Emoji 🫶 - Käden sydän

🫶

Emojin kopioidaan ja valmis liittää!

Mitä 🫶 tarkoittaa

Tämä emoji edustaa kahta kättä, jotka profiilissa muodostavat yhdessä sydämen. Viime vuosina tästä on tullut hyvin yleinen ele, jota käytetään ilmaisemaan rakkautta ja tukea, usein jollekin tai jollekin, joka käy läpi jotain vaikeaa.

Emoji sisällytettiin emojiluetteloon vuonna 2022 osana Emoji 14.0:aa.


Muut emojärjestelmän muunnelmat "käden sydän"

Käden sydän on emojityyppi, jolla on ihonvärivaihtoehtoja, alta löydät kaikki emojivaihtoehdot. Kopioi leikepöydälle napsauttamalla mitä tahansa ihonväri -hymiötä ja liitä se mihin tahansa.

🫶🏻

Mitä 🫶🏻 tarkoittaa

Emojin 🫶🏻 on ihonvärimuunnelma alkuperäisestä emojista. Tätä versiota kutsutaan nimellä "käden sydän, kirkkaan ihonväri" ja se edustaa emojia käden sydän kirkkaan ihonväri.

🫶🏼

Mitä 🫶🏼 tarkoittaa

Emojin 🫶🏼 on ihonvärimuunnelma alkuperäisestä emojista. Tätä versiota kutsutaan nimellä "käden sydän, beige ihonväri" ja se edustaa emojia käden sydän beige ihonväri.

🫶🏽

Mitä 🫶🏽 tarkoittaa

Emojin 🫶🏽 on ihonvärimuunnelma alkuperäisestä emojista. Tätä versiota kutsutaan nimellä "käden sydän, vaaleanruskea ihonväri" ja se edustaa emojia käden sydän vaaleanruskea ihonväri.

🫶🏾

Mitä 🫶🏾 tarkoittaa

Emojin 🫶🏾 on ihonvärimuunnelma alkuperäisestä emojista. Tätä versiota kutsutaan nimellä "käden sydän, tummanruskea ihon sävy" ja se edustaa emojia käden sydän tummanruskea ihon sävy.

🫶🏿

Mitä 🫶🏿 tarkoittaa

Emojin 🫶🏿 on ihonvärimuunnelma alkuperäisestä emojista. Tätä versiota kutsutaan nimellä "käden sydän, tumma ihon väri" ja se edustaa emojia käden sydän tumma ihon väri.


Tietoa emojoista käden sydän

Täällä voit lukea lisää emoji 🫶. Emojin käden sydän kuuluu sisäisiin emoji-ryhmiin Pride ja HBTQ, Black Lives Matter, Koronavirus.  Pääryhmä, johon emojin käden sydän kuuluu, on Hymiöt ja ihmiset, ryhmä, jota se jakaa yhdessä toisen 475 samanlaisen emojin kanssa. Monet emojit ovat saatavilla myös eri versioissa, kuten muut ihonvärit, vain käden sydän on todellisuudessa useita vaihtoehtoja, vieritä sivua hieman alas nähdäksesi ne..


Emoji käden sydän muilla kielillä

Jos olet kiinnostunut, mitä emojin on muilla kielillä, esim muut pohjoismaiset kielet, kuten ruotsi, norja ja tanska, joten voit katsoa alla..

🇺🇸 Englanti: Heart hands
🇸🇪 Ruotsi: Handhjärta
🇳🇴 Norja: Håndhjerte
🇩🇰 Tanska: Hånd hjerte


Kopioi ja käytä emoji 🫶

Jos haluat kopioida emojin käden sydän esimerkiksi käyttämään sitä sähköpostissa tai chatissa, sinun tarvitsee vain napsauttaa "Klikkaa tästä kopioaksesi emoji"-painiketta, joka sijaitsee sivun yläosassa. Emojin päätyy sitten leikepöydälle, ja voit liittää sen helposti tavalliseen tapaan - esim.. painamalla ctrl+v (tai cmd+v Macissa), jos istut tavallisessa tietokoneessa. HUOM! Tämä ominaisuus ei toimi älypuhelimissa ja on siksi piilotettu, jossa voit sen sijaan painaa sormeasi emojinia vastaan muutaman sekunnin ajan, kunnes näyttöön tulee valintaikkuna, jossa kysytään, haluatko kopioida sen, niin voit helposti merkitä (jos se ei ole jo automaattisesti) ja kopioi sitten emoin.

Heinä- ja HTML-koodi emojinille

Alla on myös emojins-heksakoodi ja valmiiksi koodattu esimerkki, joka on valmis käytettäväksi suoraan HTML-tiedostossa.

Hex-koodia:   1FAF6

Käytä HTML-muodossa:   🫶


Muut emojit ryhmässä "hymiöt ja ihmiset"