✊🏿✊🏽✊🏾 | 🦠
 

Emoji 💆‍♀️ - Nainen, jonka päätä hierotaan

💆‍♀️

Emojin kopioidaan ja valmis liittää!

Mitä 💆‍♀️ tarkoittaa

Tämän emoji-merkin merkitys voidaan selvittää tarkistaen sen nimi lähtökohdaksi, joka on nainen, jonka päätä hierotaan. Voit jopa saada vihjeitä tarkistamalla sen englanninkielisen alkuperäisen nimen, joka on woman getting massage.

Tietoa emojoista nainen, jonka päätä hierotaan

Täällä voit lukea lisää emoji 💆‍♀️. Pääryhmä, johon emojin nainen, jonka päätä hierotaan kuuluu, on Hymiöt ja ihmiset, ryhmä, jota se jakaa yhdessä toisen 433 samanlaisen emojin kanssa. Monet emojit ovat saatavilla myös eri versioissa, kuten muut ihonvärit, vain nainen, jonka päätä hierotaan on todellisuudessa useita vaihtoehtoja, vieritä sivua hieman alas nähdäksesi ne..

Emoji nainen, jonka päätä hierotaan muilla kielillä

Jos olet kiinnostunut, mitä emojin on muilla kielillä, esim muut pohjoismaiset kielet, kuten ruotsi, norja ja tanska, joten voit katsoa alla..

🇺🇸 Englanti: Woman getting massage
🇸🇪 Ruotsi: Kvinna som får en huvudmassage
🇳🇴 Norja: Kvinne som får hodebunnsmassasje
🇩🇰 Tanska: Kvinde, der får hovedmassage

Muut emojärjestelmän muunnelmat "nainen, jonka päätä hierotaan"


Kopioi ja käytä emoji 💆‍♀️

Jos haluat kopioida emojin nainen, jonka päätä hierotaan esimerkiksi käyttämään sitä sähköpostissa tai chatissa, sinun tarvitsee vain napsauttaa "Klikkaa tästä kopioaksesi emoji"-painiketta, joka sijaitsee sivun yläosassa. Emojin päätyy sitten leikepöydälle, ja voit liittää sen helposti tavalliseen tapaan - esim.. painamalla ctrl+v (tai cmd+v Macissa), jos istut tavallisessa tietokoneessa. HUOM! Tämä ominaisuus ei toimi älypuhelimissa ja on siksi piilotettu, jossa voit sen sijaan painaa sormeasi emojinia vastaan muutaman sekunnin ajan, kunnes näyttöön tulee valintaikkuna, jossa kysytään, haluatko kopioida sen, niin voit helposti merkitä (jos se ei ole jo automaattisesti) ja kopioi sitten emoin.

Heinä- ja HTML-koodi emojinille

Alla on myös emojins-heksakoodi ja valmiiksi koodattu esimerkki, joka on valmis käytettäväksi suoraan HTML-tiedostossa.

Hex-koodia:   1F486 200D 2640 FE0F

Käytä HTML-muodossa:   💆‍♀️

Muut emojit ryhmässä "hymiöt ja ihmiset"