Emoji 👱‍♂️ - Vaaleahiuksinen mies

👱‍♂️

Emojin kopioidaan ja valmis liittää!

Mitä 👱‍♂️ tarkoittaa

Tämän emoji-merkin merkitys voidaan selvittää tarkistaen sen nimi lähtökohdaksi, joka on vaaleahiuksinen mies. Voit jopa saada vihjeitä tarkistamalla sen englanninkielisen alkuperäisen nimen, joka on man: blond hair.


Tilastot emojille 👱‍♂️

Suomen suurimpana emoji-sivustona meillä on myös mahdollisuus kerätä suuria tilastoja kaikkien emojien suosiosta ja juuri tämä emoji 👱‍♂️ ("vaaleahiuksinen mies"), on paikalla 722 kaikista 1869 emojista tämän vuoden top-listalla. Suosituin kuukausi emojin käytön suhteen 👱‍♂️ on helmikuu, viimeksi sillä oli noin 30 katselukertaa sivuillamme tämän kuun aikana. Toiseksi suosituin kuukausi on maaliskuu. Alla on kaavio, joka näyttää kuinka monta prosenttia vuoden kaikista katselukerroista osuu emojin vastaaviin vuoden kuukausiin 👱‍♂️.


Muut emojärjestelmän muunnelmat "vaaleahiuksinen mies"

Vaaleahiuksinen mies on emojityyppi, jolla on ihonvärivaihtoehtoja, alta löydät kaikki emojivaihtoehdot. Kopioi leikepöydälle napsauttamalla mitä tahansa ihonväri -hymiötä ja liitä se mihin tahansa.

👱🏻‍♂️

Mitä 👱🏻‍♂️ tarkoittaa

Emojin 👱🏻‍♂️ on ihonvärimuunnelma alkuperäisestä emojista. Tätä versiota kutsutaan nimellä "vaaleahiuksinen mies, kirkkaan ihonväri" ja se edustaa emojia vaaleahiuksinen mies kirkkaan ihonväri.

👱🏼‍♂️

Mitä 👱🏼‍♂️ tarkoittaa

Emojin 👱🏼‍♂️ on ihonvärimuunnelma alkuperäisestä emojista. Tätä versiota kutsutaan nimellä "vaaleahiuksinen mies, beige ihonväri" ja se edustaa emojia vaaleahiuksinen mies beige ihonväri.

👱🏽‍♂️

Mitä 👱🏽‍♂️ tarkoittaa

Emojin 👱🏽‍♂️ on ihonvärimuunnelma alkuperäisestä emojista. Tätä versiota kutsutaan nimellä "vaaleahiuksinen mies, vaaleanruskea ihonväri" ja se edustaa emojia vaaleahiuksinen mies vaaleanruskea ihonväri.

👱🏾‍♂️

Mitä 👱🏾‍♂️ tarkoittaa

Emojin 👱🏾‍♂️ on ihonvärimuunnelma alkuperäisestä emojista. Tätä versiota kutsutaan nimellä "vaaleahiuksinen mies, tummanruskea ihon sävy" ja se edustaa emojia vaaleahiuksinen mies tummanruskea ihon sävy.

👱🏿‍♂️

Mitä 👱🏿‍♂️ tarkoittaa

Emojin 👱🏿‍♂️ on ihonvärimuunnelma alkuperäisestä emojista. Tätä versiota kutsutaan nimellä "vaaleahiuksinen mies, tumma ihon väri" ja se edustaa emojia vaaleahiuksinen mies tumma ihon väri.


Tietoa emojoista vaaleahiuksinen mies

Täällä voit lukea lisää emoji 👱‍♂️. Pääryhmä, johon emojin vaaleahiuksinen mies kuuluu, on Hymiöt ja ihmiset, ryhmä, jota se jakaa yhdessä toisen 1868 samanlaisen emojin kanssa. Monet emojit ovat saatavilla myös eri versioissa, kuten muut ihonvärit, vain vaaleahiuksinen mies on todellisuudessa useita vaihtoehtoja, vieritä sivua hieman alas nähdäksesi ne..


Emoji vaaleahiuksinen mies muilla kielillä

Jos olet kiinnostunut, mitä emojin on muilla kielillä, esim muut pohjoismaiset kielet, kuten ruotsi, norja ja tanska, joten voit katsoa alla..

🇺🇸 Englanti: Man: blond hair
🇸🇪 Ruotsi: Man med blont hår
🇳🇴 Norja: Mann med lyst hår
🇩🇰 Tanska: Lyshåret mand


Kopioi ja käytä emoji 👱‍♂️

Jos haluat kopioida emojin vaaleahiuksinen mies esimerkiksi käyttämään sitä sähköpostissa tai chatissa, sinun tarvitsee vain napsauttaa "Klikkaa tästä kopioaksesi emoji"-painiketta, joka sijaitsee sivun yläosassa. Emojin päätyy sitten leikepöydälle, ja voit liittää sen helposti tavalliseen tapaan - esim.. painamalla ctrl+v (tai cmd+v Macissa), jos istut tavallisessa tietokoneessa. HUOM! Tämä ominaisuus ei toimi älypuhelimissa ja on siksi piilotettu, jossa voit sen sijaan painaa sormeasi emojinia vastaan muutaman sekunnin ajan, kunnes näyttöön tulee valintaikkuna, jossa kysytään, haluatko kopioida sen, niin voit helposti merkitä (jos se ei ole jo automaattisesti) ja kopioi sitten emoin.

Heinä- ja HTML-koodi emojinille

Alla on myös emojins-heksakoodi ja valmiiksi koodattu esimerkki, joka on valmis käytettäväksi suoraan HTML-tiedostossa.

Hex-koodia:   1F471 200D 2642 FE0F

Käytä HTML-muodossa:   👱‍♂️


Muut emojit ryhmässä "hymiöt ja ihmiset"