Emoji 👨‍🦱 - Kiharatukkainen mies

👨‍🦱

Emojin kopioidaan ja valmis liittää!

Mitä 👨‍🦱 tarkoittaa

Tämän emoji-merkin merkitys voidaan selvittää tarkistaen sen nimi lähtökohdaksi, joka on kiharatukkainen mies. Voit jopa saada vihjeitä tarkistamalla sen englanninkielisen alkuperäisen nimen, joka on man: curly hair.


Tilastot emojille 👨‍🦱

Suomen suurimpana emoji-sivustona meillä on myös mahdollisuus kerätä suuria tilastoja kaikkien emojien suosiosta ja juuri tämä emoji 👨‍🦱 ("kiharatukkainen mies"), on paikalla 896 kaikista 1869 emojista tämän vuoden top-listalla. Suosituin kuukausi emojin käytön suhteen 👨‍🦱 on helmikuu, viimeksi sillä oli noin 30 katselukertaa sivuillamme tämän kuun aikana. Toiseksi suosituin kuukausi on maaliskuu. Alla on kaavio, joka näyttää kuinka monta prosenttia vuoden kaikista katselukerroista osuu emojin vastaaviin vuoden kuukausiin 👨‍🦱.


Muut emojärjestelmän muunnelmat "kiharatukkainen mies"

Kiharatukkainen mies on emojityyppi, jolla on ihonvärivaihtoehtoja, alta löydät kaikki emojivaihtoehdot. Kopioi leikepöydälle napsauttamalla mitä tahansa ihonväri -hymiötä ja liitä se mihin tahansa.

👨🏻‍🦱

Mitä 👨🏻‍🦱 tarkoittaa

Emojin 👨🏻‍🦱 on ihonvärimuunnelma alkuperäisestä emojista. Tätä versiota kutsutaan nimellä "kiharatukkainen mies, kirkkaan ihonväri" ja se edustaa emojia kiharatukkainen mies kirkkaan ihonväri.

👨🏼‍🦱

Mitä 👨🏼‍🦱 tarkoittaa

Emojin 👨🏼‍🦱 on ihonvärimuunnelma alkuperäisestä emojista. Tätä versiota kutsutaan nimellä "kiharatukkainen mies, beige ihonväri" ja se edustaa emojia kiharatukkainen mies beige ihonväri.

👨🏽‍🦱

Mitä 👨🏽‍🦱 tarkoittaa

Emojin 👨🏽‍🦱 on ihonvärimuunnelma alkuperäisestä emojista. Tätä versiota kutsutaan nimellä "kiharatukkainen mies, vaaleanruskea ihonväri" ja se edustaa emojia kiharatukkainen mies vaaleanruskea ihonväri.

👨🏾‍🦱

Mitä 👨🏾‍🦱 tarkoittaa

Emojin 👨🏾‍🦱 on ihonvärimuunnelma alkuperäisestä emojista. Tätä versiota kutsutaan nimellä "kiharatukkainen mies, tummanruskea ihon sävy" ja se edustaa emojia kiharatukkainen mies tummanruskea ihon sävy.

👨🏿‍🦱

Mitä 👨🏿‍🦱 tarkoittaa

Emojin 👨🏿‍🦱 on ihonvärimuunnelma alkuperäisestä emojista. Tätä versiota kutsutaan nimellä "kiharatukkainen mies, tumma ihon väri" ja se edustaa emojia kiharatukkainen mies tumma ihon väri.


Tietoa emojoista kiharatukkainen mies

Täällä voit lukea lisää emoji 👨‍🦱. Pääryhmä, johon emojin kiharatukkainen mies kuuluu, on Hymiöt ja ihmiset, ryhmä, jota se jakaa yhdessä toisen 1868 samanlaisen emojin kanssa. Monet emojit ovat saatavilla myös eri versioissa, kuten muut ihonvärit, vain kiharatukkainen mies on todellisuudessa useita vaihtoehtoja, vieritä sivua hieman alas nähdäksesi ne..


Emoji kiharatukkainen mies muilla kielillä

Jos olet kiinnostunut, mitä emojin on muilla kielillä, esim muut pohjoismaiset kielet, kuten ruotsi, norja ja tanska, joten voit katsoa alla..

🇺🇸 Englanti: Man: curly hair
🇸🇪 Ruotsi: Man med lockigt hår
🇳🇴 Norja: Mann med krøllet hår
🇩🇰 Tanska: Mand med krøllet hår


Kopioi ja käytä emoji 👨‍🦱

Jos haluat kopioida emojin kiharatukkainen mies esimerkiksi käyttämään sitä sähköpostissa tai chatissa, sinun tarvitsee vain napsauttaa "Klikkaa tästä kopioaksesi emoji"-painiketta, joka sijaitsee sivun yläosassa. Emojin päätyy sitten leikepöydälle, ja voit liittää sen helposti tavalliseen tapaan - esim.. painamalla ctrl+v (tai cmd+v Macissa), jos istut tavallisessa tietokoneessa. HUOM! Tämä ominaisuus ei toimi älypuhelimissa ja on siksi piilotettu, jossa voit sen sijaan painaa sormeasi emojinia vastaan muutaman sekunnin ajan, kunnes näyttöön tulee valintaikkuna, jossa kysytään, haluatko kopioida sen, niin voit helposti merkitä (jos se ei ole jo automaattisesti) ja kopioi sitten emoin.

Heinä- ja HTML-koodi emojinille

Alla on myös emojins-heksakoodi ja valmiiksi koodattu esimerkki, joka on valmis käytettäväksi suoraan HTML-tiedostossa.

Hex-koodia:   1F468 200D 1F9B1

Käytä HTML-muodossa:   👨‍🦱


Muut emojit ryhmässä "hymiöt ja ihmiset"