Emoji 😟 - Huolestuneet kasvot

😟

Emojin kopioidaan ja valmis liittää!

Mitä 😟 tarkoittaa

Keltainen kasvot, joissa on avoimet silmät ja kohonnut ryppyiset kulmakarvat, ja synkkä, emojin näyttää yleensä tyytymättömältä. Usein käytetään ilmaisemaan kohtalaisen surullisia tunteita, kuten yleinen ahdistus, helpompi ahdistus, onneton tai lievästi pettynyt.


Tilastot emojille 😟

Suomen suurimpana emoji-sivustona meillä on myös mahdollisuus kerätä suuria tilastoja kaikkien emojien suosiosta ja juuri tämä emoji 😟 ("huolestuneet kasvot"), on paikalla 174 kaikista 1897 emojista tämän vuoden top-listalla. Suosituin kuukausi emojin käytön suhteen 😟 on lokakuu, viimeksi sillä oli noin 110 katselukertaa sivuillamme tämän kuun aikana. Toiseksi suosituin kuukausi on joulukuu. Alla on kaavio, joka näyttää kuinka monta prosenttia vuoden kaikista katselukerroista osuu emojin vastaaviin vuoden kuukausiin 😟.


Tietoa emojoista huolestuneet kasvot

Täällä voit lukea lisää emoji 😟. Pääryhmä, johon emojin huolestuneet kasvot kuuluu, on Hymiöt ja ihmiset, ryhmä, jota se jakaa yhdessä toisen 1896 samanlaisen emojin kanssa. Monet emojit ovat saatavilla myös eri versioissa, kuten muut ihonvärit, vain huolestuneet kasvot ei kuitenkaan ole vaihtoehtoja.


Emoji huolestuneet kasvot muilla kielillä

Jos olet kiinnostunut, mitä emojin on muilla kielillä, esim muut pohjoismaiset kielet, kuten ruotsi, norja ja tanska, joten voit katsoa alla..

🇺🇸 Englanti: Worried face
🇸🇪 Ruotsi: Oroligt ansikte
🇳🇴 Norja: Bekymret ansikt
🇩🇰 Tanska: Bekymret ansigt


Kopioi ja käytä emoji 😟

Jos haluat kopioida emojin huolestuneet kasvot esimerkiksi käyttämään sitä sähköpostissa tai chatissa, sinun tarvitsee vain napsauttaa "Klikkaa tästä kopioaksesi emoji"-painiketta, joka sijaitsee sivun yläosassa. Emojin päätyy sitten leikepöydälle, ja voit liittää sen helposti tavalliseen tapaan - esim.. painamalla ctrl+v (tai cmd+v Macissa), jos istut tavallisessa tietokoneessa. HUOM! Tämä ominaisuus ei toimi älypuhelimissa ja on siksi piilotettu, jossa voit sen sijaan painaa sormeasi emojinia vastaan muutaman sekunnin ajan, kunnes näyttöön tulee valintaikkuna, jossa kysytään, haluatko kopioida sen, niin voit helposti merkitä (jos se ei ole jo automaattisesti) ja kopioi sitten emoin.

Heinä- ja HTML-koodi emojinille

Alla on myös emojins-heksakoodi ja valmiiksi koodattu esimerkki, joka on valmis käytettäväksi suoraan HTML-tiedostossa.

Hex-koodia:   1F61F

Käytä HTML-muodossa:   😟


Muut emojit ryhmässä "hymiöt ja ihmiset"