot esimerkiksi käyttämään sitä sähköpostissa tai chatissa, sinun tarvitsee vain napsauttaa "Klikkaa tästä kopioaksesi emoji"-painiketta, joka sijaitsee sivun yläosassa. Emojin päätyy sitten leikepöydälle, ja voit liittää sen helposti tavalliseen tapaan - esim.. painamalla ctrl+v (tai cmd+v Macissa), jos istut tavallisessa tietokoneessa. HUOM! Tämä ominaisuus ei toimi älypuhelimissa ja on siksi piilotettu, jossa voit sen sijaan painaa sormeasi emojinia vastaan muutaman sekunnin ajan, kunnes näyttöön tulee valintaikkuna, jossa kysytään, haluatko kopioida sen, niin voit helposti merkitä (jos se ei ole jo automaattisesti) ja kopioi sitten emoin.

Heinä- ja HTML-koodi emojinille

Alla on myös emojins-heksakoodi ja valmiiksi koodattu esimerkki, joka on valmis käytettäväksi suoraan HTML-tiedostossa.

Hex-koodia:   1F635

Käytä HTML-muodossa:   😵

Muut emojit ryhmässä "hymiöt ja ihmiset"