Emoji 👹 - Hirviö

👹

Emojin kopioidaan ja valmis liittää!

Mitä 👹 tarkoittaa

Groteski punertava kasvot, joilla on suuret silmät, ihmisen nenä ja iso hymyilevä suu, jossa on valkoisia tukkoja. Sen on tarkoitus edustaa japanilaista demonia (oni), ja sen kuvaa Namahage-niminen hahmo, joka on alun perin syntynyt japanilaisista kansankertomuksista. Perinteiden mukaan Namahagen tulee pukeutua uudenvuoden aikana tavoitteena yrittää hillitä pahoja henkiä ja suojella heidän perhettään.


Tilastot emojille 👹

Suomen suurimpana emoji-sivustona meillä on myös mahdollisuus kerätä suuria tilastoja kaikkien emojien suosiosta ja juuri tämä emoji 👹 ("hirviö"), on paikalla 269 kaikista 1869 emojista tämän vuoden top-listalla. Suosituin kuukausi emojin käytön suhteen 👹 on marraskuu, viimeksi sillä oli noin 80 katselukertaa sivuillamme tämän kuun aikana. Toiseksi suosituin kuukausi on helmikuu. Alla on kaavio, joka näyttää kuinka monta prosenttia vuoden kaikista katselukerroista osuu emojin vastaaviin vuoden kuukausiin 👹.


Tietoa emojoista hirviö

Täällä voit lukea lisää emoji 👹. Emojin hirviö kuuluu sisäiseen emoji-ryhmään Halloween.  Pääryhmä, johon emojin hirviö kuuluu, on Hymiöt ja ihmiset, ryhmä, jota se jakaa yhdessä toisen 1868 samanlaisen emojin kanssa. Monet emojit ovat saatavilla myös eri versioissa, kuten muut ihonvärit, vain hirviö ei kuitenkaan ole vaihtoehtoja.


Emoji hirviö muilla kielillä

Jos olet kiinnostunut, mitä emojin on muilla kielillä, esim muut pohjoismaiset kielet, kuten ruotsi, norja ja tanska, joten voit katsoa alla..

🇺🇸 Englanti: Japanese ogre
🇸🇪 Ruotsi: Japansk demon
🇳🇴 Norja: Uhyre
🇩🇰 Tanska: Uhyre


Kopioi ja käytä emoji 👹

Jos haluat kopioida emojin hirviö esimerkiksi käyttämään sitä sähköpostissa tai chatissa, sinun tarvitsee vain napsauttaa "Klikkaa tästä kopioaksesi emoji"-painiketta, joka sijaitsee sivun yläosassa. Emojin päätyy sitten leikepöydälle, ja voit liittää sen helposti tavalliseen tapaan - esim.. painamalla ctrl+v (tai cmd+v Macissa), jos istut tavallisessa tietokoneessa. HUOM! Tämä ominaisuus ei toimi älypuhelimissa ja on siksi piilotettu, jossa voit sen sijaan painaa sormeasi emojinia vastaan muutaman sekunnin ajan, kunnes näyttöön tulee valintaikkuna, jossa kysytään, haluatko kopioida sen, niin voit helposti merkitä (jos se ei ole jo automaattisesti) ja kopioi sitten emoin.

Heinä- ja HTML-koodi emojinille

Alla on myös emojins-heksakoodi ja valmiiksi koodattu esimerkki, joka on valmis käytettäväksi suoraan HTML-tiedostossa.

Hex-koodia:   1F479

Käytä HTML-muodossa:   👹


Muut emojit ryhmässä "hymiöt ja ihmiset"