Emoji 🥵 - Kuumottava

🥵

Emojin kopioidaan ja valmis liittää!

Mitä 🥵 tarkoittaa

Punaoranssi kasvot kaarevilla kulmakarvoilla ja hiukan huolestuneilla silmillä, otsaa pitkin juokseva suuri hikilasku ja ulkoneva kieli, joka ilmaisee, että pienellä hymiöllä on vaikeuksia. Emojinin on tarkoitus kertoa, että koet erittäin korkeita lämpötiloja ja tunnet olosi ylikuumentuneena, mutta sitä voidaan käyttää myös ilmaisemaan, että olet fyysisesti kiinnostunut joku tai jotain.


Tietoa emojoista kuumottava

Täällä voit lukea lisää emoji 🥵. Emojin kuumottava kuuluu sisäiseen emoji-ryhmään Koronavirus.  Pääryhmä, johon emojin kuumottava kuuluu, on Hymiöt ja ihmiset, ryhmä, jota se jakaa yhdessä toisen 475 samanlaisen emojin kanssa. Monet emojit ovat saatavilla myös eri versioissa, kuten muut ihonvärit, vain kuumottava ei kuitenkaan ole vaihtoehtoja.


Emoji kuumottava muilla kielillä

Jos olet kiinnostunut, mitä emojin on muilla kielillä, esim muut pohjoismaiset kielet, kuten ruotsi, norja ja tanska, joten voit katsoa alla..

🇺🇸 Englanti: Hot Face
🇸🇪 Ruotsi: Varmt ansikte
🇳🇴 Norja: Varmt ansikt
🇩🇰 Tanska: Varmt ansigt


Kopioi ja käytä emoji 🥵

Jos haluat kopioida emojin kuumottava esimerkiksi käyttämään sitä sähköpostissa tai chatissa, sinun tarvitsee vain napsauttaa "Klikkaa tästä kopioaksesi emoji"-painiketta, joka sijaitsee sivun yläosassa. Emojin päätyy sitten leikepöydälle, ja voit liittää sen helposti tavalliseen tapaan - esim.. painamalla ctrl+v (tai cmd+v Macissa), jos istut tavallisessa tietokoneessa. HUOM! Tämä ominaisuus ei toimi älypuhelimissa ja on siksi piilotettu, jossa voit sen sijaan painaa sormeasi emojinia vastaan muutaman sekunnin ajan, kunnes näyttöön tulee valintaikkuna, jossa kysytään, haluatko kopioida sen, niin voit helposti merkitä (jos se ei ole jo automaattisesti) ja kopioi sitten emoin.

Heinä- ja HTML-koodi emojinille

Alla on myös emojins-heksakoodi ja valmiiksi koodattu esimerkki, joka on valmis käytettäväksi suoraan HTML-tiedostossa.

Hex-koodia:   1F975

Käytä HTML-muodossa:   🥵


Muut emojit ryhmässä "hymiöt ja ihmiset"